mike0402 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2016 Κλασσική περίπτωση βλάβης Δες εδώ. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Στα 7αρια έπαιζαν όλα, στα 10 είχα πρόβλημα με αρκετά παιχνίδια. Τελικά δεν ξέρω αν φταίει που πήγα σε 16GB RAM ή έβαλα συμβατές μνήμες σύμφωνα με το QVL της μητρικής. τωρα δεν εχεις προβλημα?εγω δηλαδη τι πρεπει να κανω?να αλλαξω μνημες?
cpttony Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, απο το καλοκαίρι που έβαλα 16GB (& συμβατές με το VQL) δεν μου ξαναπέταξε το μήνυμα. Τώρρα στην περίπτωσή σου, ίσως αν βάλεις 16GB να μην το ξαναπετάξει, αλλά ίσως όχι.
mike0402 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Όχι, απο το καλοκαίρι που έβαλα 16GB (& συμβατές με το VQL) δεν μου ξαναπέταξε το μήνυμα. Τώρρα στην περίπτωσή σου, ίσως αν βάλεις 16GB να μην το ξαναπετάξει, αλλά ίσως όχι. το pc το εχω πανω απο ενα χρονο και παλιοτερα ειχα ξαναπαιξει το gta v χωρις θεματα..το VQL που λες τι ειναι?
cpttony Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Λέει ποιες μνήμες δοκιμάστηκαν και είναι συμβατές με την εκάστοτε μητρική. Φυσικά, υπάροχυν και άλλες μνήμες που λειτουργούν κανονικά οι οποίες δεν αναφέρονται στο VQL. Εδώ για την δική σου. Τσέκαρε τις μνήμες σου. Και δεν είναι VQL αλλά QVL, ζητώ συγγνώμη.
LouCi4er Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 το pc το εχω πανω απο ενα χρονο και παλιοτερα ειχα ξαναπαιξει το gta v χωρις θεματα..το VQL που λες τι ειναι? Καλα το να μην εχει η λιστα συμβατοτητας της μητρικης σου τις μνημες που εχεις δεν λεει τιποτα.Επισης να σου πω οτι το GTA V οπως και πολλα ακομα παιχνιδια τα εχω παιξει με 4GB(λογω προβληματος ενος dimm που ειχα) ram και μηνυμα σαν και το δικο σου δεν μου εβγαλε ποτε.Καπου αλλου ειναι το προβλημα.Παντως λογω λιγης μνημης δεν ειναι,μην ασχολεισαι με αγορα περισσοτερης μνημης.
mike0402 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Καλα το να μην εχει η λιστα συμβατοτητας της μητρικης σου τις μνημες που εχεις δεν λεει τιποτα.Επισης να σου πω οτι το GTA V οπως και πολλα ακομα παιχνιδια τα εχω παιξει με 4GB(λογω προβληματος ενος dimm που ειχα) ram και μηνυμα σαν και το δικο σου δεν μου εβγαλε ποτε.Καπου αλλου ειναι το προβλημα.Παντως λογω λιγης μνημης δεν ειναι,μην ασχολεισαι με αγορα περισσοτερης μνημης. εγω πιστευω ειναι θεμα των windows 10 αλλα δεν ξερω τι μπορει να φταιει!
LouCi4er Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Τωρα τι να σου πω,μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω.Θελει ψαξιμο η δουλεια.Παντως απο ποσοτητα μνημης δεν ειναι το προβλημα.
nikos903 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Page File είναι ενεργοποιημένο; Εάν όχι δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις (αν φοβάσαι για τις εγγραφές στον SSD φτιάξτο στον μηχανικό). Δοκίμασε να βάλεις στο DEP σαν exception το GTA, αν και δεν πρέπει να έχει να κάνει αυτό.... Το GTA απο όσο είδα κάπου εκεί χρησιμοποιεί μνήμη, ~4GB, άρα δεν είναι παράλογο αν όντως έτσι πάει ούτε πρόβλημα των ram, παραπάνω νομίζω είπες την βλέπει όλη την ram στο system άρα not an issue. Drivers για το σύστημα απο που κατέβασες; Δοκίμασε μια να βάλεις αυτούς που σου δίνει ο κατασκευαστής της μητρικής / κάρτας γραφικών. 1
cpttony Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά και σε ΄μένα τα ίδια έλεγαν τότε. Εγώ κατέληξα στο ότι οφείλεται στα 10άρια (με συνδυασμό άλλων παραγόντων). Με τα 7 (που είχα πέρασα τότε) δεν είχα πρόβλημα. Όσο για το Page File, το είχα κάνει και εγώ, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά δεν χάνει κάτι να το κάνει. Γενικά όμως, αν υπάρχει memory leak όσο χώρο του δίνεις κατά πάσα πιθανότητα θα ζητάει όλο και περισσότερο, οπότε στην ουσία το ίδιο είναι. @ts Δοκίμασες να κάνεις format και να περάσεις τα τελευταία drivers?
fallen4ngel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά είναι από το page file. Και εγώ αν το κλείσω ή το αφήσω λίγο μπορεί να το πετάξει το μνμ άσχετα που έχω 10-12Gb ελεύθερα στο σύστημα. Είναι με τις ώρες του, αν το αφήσω system managed όλα είναι καλά. Βέβαια όπως είπα είναι και τυχαίο, μπορεί να κάνω κάθε μέρα τα ίδια και μέσα στην βδομάδα να το πετάξει μία φορά, έτσι γιατί μπορεί
mike0402 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 τελικα δοκιμασα το page file και μαλλον αυτο εφταιγε γιατι επαιξε ενα μισαωρο χωρις θεματα!
fallen4ngel Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Ε ναι αυτό είναι. Η πλάκα είναι ότι και κλειστό τελείως να το έχω μπορεί να μην βγάλει μνμ. Το όλο θέμα είναι η διαχείριση των Windows, δεσμεύουν κομμάτια μνήμης (τα υπόσχονται να το πω καλύτερα γιατί δεν την δεσμεύουν πραγματικά) σε εργασίες κτλπ που 99% δεν θα χρειαστεί ποτέ!!! Και εκεί αρχίζει το έργο. Μπορείς φυσικά να το αφησεις έως έχει και να πειράξεις την registry για να μην σου πετάει το μνμ στο άσχετο και τέλος, αλλά εάν δεν θέλεις να ψάχνεις αφήνεις το page file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα