panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα εχω εδω και πολλα χρονια το huawei ascend p1 και σκεφτομουν πως ισως ηρθε η ωρα να αγορασω ενα νεο κινητο. Απο οταν εψαξα ομως τελευταια φορα για κινητα περασε καιρος και δεν ξερω πολλα πραγματα ελεγα να δωσω περιπου 150-200 ευρα και ψαχνωντας στο σκρουτζ οι επιλογες μου απο οτι μπορουσα να δω ειναι αυτες: Xiaomi Redmi Note 3 Pro (16GB) 160eXiaomi Redmi Pro (32GB) 240e (δεν το βρηκα στα 16)Xiaomi Redmi Note 4 (16GB) 185eHuawei P9 Lite 3GB (16GB) 235eυποθετω απο κανενα bagood θα βρεθουν και ποιο φθηνα οποτε εβαλα και τα 2...προφανως εσεις που ξερετε καλυτερα αν εχετε να προτεινετε κατι αλλο....τι θα ηθελα να εχει το κινητο οπωσδηποτε ειναι ραδιο, επισης πολυ σημαντικο ειναι για μενα η μπαταρια και τελος να εχει μια αξιοπρεπη καμερα, παιχνιδια δεν παιζω και δεν με νοιαζει να ειναι dual sim επισης.Απο ρομς τι παιζει με τα xiaοmi δεν εχω μεγαλη ιδεα μαλλον θελουν περασμα rom Επισης επειδη δεν βιαζομαι μηπως πρεπει να περιμενω για χριστουγεννα ή ειναι οκ απο τωρα? αλλα να κατασταλαξω σε 1-2 κιν τουλαχιστον για να ξερω τι να ψαξωΕυχαριστω για τον χρονο σας!
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: περιπου 200 θα πηγαινα και παραπανω αν ειναι vmf το κινητο2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): ιντερνετ, ραδιο-μουσικη,χαρτες3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω καμια ιδιαιτερη προτιμηση υποθετω γυρω στις 5 ιντσες4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): καλο gps5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; αξιοπρεπης καμερα για φωτογραφιες6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; οχι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; -8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Οπωσδηποτε9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Και απο εξωτερικο12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Μονο καινουριο
stelios18120 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όταν λες γύρω στις 5" τι εννοεις; 5" ; 5.5"; 4.5" ; Πες ακριβώς γιατί μισή ίντσα σε οθόνη κινητού παίζει σημασία
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 πραγματικα δεν ξερω αν εχει σημασια για μενα ισως θα πρεπει να δω καποιο κινητο απο κοντα να δω ποσο ρολο παιζει στο χερι μου παντως μεχρι τωρα ημουν οπως ειπα με το p1 που ειναι 4.3 και ηταν μια χαρα
Ntelosxxx Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μην ψάχνεσαι για κινεζικό ειδικά xiaomi που θα θες rom, miui κλπ. Εδω εμεις που ημαστε 'σχετικοί' και τρωμε κολληματα... Επίσης δεν εχουν καλες καμερες. Παρε το p9 lite και εισαι άρχοντας και με εγγύηση.
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αρα θα σε βολεψει και το 4.5 Αυτα ομως που εχεις γραψει ποιο πανω ειναι μεγαλα. Για μενα πιστευω οτι η 5 ειναι καλες μην κοιτας τα note και τα max
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 αν υπηρχε καποια σειρα προτιμησης σε αυτα καποιο που ειναι πιο vfm ή αν εχετε να προσθεσετε και καποιο αλλο γιατι το p9 το βλεπω και λιγο ακριβο και δεν ξερω αν με τις απαιτησεις που εχω αξιζει να δωσω τοσα λεφτα ή υπαρχει καποια προσφορα απο εξω που δεν εχω δει...
chios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-2gb-16gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-gold.html Αν ψάχνεις από έξω έχει πολύ καλά τηλέφωνα. http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-2gb-16gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery-gold.html Αν ψάχνεις από έξω έχει πολύ καλά τηλέφωνα. http://www.vickmall.com/lenovo-vibe-p1-2gb-16gb-android-5-1-smartphone-64bit-qualcomm-snapdragon-615-octa-core-13-0mp-5-5inch-fhd-screen-5000mah.html Για μενα καλυτερα να παρει αυτο με τα 3gbhttp://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery.html
Donalhioy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μην ψάχνεσαι για κινεζικό ειδικά xiaomi που θα θες rom, miui κλπ. Εδω εμεις που ημαστε 'σχετικοί' και τρωμε κολληματα... Εσυ σχετικος με τι εισαι? που λες οτι τα xiaomi θελουν rom και miui??? τα xiaomi εχουν αγγλικο μενου "το οποιο σημαινει οτι οι ρυθμισεις θα ειναι στα αγγλικα.. "ολα τα αλλα στα ελληνικα" στην δικη σου περιπτωση δεναξιζει να δωσεις περισσοτερα απο 200 ευρο.. τζαμπα θα πανε.. πανε δες ενα 5ιντσο, ενα 5,5 ιτνσο... να τα δεις και στο χερι σου και αν δεν εχεις θεμα με μερικα αγγλικα πανε αγορασε το xiaomi redmi note 3 pro special edition αν θες 5,5 ιντσες ή το redmi 3s special edition αν θελεις 5ιντσο το 5,5ιντσο θα βγει καπου στα 170 στα 150 το 5ιντσο τα ρεστα θηκες τζαμια ιστοριες και εισαι κομπλε για την επομενη τετραετια
chios Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Για μενα καλυτερα να παρει αυτο με τα 3gb http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3s-pro-3gb-32gb-5-0inch-hd-4g-lte-miui-7-smartphone-qualcomm-snapdragon-430-octa-core-5-0mp-13-0mp-touch-id-fast-charge-4100mah-battery.html Καλά όχι ότι θα δει και τεράστια διαφορά με 3 gb, αλλά σίγουρα είναι καλύτερα. Αυτό με τα ελληνικά στο xiaomi έχει γίνει serial, μια χαρά ελληνικά έχουν από την μαμά xiaomi και κάνουν κανονικά ota update.
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 βασικα δεν θελω καθολου ελληνικα δεν με πειραζει καθολου αν δεν εχει ελληνικα στις ρυθμισεις του....οκ στα μνμ πιστευω θα μπορω να κατεβασω τα ελληνικα ειδικα αν βαλω καποιο 3rd party program
Donalhioy Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 βασικα δεν θελω καθολου ελληνικα δεν με πειραζει καθολου αν δεν εχει ελληνικα στις ρυθμισεις του....οκ στα μνμ πιστευω θα μπορω να κατεβασω τα ελληνικα ειδικα αν βαλω καποιο 3rd party program δεν χρειαζεται... στο swiftkey που εχει μεσα επιλεγεις ελληνικα.. τα κατεβαζει σε 1 δευτερολεπτο.. και τελος γραφεις ελληνικα
saruman123 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 δεν χρειαζεται... στο swiftkey που εχει μεσα επιλεγεις ελληνικα.. τα κατεβαζει σε 1 δευτερολεπτο.. και τελος γραφεις ελληνικα Εγω παλι εχω το Go και ειμαι μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα