Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia XA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ ευτυχώς ανακάλυψα τα κινέζικα κινητά μια 5 ετια τώρα και έχω βρει τη υγεία μου. Κάνω την δουλειά μου με λίγα χρήματα και πολύ πιο καλά από επώνυμα κινητά στα χρήματα που διαθέτω (150€ περίπου).

Προφανώς φίλε μου δεν έχει πιάσει κινέζικο κινητό για να το λες αυτό, όταν πιάσεις θα καταλάβεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ ευτυχώς ανακάλυψα τα κινέζικα κινητά μια 5 ετια τώρα και έχω βρει τη υγεία μου. Κάνω την δουλειά μου με λίγα χρήματα και πολύ πιο καλά από επώνυμα κινητά στα χρήματα που διαθέτω (150€ περίπου).

Προφανώς φίλε μου δεν έχει πιάσει κινέζικο κινητό για να το λες αυτό, όταν πιάσεις θα καταλάβεις.

Άλλοι έχουν Iphone μια 5ετια και λειτουργούν απρόσκοπα...το λέω γιατί πολλοί λένε για κινέζικα με βάση τιμή - τουμπανοσπέκ και το κινητό δεν βγάζει χρόνο (εξάμηνο καλύτερα) και αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε αν είναι να το "πετάω" κάθε χρόνο καλύτερα επώνυμο με εγγύηση εντός ηπείρου.

Δημοσ.

Υστερα στα κινητα ειναι και θεμε εμφανισης, δεν ειναι ας πουμε καρτα γραφικων που δεν φαινεται(δεν εχω κουτι με τζαμι και φλας και φωτορυθμικα).Οποτε εαν σου αρεσει εμφανιασιακα κακως ρωτας.Εγω ειμαι κατοχoς Sony, προερχoμενος απο ericsson-sonyericsson εποχη και εμεινα.

Και ως γνωστόν, τα Sony φημίζονται για την ομορφιά τους -not-.

• Like 1
Δημοσ.

Άλλοι έχουν Iphone μια 5ετια και λειτουργούν απρόσκοπα...το λέω γιατί πολλοί λένε για κινέζικα με βάση τιμή - τουμπανοσπέκ και το κινητό δεν βγάζει χρόνο (εξάμηνο καλύτερα) και αρχίζουν τα προβλήματα. Οπότε αν είναι να το "πετάω" κάθε χρόνο καλύτερα επώνυμο με εγγύηση εντός ηπείρου.

ZTE v967s 4 xρονια και λειτουργεί ακόμα.

Xiaomi redmi note 3g 2.5 χρόνια από αυτό γράφω τώρα.

Xiaomi redmi note 4g 2 χρόνια της συζύγου λειτουργεί ακόμα.

Jiayu g3s στα 2 χρόνια μου έπεσε και έσπασε η οθόνη.

Το ότι ο κάθε άσχετος που αγοράζει κινέζικα του κιλου λέει ότι χαλάνε δεν είναι μέτρο σύγκρισης ξαι όλα με μπαταρίες πολύ δυνατές. Εγώ ακόμα μετά από 2.5 χρόνια έχω χαλαρά 3.5 ώρες οθόνη.

Δημοσ.

Και ως γνωστόν, τα Sony φημίζονται για την ομορφιά τους -not-.

Τα γουστα του καθενος ειναι διαφορετικα.Απο τα σωβρακα μεχρι τα αυτοκινητα.

Δημοσ.

Χαχαχαχα!!!

To αν σε χαλανε εσενα ως εμφανιση δεν σημαινει πως χαλανε κι ολους τους υπολοιπους οποτε δεν βρισκω πουθενα το αστειο. Οτι οι κινεζιες δηλαδη σκιζουν σε θεματα εμφανισης.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρα  κινητο ειναι.Τωρα δεν ξερω τη χρηση κανουν στο κινητο τους, που θελουν 4000 μπαταρια.Εγω που δεν ειμαι robocop, μου φτανουν και περισευουν τα 2300.

me 2 ....όχι ότι με χαλούσε παραπάνω αλλά ούτε έχω πρόβλημα .έχω και power bank πάμε μια βόλτα?

Επεξ/σία από evzonas23

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...