Infamous13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα: Το λαπτοπ αργει να εκτελεσει τις εντολες που του δινω (π.χ. παταω δεξι κλικ και αυτο πραγματοποιειται μετα απο 4-5 λεπτα) και μενει κολλημενο στην επιφανεια εργασιας. Με απλα λογια κολλαει τρομερα! Το περιεργο ειναι οτι δεν μου το κανει παντα αυτο. Μπορει π.χ. να το ανοιξω και να μου τρεχει μια χαρα. Υπαρχει καποιος με παρομοιο προβλημα; Αν του κανω ενα φορματ θα φτιαξει ή τζαμπα χρονος; Να αναφερω οτι το λαπτοπ ειναι σε αριστη κατασταση, αγορασμενο τον Ιουνιο που μας περασε.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εχεις τρεξει Hdd Sentinel να δεις την υγεια του δισκου για αρχη;
Infamous13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Σε ευχαριστω για την συμβουλη φιλε μου. Ετρεξα κανονικα το προγραμμα αλλα απ' οτι φαινεται δεν ευθυνεται ο σκληρος δισκος. Επιδοση στο 100% Υγεια στο 100% Η κατασταση του σκληρου δισκου ειναι ΤΕΛΕΙΑ μου γραφει. Τι αλλο μπορει να φταιει ρε τσακαλοι;
george_gpu Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 γενικά σου ζεσταίνεται ; μήπως ανεβάζει θερμοκρασίες ;
Infamous13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οχι φιλε μου, ισα ισα που το συγκεκριμενο λαπτοπ εχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες. Σκεψου καλοκαιρι με 35-40 βαθμους επαιζα LOL χωρις βαση με ανεμιστηρακια και δεν μου ειχε κλλησει ουτε στο ελαχιστο. Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι δεν μου το κανει παντα. Τωρα π.χ. το λαπτοπ τρεχει κανονικα (απο το λαπτοπ γραφω το ποστ). Αν το κλεισω και το ξανανοιξω μπορει να μου φαει το κολλημα. Επισης αυτο που δεν εχω αναφερει αν και δεν νομιζω οτι σχετιζεται, ειναι οτι παντου υπαρχει ενα θολο εικονιδιο desktop.ini. Αλλα αυτο υπηρχε και παλαιοτερα πριν αρχισει να μου κολλαει. Ειχα μπει σε διαδικασια να δω πως το ξεφορτωνομαι και τι φταιει αλλα οπως εχετε καταλαβει δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτα και το παρατησα. Απ' οτι ειδα παντως εχει συμβει και σε αλλους αυτο το desktop.ini. Αν και ξαναλεω οτι δεν πρεπει να ευθυνεται αυτο για τα κολληματα που τρωει το λαπτοπ. Αλλο το ενα προβλημα αλλο το αλλο.
kSiS Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σε πολλά συστήματα προβλήματα σχετίζονται με την αυτόματη αναβάθμιση των windows 8.1 σε 10 και των 10 με anniversary updates.Η σειρά του φορητού σου (G50-45) έχει αρκετά μοντέλα. Αν μπορείς πες μας ακριβώς τον κωδικό που βρίσκεται από κάτω για να δούμε τα χαρακτηριστικά του. Επίσης θα μπορούσες να παρακολουθήσεις τι διεργασίες εκτελεί ο υπολογιστής σου την ώρα που κολλάει. Δεξί κλικ στην μπάρα εργασιών και Διαχείριση Εργασιών (task manager).Γνώμη μου για να μην παιδεύεσαι:αν αγόρασες τον φορητό με προεγκατεστημένα windows 10, τότε κάνε backup και κάνε recover να έρθει στην εργοστασιακή του μορφή.Αφού ανάψει κάνε όλες τις αναβαθμίσεις των windows update και ξεκίνα να φορτώνεις τα απαραίτητα που εσύ θεωρείς.Εάν είχες windows 8.1, πάρε backup και γράψε σε ένα δισκάκι τα windows 10 να κάνεις ένα clean install.
Sheogorath Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Λογικά έχεις αυτό το θέμα, μην το αφήσεις https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=desktop.ini%20virus Δες τα βίντεο. Ή κάνε φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα