Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κρίμα το αμαζον πάντως για ένα μήνα σε αφήνει να επιστρέψεις κάτι χωρίς πολλές ερωτήσεις και ακόμα και εάν το χρησιμοποιήσεις σχολαστικά. Διεκδικα τα δίκαια σου ,όσο για τους άλλους που λένε τι και πώς να πω ότι ένα καιρό πουλούσε refurbished lenovo y50 rethink gold και το γράφε με μικρά γράμματα .έχει και store αλλωστε με recertified etc

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για την όποια συμπαράσταση.Θα προσπθείσω να τους δώσω πίσω σα σφραγισμένο.Ισα ίσα μόνο λίγο η ταινία ασφαλείας στο πάνω μέρος ξεκόλλησε.Θα τη ξανακολλήσω... Και βλέπουμε.

Δημοσ.

Τι κρίμα το αμαζον πάντως για ένα μήνα σε αφήνει να επιστρέψεις κάτι χωρίς πολλές ερωτήσεις και ακόμα και εάν το χρησιμοποιήσεις σχολαστικά. ...

Συγκρίνεις τώρα τις βούρτσες με τις...φούτσες?  Ελεος!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά,τελικά τα κατάφερα!!Το δέχτηκαν και έτσι πήρα ένα καλύτερο!!Σας ευχαριστώ και πάλι!!

Δημοσ.

δεν θα μπορουσα να φανταστώ επίσημο Lenovo Store να μην ειναι σε θέση να πάρει πίσω ενα ανοιγμένο και να το ξανασφραγίσει η οτιδήποτε τελος πάντων. Δεν πειράζει ομως, απο δω και μπρος θα ξέρετε. Αμαζον και μονο. Τους ειχα στειλει πισω Lenovo και οχι απλα μου στειλανε πισω τα λεφτα (1000+) αλλα και τα ταχυδρομικά μου χωρις μα μου σου του και ιστοριες.

Δημοσ.

Όλο αυτό σε βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο τα προιόντα που παραλαμβάνουμε είναι όντως καινούργια και σφραγισμένα. Αδυνατώ να πιστέψω οτι η lenovo θα πουλήσει το λάπτοπ πο έστειλε πίσω ο φίλος ως ''ανοιγμένο''. Είμαι βέβαιος οτι θα το σφραγίσουν και θα ζητήσουν full price απ τον επόμενο...

Δημοσ.

Όλο αυτό σε βάζει σε σκέψεις για το κατά πόσο τα προιόντα που παραλαμβάνουμε είναι όντως καινούργια και σφραγισμένα. Αδυνατώ να πιστέψω οτι η lenovo θα πουλήσει το λάπτοπ πο έστειλε πίσω ο φίλος ως ''ανοιγμένο''. Είμαι βέβαιος οτι θα το σφραγίσουν και θα ζητήσουν full price απ τον επόμενο...

Και όμως φίλε μου... Γιατί τα public η τα mediamark τι κάνουν που τα δέχονται πίσω για 14 μέρες?Απλά κοιτάνε να είναι φορμαρισμένο το μηχάνημα και υπεράψογο όπως το αγοράζεις!!Οπότε, αν πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις,γιατί να μη τα δέχονται όλα τα μαγαζιά?Τι δηλαδή που ξεσφαγίστηκε.Το ξανασφραγίζουν απλά.Και ο επόμενος αγοραστής ούτε που καταλαβαίνει τη διαφορά.Εξ άλλου,από τη στιγμή που έχει κανονικά 2ετή εγγύηση, δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα!!Αρκεί,ξσνστονίζω,να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Δημοσ.

Και όμως φίλε μου... Γιατί τα public η τα mediamark τι κάνουν που τα δέχονται πίσω για 14 μέρες?Απλά κοιτάνε να είναι φορμαρισμένο το μηχάνημα και υπεράψογο όπως το αγοράζεις!!Οπότε, αν πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις,γιατί να μη τα δέχονται όλα τα μαγαζιά?Τι δηλαδή που ξεσφαγίστηκε.Το ξανασφραγίζουν απλά.Και ο επόμενος αγοραστής ούτε που καταλαβαίνει τη διαφορά.Εξ άλλου,από τη στιγμή που έχει κανονικά 2ετή εγγύηση, δε βλέπω να υπάρχει πρόβλημα!!Αρκεί,ξσνστονίζω,να πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Τι να πώ...Προφανώς δίκιο έχεις και μπορεί να είναι δικιά μου περιέργια αλλά όταν δίνω δύο ελληνικού μισθούς για να πάρω ένα λάπτοπ θα προτιμούσα να μην έχει περάσει χρόνο στα χέρια κάποιου άλλου. Η αν έχει περάσει, τουλάχιστον να το ξέρω και να πληρώνω και κάτι λιγότερο. 

Δημοσ.

Ε όχι και να το ξανασφραγίσουν επειδή κάποιοι μπορεί να μην το πάρουν είδηση, έλεος, στο εξωτερικό τα πουλάνε σε μειωμένη τιμή σαν open box...
Δημοσ.

