Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia XA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε κατα διανοια.

Με αυτα τα λεφτα περνεις ενα ωραιοτατο Xiaomi,Meizu με μπαταρια τουλαχιστων 4000

Δημοσ.

Μια χαρα  κινητο ειναι.Τωρα δεν ξερω τη χρηση κανουν στο κινητο τους, που θελουν 4000 μπαταρια.Εγω που δεν ειμαι robocop, μου φτανουν και περισευουν τα 2300.

• Like 2
Δημοσ.

δε θέλω από πιο μικρά μαγαζια. σιγά την διαφορά κιόλας με μεταφορικά πάλι 200 βγαίνει. τα lg δεν τα πολυσυμπαθω αλλά βλέπω δεν έχετε και καλή άποψη γι'αυτό.

Δημοσ.

Από ότι διαβάζω είναι χάλια ούτε μέρα δεν βγάζει, εγώ κάτω από 4000mah δεν κοιτάζω καν κινητά

ελπιζω να ειναι τρολλ απαντηση :blink:

Δημοσ.

καποιος που το εχει μπορει να πει καμια γνωμη; κι οχι τι ακουσε ή τι πιστευει αυθαιρετα.

οσο για την μπαταρια κι εμενα δεν μου φαινεται αρκετα καλη αλλα γενικα οι μπαταριες των κινητων βρισκονται συνηθως αναμεσα στο 2400 με 2800 οποτε σε λογικα πλαισια ειναι πιστευω. τι να πουν κι αυτοι με τα iphone δλδ ρε παιδια με μπαταρια κατω απο 2000

Δημοσ.

ελπιζω να ειναι τρολλ απαντηση :blink:

Γιατί να είναι τρολλ; ο κάθε ένας κοιτάει και αγοράζει κινητό ανάλογα με τις ανάγκες του, εγώ θέλω μεγάλη μπαταρία, άλλος θέλει κάμερα κ.ο.κ

Δημοσ.

εγω λεω να το παρω παντως

Παρτο.Εγω παντως Κινεζικο ουτε νεκρος.Πεστε το κολλημα , η οτι θελετε.Υστερα στα κινητα ειναι και θεμε εμφανισης, δεν ειναι ας πουμε καρτα γραφικων που δεν φαινεται(δεν εχω κουτι με τζαμι και  φλας και φωτορυθμικα).Οποτε εαν σου αρεσει εμφανιασιακα κακως ρωτας.Εγω ειμαι κατοχoς Sony, προερχoμενος απο ericsson-sonyericsson εποχη και εμεινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...