greengr21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα τα tablet της Lenoνo ειναι με διαφορα οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτη την κατηγορια τιμης καμια σχεση με αντιστοιχες φθηνοκινεζιες του 50αρικου,μπαταρια οπως ανεφερθηκε παραπανω μια χαρα διαρκεια και η οθονη πολυ καλη μη κοιτατε το 1024χ600.Το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα ειναι το σχετικο αδυναμο wi-fi.Για δωρο σε γονεις,παιδια κτλπ τωρα τις γιορτες οτι πρεπει. Y.Γ. οι καμερες εννοειται οτι βρισκονται για ντεκορ μονο λολ 1
petran91 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το tab 2 έχει ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή με το tab 3? Μόνο ο σχεδιασμός διαφέρει; γιατί ψήνομαι για παραγγελία από τον Κώτσο που έχει το tab 2 a7-20 και όχι το tab 3 essential..
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτα τα tablet της Lenoνo ειναι με διαφορα οτι καλυτερο μπορεις να βρεις σε αυτη την κατηγορια τιμης καμια σχεση με αντιστοιχες φθηνοκινεζιες του 50αρικου,μπαταρια οπως ανεφερθηκε παραπανω μια χαρα διαρκεια και η οθονη πολυ καλη μη κοιτατε το 1024χ600.Το μονο ουσιαστικο μειονεκτημα ειναι το σχετικο αδυναμο wi-fi.Για δωρο σε γονεις,παιδια κτλπ τωρα τις γιορτες οτι πρεπει. Y.Γ. οι καμερες εννοειται οτι βρισκονται για ντεκορ μονο λολ WiFi όντως αδύναμο, ίσως λύνεται αν αλλάξεις κανάλι όμως δεν το δοκίμασα γιατί δεν έχω σοβαρό θέμα ακόμα. Οθόνη πίνακας και χρώματα σπέσιαλ.
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή! Δεν έχει η εταιρεία καμία σχέση με την lenovo την έχω πατήσει Εννοώ πώς το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση απολύτως με την επίσημη lenovo. Είναι ένα μαγαζί όπως όλα τα άλλα μη σας ξεγελά το όνομα. Δε λέω ότι έχει πρόβλημα το μαγαζί απλά όταν εγώ έκανα παραγγελία φανταστηκα ότι είναι επίσημο e-shop της lenovo και είπα να μην ξεγελάσει κι άλλος Σε τι ακριβώς σε ξεγέλασε δηλαδή?
nektar73 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Προσοχή! Δεν έχει η εταιρεία καμία σχέση με την lenovo την έχω πατήσει Εννοώ πώς το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση απολύτως με την επίσημη lenovo. Είναι ένα μαγαζί όπως όλα τα άλλα μη σας ξεγελά το όνομα. Δε λέω ότι έχει πρόβλημα το μαγαζί απλά όταν εγώ έκανα παραγγελία φανταστηκα ότι είναι επίσημο e-shop της lenovo και είπα να μην ξεγελάσει κι άλλοςΣε τι ακριβώς σε ξεγέλασε δηλαδή?Ξεγελαστεί είχα γράψει αλλά ή αυτόματη διόρθωση το έκανε ξεγελάσει (από από το όνομα όπως εγώ). Δε κάναν κάτι κακό οι άνθρωποι αλλά βλέποντας όνομα e-lenovo.gr δε θέλει πιστεύω και πολύ να υποθέσεις πως είναι site της μητρικής εταιρείας. 1
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Ξεγελαστεί είχα γράψει αλλά ή αυτόματη διόρθωση το έκανε ξεγελάσει (από από το όνομα όπως εγώ). Δε κάναν κάτι κακό οι άνθρωποι αλλά βλέποντας όνομα e-lenovo.gr δε θέλει πιστεύω και πολύ να υποθέσεις πως είναι site της μητρικής εταιρείας. Πως και τους το επιτρέπουν;
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Πως και τους το επιτρέπουν; Lenovo Exclusive λέγεται το κατάστημα και πουλάει μόνο Lenovo γιατί να τους το απαγορεύσουν?
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Lenovo Exclusive λέγεται το κατάστημα και πουλάει μόνο Lenovo γιατί να τους το απαγορεύσουν? Δεν ξέρω, το βρίσκω κι εγώ λίγο παραπλανητικό. Μέχρι τώρα πίστευα ότι είναι το επίσημο eshop της lenovo.
sotiriadisc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καλημέρα, οταν λετε οτι εχει αδυναμο wifi δηλαδη ? εαν ειναι μεσα στο σπιτι εχεις θεμα ? για παιδια να βλεπουν κανενα παιδικο και παιχνδακια πλα του playstore καλο δεν ειναι ? εχω παρει 2 και λεω να παραλαβω σημερα οποτε πειτε οποιος το εχει .. επισης μπαταρια ποση ωρα κραταει ? κατι αλλο που να εχει δει καποιος και να θελει να αναφερει ?
masteripper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Βρε παιδιά γιατι έχουν εξαφανιστεί τα κινέζικα tabletακια στις 7-8 ιντσες....ψάχνω και τα μόνα που βρίσκω είναι κάτι ψόφια με 512/8gb...Βαρια-βαριά 1gb/8gb.........μόνο dual OS αλλά στα 90+€
stelios18120 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλεις κάτι δυνατό με 2gb ram κτλπ ψάξε από κινα μεριά. 1
IcemanGr71 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αν θέλετε καλό τμπλετάκι, με οθονάρα, dual OS, δυνατό και με 2GB RAM .... μόνο από Κίνα... Δείτε εδώ.... kimovil.com Κάτι σαν το sktroutz ... αλλά σε κινέζικο... Συνιστώ Chuwi 8''..... τιμή super....
sam75 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 παιδια καλημέρα, οταν λετε οτι εχει αδυναμο wifi δηλαδη ? εαν ειναι μεσα στο σπιτι εχεις θεμα ? για παιδια να βλεπουν κανενα παιδικο και παιχνδακια πλα του playstore καλο δεν ειναι ? εχω παρει 2 και λεω να παραλαβω σημερα οποτε πειτε οποιος το εχει .. επισης μπαταρια ποση ωρα κραταει ? κατι αλλο που να εχει δει καποιος και να θελει να αναφερει ? Πιάνει δύο δωμάτια μακριά από το ρουτερ , για παιδιά είναι ιδανικό. Μπαταρία 5 ώρες οθόνη.
rapidrag Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Καμμια εμπειρία/γνώμη για το μοντέλο με 3G στα 89 ευρω, για σερφάρισμα με ενδιαφέρει κυρίως σε χώρους που δεν θα χει wifi
navger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Στον Κωτσοβολο πηρε παλι 89. εαν καποιος το εχει παραγγειλει και αλλαξε γνωμη ενδιαφερομαι.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα