Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή η χωρητικότητα αδειάζει εύκολα με μέτρια χρήση.

Πλέον ν προτιματε κινητά με μπαταρίες άνω των 4000mah

Και με 4000mah υπάρχουν κινητά που αν δεν κάνουν σωστή διεργασία φεύγει σαν νεράκι.

Οπότε η μπαταρία για μένα είναι 2-3 παράγοντας.

Δηλαδή το S7 πού έχει 3000 και θεωρείται το καλύτερο.....

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1 μετράει η διαχείριση, το ποσό φορτωμένο είναι το λογισμικό και τα specs της συσκευής ... μέτα πολλοί κινέζοι δηλώνουν ότι να ναι στην χωρητικότητα ενώ στην πραγματικότητα είναι αρκετά μικρότερη

• Like 2
Δημοσ.

Για εμενα Redmi note 3 Snapdragon απο ελλαδα στα 160€.Και θα εχεις official global ρομ στην οποια υπαρχουν ελληνικα στις dev αλλα ερχονται και στην stable.98% ειναι μετεφρασμενα τα ελληνικα και ειναι σχεδον ετοιμα.

Ασε τα αλλα κινητα και οσο για το συγκεκριμενο εχει μπαταρια βραχος.4.000mAh εχει και βγαζει μια μερα ανετα,φιλος πιανει 6ωρες με 20% ακομα μεσα και χρησιμοποιει fb,instagram,snapchat,games,

μουσικη ανοιχτα και wifi/3G Wind.Με 2GB Ram πολλα κολληματα δεν θα εχεις,η ρομ ειναι αψογη στο φιλο μου με το 3/32,αλλα και στο 2/16 δεν θα εχεις θεματα,απο το note 3 με τον Helio X10 του πατερα μου με Miui 7.3 δεν βλεπω κανενα θεμα και αρκετα τρεχουν απο πισω,με 2GB Ram εχει ανοιχτα fb,camera,αλμπουμ,ξυπνητηρι,word,τραπεζοεφαρμογες,messenger,τηλεφωνο,μηνυματα και chrome με ελευθερη μνημη 330MB.Σε καθαρισμο εχει 800-900MB με ολα απο πισω να τρεχουν.Και μιλαμε για Android 5 που δεν εχει καλο ram management.

Δημοσ.

Για εμενα Redmi note 3 Snapdragon απο ελλαδα στα 160€.Και θα εχεις official global ρομ στην οποια υπαρχουν ελληνικα στις dev αλλα ερχονται και στην stable.98% ειναι μετεφρασμενα τα ελληνικα και ειναι σχεδον ετοιμα.

Ασε τα αλλα κινητα και οσο για το συγκεκριμενο εχει μπαταρια βραχος.4.000mAh εχει και βγαζει μια μερα ανετα,φιλος πιανει 6ωρες με 20% ακομα μεσα και χρησιμοποιει fb,instagram,snapchat,games,

μουσικη ανοιχτα και wifi/3G Wind.Με 2GB Ram πολλα κολληματα δεν θα εχεις,η ρομ ειναι αψογη στο φιλο μου με το 3/32,αλλα και στο 2/16 δεν θα εχεις θεματα,απο το note 3 με τον Helio X10 του πατερα μου με Miui 7.3 δεν βλεπω κανενα θεμα και αρκετα τρεχουν απο πισω,με 2GB Ram εχει ανοιχτα fb,camera,αλμπουμ,ξυπνητηρι,word,τραπεζοεφαρμογες,messenger,τηλεφωνο,μηνυματα και chrome με ελευθερη μνημη 330MB.Σε καθαρισμο εχει 800-900MB με ολα απο πισω να τρεχουν.Και μιλαμε για Android 5 που δεν εχει καλο ram management.

Στο Note 3 εχει βγει η Miui 8(Marshmallow)

Επισης στα Xiaomi δεν παιζει ρολο αν εχει Android 5 ή 6,7 παιζει ρολο η Miui που φοραει.

Στο λεω φιλικα γιατι εχω δυο και ξερω.

Δημοσ.

Δεν ειναι ωρα για να τη λεμε ο ενας στον αλλον

εγω τη γνωμη μου ειπα στο παλικάρι.

Μια βδομάδα ασχολούμουν πως θα το κανω στα ελληνικά, μια βδομάδα με μικροεφαρμογες κλπ.

Που ακριβως στην ειπα? 

Και πια ακριβως ειναι αυτη η γνωμη σου???  για να καταλαβω δηλαδη.. να μην νομιζω τζαμπα οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας..

οτι εκανες πατατα που ξεκινησες να βαλεις ελληνικα σε συσκευη που ηξερες εξαρχης οτι δεν εχει? αρα η συσκευη δεν ειναι καλη?

ή οτι εβαλες μικροεφαρμογες και κουραστηκες? αρα παλι η συσκευη δεν ειναι καλη? 

και ποιες μικροεφαρμογες εβαζες επι μια εβδομαδα? που δεν χρειαστηκες αλλου π.χ?

Εγω ξερω οτι οταν πηρα το xrn3p, ακουγα τα ιδια παπατζιλικια, οχι θελεις ρομ, οχι ρουτ, οχι να το πειραξεις.. 

και εβαλα τα ελληνικα στο πληκτρολογιο οταν χρειαστηκε σε 1 δευτερολεπτο

ουτε ρομ πειραξα "ηρθε με την official global stable" ... ουτε σκαλισμα επι βδομαδες... ουτε οτι θελει πειραγμα στο miui "αλλο και τουτο και απο καποιον που λεει οτι πηρε και xrn3p"..  ουτε τιποτα..

Δημοσ.

η διαφορα με την καλυτερη πια ειναι? δεν γραφει? δεν εχει φατσουλες? δεν κανει καλα γραμματα?

κατι κολληματα που εχετε μερικοι....

Εγώ δεν μπορώ να πληκτρολογήσω γρήγορα με αυτήν.

Δημοσ.

παρακολουθωντας το φορουμ παντως βλεπω πως και αυτο

Lenovo ZUK Z2 απο εδω

http://www.banggood.com/Lenovo-ZUK-Z2-5_0-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-820-2_15GHz-Quad-core-4G-Smartphone-p-1064299.html

πρεπει να ειναι στα υποψην μου

Σημερα μαλλον θα παω να δω και απο κοντα πως μου φαινονται στο χερι καποια κινητα σε αυτα τα μεγεθη ωστε να εχω μια καλυτερη ιδεα προς τα που να κινηθω

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να πληκτρολογήσω γρήγορα με αυτήν.

αυτο ειναι υποκειμενικο...

το "εμενα δεν με βολευει" απο το "ειναι η χειροτερη" εχει μια διαφορα..  

Δημοσ.

τελικα ειδα καποια κινητα και θεωρω πως μεχρι 5.2 ειναι μια χαρα πιο πανω μου φαινονται πολυ μεγαλα για τα γουστα μου!

Τότε πας σε P9, Redmi 4, Redmi 3s.

Δημοσ.

Που ακριβως στην ειπα?

Και πια ακριβως ειναι αυτη η γνωμη σου??? για να καταλαβω δηλαδη.. να μην νομιζω τζαμπα οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας..

οτι εκανες πατατα που ξεκινησες να βαλεις ελληνικα σε συσκευη που ηξερες εξαρχης οτι δεν εχει? αρα η συσκευη δεν ειναι καλη?

ή οτι εβαλες μικροεφαρμογες και κουραστηκες? αρα παλι η συσκευη δεν ειναι καλη?

και ποιες μικροεφαρμογες εβαζες επι μια εβδομαδα? που δεν χρειαστηκες αλλου π.χ?

Εγω ξερω οτι οταν πηρα το xrn3p, ακουγα τα ιδια παπατζιλικια, οχι θελεις ρομ, οχι ρουτ, οχι να το πειραξεις..

και εβαλα τα ελληνικα στο πληκτρολογιο οταν χρειαστηκε σε 1 δευτερολεπτο

ουτε ρομ πειραξα "ηρθε με την official global stable" ... ουτε σκαλισμα επι βδομαδες... ουτε οτι θελει πειραγμα στο miui "αλλο και τουτο και απο καποιον που λεει οτι πηρε και xrn3p".. ουτε τιποτα..

Τωρα τι κανεις?

Τελος πάντων πες εσυ τη γνωμη σου κι εγω τη δικια μου. Εγω ειμαι κατα απο εξω γιατι την πατησα. Παράγγειλα απο vickmall το xrn3p δεν ηρθε ποτε να μη τα πολυλογώ μετα απο κανα τρίμηνο πηρα τα λεφτά μου πισω -10€ για κρατησεις και καλα. Απο το κολλημα που εφαγα το πηρα απο Ελλάδα και για μενα δεν εκανε το εδωσα σε μια βδομάδα. Τωρα εσενα αν σε βολεύει και δεν την εχεις πατήσει σαν εμενα,μπραβο. Εχω τωρα flex2 και p8 και ειμαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

τελικα ειδα καποια κινητα και θεωρω πως μεχρι 5.2 ειναι μια χαρα πιο πανω μου φαινονται πολυ μεγαλα για τα γουστα μου!

Και από μένα Huawei P9 lite

http://www.skroutz.gr/s/9306016/Huawei-P9-Lite-3GB-16GB.html

Δημοσ.

ναι αυτο σκεφτομαι κ εγω περισσοτερο, παιζει απο εξω καπου ή πχ σε λιγες μερες λογω xmas να υπαρξει καμια προσφορα ή να παω στο 1ο σκρουτζομαγαζο που θα βρω?

Δημοσ.

Μπα δεν αξιζει απο εξω,τα ιδια λεφτα εχει και εδω(231.60)και θα το εχεις και σε κανα δυο μερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...