@Petran66 δηλαδή εσύ φίλε θα ήθελες να πληρώσεις για κάτι σφραγισμένο και καινούργιο και να σου έρθει κάτι ξανασφραγισμένο και ελαφρώς,έστω και κάποιων ωρών, μεταχειρισμένο;;;;

Επειδή έγινε η δουλειά σου, που αντικειμενικά δεν είχες δίκιο, πρέπει τώρα να δικαιολογούμε τα πάντα;;;Αν τώρα πας και αγοράσεις ένα καινούργιο λάπτοπ και τελικά δεν σου βγει τόσο καινούργιο αλλά επανασυσκευασμένο δεν θα χαλαστείς;;;Δεν θα ανοίξεις ένα νέο νήμα με τίτλο "Απαράδεκτη συμπεριφορά Lenovo" ή "Μου πούλησαν μεταχειρισμένο για καινούργιο" και θα απειλείς με καταγγελίες στον συνήγορο του καταναλωτή κτλπ που συχνά και δικαίως βλέπουμε;;;

Στην δική σου περίπτωση θα έπρεπε να σου κάνουν μια επιστροφή της τάξεων των 80-85% της αρχικής τιμής και ένα 15-20% να κρατηθεί γιατί το λάπτοπ ανοίχτηκε ώστε να ξανα πουληθεί ως ανοιγμένο πλέον σε προνομιακή τιμή. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Θα ήθελε όταν ερχόταν ξανασφραγισμένο κι ελαφρώς έως καθόλου μεταχειρισμένο να το γράφει το κουτί και να είναι φτηνότερο. Με τα έξοδα/χασούρα να είναι της Lenovo/αντιπροσωπίας κι όχι του καταστήματος. Έτσι υποτίθεται ότι γίνεται στο εξωτερικό...

Δημοσ.

Αυτά είναι τα ωραία. Ανοίγεις τον σφραγισμένο φορητό, δεν σου αρέσει και τον επιστρέφεις πίσω ζητώντας αλλαγή.

Και σε λίγο καιρό θα δούμε νέο θέμα από κάποιον ανυποψίαστο ότι η Lenovo Hellas του πούλησε φορητό με ίχνη σκόνης και δαχτυλιές υποθέτοντας ότι είναι μεταχειρισμένος.. Και δώστου δυσφήμιση και κράξιμο την καημένη την Lenovo. 

• Like 2
Δημοσ.

@Petran66 δηλαδή εσύ φίλε θα ήθελες να πληρώσεις για κάτι σφραγισμένο και καινούργιο και να σου έρθει κάτι ξανασφραγισμένο και ελαφρώς,έστω και κάποιων ωρών, μεταχειρισμένο;;;;

Επειδή έγινε η δουλειά σου, που αντικειμενικά δεν είχες δίκιο, πρέπει τώρα να δικαιολογούμε τα πάντα;;;Αν τώρα πας και αγοράσεις ένα καινούργιο λάπτοπ και τελικά δεν σου βγει τόσο καινούργιο αλλά επανασυσκευασμένο δεν θα χαλαστείς;;;Δεν θα ανοίξεις ένα νέο νήμα με τίτλο "Απαράδεκτη συμπεριφορά Lenovo" ή "Μου πούλησαν μεταχειρισμένο για καινούργιο" και θα απειλείς με καταγγελίες στον συνήγορο του καταναλωτή κτλπ που συχνά και δικαίως βλέπουμε;;;

Στην δική σου περίπτωση θα έπρεπε να σου κάνουν μια επιστροφή της τάξεων των 80-85% της αρχικής τιμής και ένα 15-20% να κρατηθεί γιατί το λάπτοπ ανοίχτηκε ώστε να ξανα πουληθεί ως ανοιγμένο πλέον σε προνομιακή τιμή. 

Αυτά είναι τα ωραία. Ανοίγεις τον σφραγισμένο φορητό, δεν σου αρέσει και τον επιστρέφεις πίσω ζητώντας αλλαγή.

Και σε λίγο καιρό θα δούμε νέο θέμα από κάποιον ανυποψίαστο ότι η Lenovo Hellas του πούλησε φορητό με ίχνη σκόνης και δαχτυλιές υποθέτοντας ότι είναι μεταχειρισμένος.. Και δώστου δυσφήμιση και κράξιμο την καημένη την Lenovo. 

Συγνωμη παιδια,αλλα δε καταλαβαινω προς τι η δυσαρεσκια!!Στα περισσοτερα μαγαζια και μαλιστα στα μεγαλα,με εισαγωγικα η χωρις,Public,MediaMarkt κλπ.,γιατι υπαρχει η διαδικακασια επιστροφης ανοιγμενων προιοντων εντος 14ημερου,με τη προυποθεση να εχουν τη πληρη συσκευασια και φυσικα χωρις το παραμικρο σημαδι κλπ.?Προφανως και τα ελεγχουν προσεκτικα πριν τα βγαλουν και παλι προς πωληση σα σφραγισμενα!!Λετε να διακινδυνευουν τη φημη τους ετσι απλα?Χωρια καποιες μηνυσεις που θα φανε και καποιες αποζημιωσεις που θα υποχρεωνοταν να δωσουν!!Επομενως,δε χρειαζεται να τα κανουμε τοσο τραγικα τα πραγματα... :)

Δημοσ.

Πού το λέει βρε παιδιά ότι προϊόντα (απροβλημάτιστα) που έχουν ανοιχτεί και έχουν μπει σε λειτουργία μπορούν να επιστραφούν πίσω με το αζημίωτο ή να αλλαχτούν με κάποιο άλλο; 

Μου φαίνεται αδιανόητο αυτό που έκανες και φαντάζομαι ότι το επέτρεψαν από αμέλεια, άγνοια και ίσως από φόβο. 

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο βάση νομοθεσίας Ελληνικής ή Ευρωπαϊκής θα ήθελα να το διαβάσω με τα ίδια μου τα μάτια από έγκυρη πηγή και να αναθεωρήσω τα λεγόμενά μου. Και φυσικά να το λάβω υπόψιν για τις περαιτέρω αγορές μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...