mike0402 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 χθες αρχισα να παιζω αυτο το παιχνιδι και μετα απο 5 λεπτα κολλησε και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη μνημη..το αστειο της υποθεσης ειναι το παιχνιδι το εχω ξαναπαιξει στον ιδιο υπολογιστη χωρις θεματα..επισης εριξα τα γραφικα αλλα και παλι κολλησε..τι φταιει? 1
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ο IoaZ σου εκανε like γιατι του αρεσε που σου χαλασε το pc! Τι δισκο εχεις και με τι ελευθερο χωρο? Μηπως τον παραγεμισες και επεσε η virtual memory και γενικα ψιλοσερνεται?Και γενικα απο τι αποτελειται το pc σου και ποση μνημη εχεις?
mike0402 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ο IoaZ σου εκανε like γιατι του αρεσε που σου χαλασε το pc! Τι δισκο εχεις και με τι ελευθερο χωρο? Μηπως τον παραγεμισες και επεσε η virtual memory και γενικα ψιλοσερνεται?Και γενικα απο τι αποτελειται το pc σου και ποση μνημη εχεις? το pc μου ειναι αυτο που εμφανιζεται οταν κανω σχολιο..τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει.κατι αλλο πρεπει να φταιει 1
IoaZ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 To like πατήθηκε χωρίς να το καταλάβω (Προφανώς και δεν το έβαλα γιατί χάλασε το pc ) Αυτήν την στιγμή παίζω το gta 5 με 4gb και δεν κολλάει . ( με χαμηλή ανάλυση κτλ. ) Τι θα έκανα για να επιλύσω το πρόβλημα Να εκλείνα οτιδήποτε τρέχει από πίσω . Virus scan και Malwarebytes Anti-Malware scan Mentest86 και να σιγουρευτώ Άμα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη ένα dual boot που θα έχει καθαρή εγκατάσταση το οποίο άμα δουλεύει σωστά , δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με το hardware και θα ήξερα ότι είναι το software
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 To like πατήθηκε χωρίς να το καταλάβω (Προφανώς και δεν το έβαλα γιατί χάλασε το pc ) Αυτήν την στιγμή παίζω το gta 5 με 4gb και δεν κολλάει . ( με χαμηλή ανάλυση κτλ. ) Τι θα έκανα για να επιλύσω το πρόβλημα Να εκλείνα οτιδήποτε τρέχει από πίσω . Virus scan και Malwarebytes Anti-Malware scan Mentest86 και να σιγουρευτώ Άμα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη ένα dual boot που θα έχει καθαρή εγκατάσταση το οποίο άμα δουλεύει σωστά , δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με το hardware και θα ήξερα ότι είναι το software Εννοειται ρε αδελφε οτι δεν θα το παταγες επιτηδες! Πλακα κανω μην χαλιεσαι! το pc μου ειναι αυτο που εμφανιζεται οταν κανω σχολιο..τιποτα απο ολα αυτα δεν ισχυει.κατι αλλο πρεπει να φταιει Ξεκινα βλεποντας το μεγεθος της μνημης σου μηπως για καποιον λογο δεν την βλεπει ολοκληρη, κοιτα μετα ποσο ελευθερη μνημη εχεις οταν απλα μπεις στα windows και μετα κοιτα ποση μενει οταν εχεις φορτωμενο το παιχνιδι. Κοιτα στην διαχειριση εργασιων μηπως δεις τιποτα περιεργο κι εκει και τελος κανε και κανα σκαναρισμα για ιους-malware κτλ. Το memtest δεν νομιζω να χρειαζεται γιατι δεν εχεις κολληματα η΄ μπλε οθονες κτλ 1
mike0402 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 To like πατήθηκε χωρίς να το καταλάβω (Προφανώς και δεν το έβαλα γιατί χάλασε το pc ) Αυτήν την στιγμή παίζω το gta 5 με 4gb και δεν κολλάει . ( με χαμηλή ανάλυση κτλ. ) Τι θα έκανα για να επιλύσω το πρόβλημα Να εκλείνα οτιδήποτε τρέχει από πίσω . Virus scan και Malwarebytes Anti-Malware scan Mentest86 και να σιγουρευτώ Άμα δεν μπορούσα να βγάλω άκρη ένα dual boot που θα έχει καθαρή εγκατάσταση το οποίο άμα δουλεύει σωστά , δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με το hardware και θα ήξερα ότι είναι το software Εννοειται ρε αδελφε οτι δεν θα το παταγες επιτηδες! Πλακα κανω μην χαλιεσαι! Ξεκινα βλεποντας το μεγεθος της μνημης σου μηπως για καποιον λογο δεν την βλεπει ολοκληρη, κοιτα μετα ποσο ελευθερη μνημη εχεις οταν απλα μπεις στα windows και μετα κοιτα ποση μενει οταν εχεις φορτωμενο το παιχνιδι. Κοιτα στην διαχειριση εργασιων μηπως δεις τιποτα περιεργο κι εκει και τελος κανε και κανα σκαναρισμα για ιους-malware κτλ. Το memtest δεν νομιζω να χρειαζεται γιατι δεν εχεις κολληματα η΄ μπλε οθονες κτλ τα εκανα ολα και τελικα κολλαει γιατι καταλαβα οτι χρησιμοποιει μονο τα 4gb ram απο τα 8 που εχω..γιατι το κανει αυτο?
IoaZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Άμα έχεις Windows 32 δεν μπορεί να διαβάσει τα 8. Μπες στο bios να ελέγξεις ότι έχεις 8gb. Και κάνε μια περιγραφή τι υπολογιστή έχεις, μην τυχόν έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που μοιράζει την ram
mike0402 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Άμα έχεις Windows 32 δεν μπορεί να διαβάσει τα 8. Μπες στο bios να ελέγξεις ότι έχεις 8gb. Και κάνε μια περιγραφή τι υπολογιστή έχεις, μην τυχόν έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών που μοιράζει την ram δεν εχω 32 και το pc ειναι αυτο που εμφανιζεται οταν σχολιαζω
Xristaras12 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 στο bios εμφανίζονται κανονικά και τα 8 γίγα; οταν φορτώσει το λειτουργικό βλέπεις και τα 8 γιγα πάλι διαθέσιμα; (απ την διαχείριση εργασιώ πχ)
IoaZ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 τα εκανα ολα και τελικα κολλαει γιατι καταλαβα οτι χρησιμοποιει μονο τα 4gb ram απο τα 8 που εχω..γιατι το κανει αυτο? Μπορείς να μας ενημερώσεις πως έβγαλες αυτό ο συμπέρασμα . Μήπως μένουν 4 ελεύτερα?
mike0402 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Μπορείς να μας ενημερώσεις πως έβγαλες αυτό ο συμπέρασμα . Μήπως μένουν 4 ελεύτερα? κολλαει το παιχνιδι και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει διαθεσιμη μνημη
cpttony Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Κλασσική περίπτωση βλάβης Δες εδώ. Είχα το ίδιο πρόβλημα. Στα 7αρια έπαιζαν όλα, στα 10 είχα πρόβλημα με αρκετά παιχνίδια. Τελικά δεν ξέρω αν φταίει που πήγα σε 16GB RAM ή έβαλα συμβατές μνήμες σύμφωνα με το QVL της μητρικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα