kristosfm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, Εχω ένα πιστωτικό στα 55ευρώ και δεν ξέρω με αυτά τα χρήματα τι να πάρω. Προσανατολίζομαι σε μια ψυκτρα για αλλαγή της υπάρχουσας ή σε μια απλή υδρόψυξη. Το σύστημα μου είναι CPU: i3 4130 RAM: 8gb memory MOBO: Asrock h87 SSD: 64GB Kingston HDD: WD BLUE 1Tb GPU: ASUS 650Ti BOOST PSU: ENERMAX 500W KOYTI : Zalman Z5 Αυτή που έχω τώρα είναι κανονικά για socket 775 https://www.quietpc.com/cnps9500-at . Για να κουμπώσει όμως στον 1150 χρειάστηκε να κόψω τα δύο πόδια της βάσης της ψύκτρας, οπότε τώρα είναι δεμένη στον επεξεργαστή με μια διαγώνιο. Δουλεύει έτσι τα τελευταία 3 χρόνια απροβλημάτιστα με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Προσανατολίζομαι στην αγορά αυτής της ψυκτρας Cryorig H5 Universal ή παμε σε υδρόψυξη σε μια απο αυτές Arctic Liquid Freezer 120 Enermax LiqMax II 120S Κριτήριο για την επιλογή συστήματος ψύξης είναι ο θόρυβος. Η υδρόψυξη επιτυγχάνει χαμηλότερο θόρυβο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όχι σε αυτά τα χρήματα. Χίλιες φορές η αερόψυξη, είτε όσων αφορά το θόρυβο είτε την απόδοση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Σε αυτά τα χρήματα αέρα μόνο .. Ειδικά αν σε ενδιαφέρει ο θόρυβος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kristosfm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ωπ παλι καλά που ρώτησα γιατί είδα την δελεαστική τιμή της υδρόψυξης και λεω εδω είμαστε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Η aio είναι πιο όμορφη βέβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Παρε μια Freezer 120 και δεν θα χασεις.Οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα