Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.Λοιπόν πήρα πριν 3 μέρες ένα λαπτοπάκι Lenovo από Θεσσαλονίκη το κεντρικό τους κατάστημα και θέλω να το επιστρέψω και να πάρω άλλο καλύτερο.Το άνοιξα όμως για να το δω και τώρα δε δέχονται αλλαγή! Φυσικά έχω τη συσκευασία κανονικά.Μου είπαν ότι η πολιτική τους είναι να μη κάνουν αλλαγές έστω και αν είναι εντός 14ημέρου,από τη στιγμή που ανοίχθηκε.Σε άλλα μαγαζιά όμως το κάνουν! Μπορώ να κάνω κάτι?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τυπωσε τους την νομοθεσια και πηγαινε εκει ,και μιλα και με συνηγορο καταναλωτη,ακου εκει η πολιτικη τους , ο νομος ειναι νομος

Δημοσ.

τυπωσε τους την νομοθεσια και πηγαινε εκει ,και μιλα και με συνηγορο καταναλωτη,ακου εκει η πολιτικη τους , ο νομος ειναι νομος

Αυτο θα κανω αυριο και να δουμε.Σ'ευχαριστω!Τωρα που το εψαξα λιγο,ειδα οτι ο νομος λεει οτι ειναι υποχρεωμενο το καταστημα να δεχθει την αλλαγη,αν το προιον ειναι ελατωματικο!Οποτε τι να κανω?

Δημοσ.

...Χωρις να ειναι απαραιτητο να απαντησεις...

Αν δεχτουν να τους το επιστρεψεις θα δεχτεις να παραλαβεις το αλλο καλύτερο laptop που θελεις χωρις να ειναι σφραγισμενο;;;

Δημοσ.

...Χωρις να ειναι απαραιτητο να απαντησεις...

Αν δεχτουν να τους το επιστρεψεις θα δεχτεις να παραλαβεις το αλλο καλύτερο laptop που θελεις χωρις να ειναι σφραγισμενο;;;

Καλή ερώτηση!!Χωρις πλακα,αν ηταν στην ιδια κατασταση και αγορασμενο την ιδια μερα,θα δεχομουν...!!!

Δημοσ.

αρα μα σου δωσουν ενα λαπτοπ που εχει παρει αλλος και εκανε ακριβως το ιδιο με εσενα επιδει δεν του αρεσε θα το παρεις δλδ;;;

Δημοσ.

αρα μα σου δωσουν ενα λαπτοπ που εχει παρει αλλος και εκανε ακριβως το ιδιο με εσενα επιδει δεν του αρεσε θα το παρεις δλδ;;;

Φιλε μου τι σηζηταμε τωρα?Εγω ξερω και στα mediamarkt και στα public και αλλου,δεχονται επιστροφες ανοιγμενων λαπτοπ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ APPLE!!Αρκει να ειναι οπως το πηρες,με ζελατινες κλπ.Ειμαι σιγουρος γι αυτο!

Ήταν αγορά εξ' αποστάσεως?

Οχι φιλε μου.Το πηρα ο ιδιος απο το καταστημα στα καρφουρ της Πυλαιας Θεσ/νικης και δεν ηξερα οτι αν τυχον θελησω να το αλλαξω ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ,δε θα γινοταν!!

Δημοσ.

αρα θα δεχτεις και την μηωσει τιμης που μπορει να σου κανουν λογο οτι το λαπτοπ απαξ και ανοίχτηκε η εγγυηση εχει ξεκινηση και μετρα.

Δημοσ.

αρα θα δεχτεις και την μηωσει τιμης που μπορει να σου κανουν λογο οτι το λαπτοπ απαξ και ανοίχτηκε η εγγυηση εχει ξεκινηση και μετρα.

Εξαρταται...Αν ειναι μια λογικη μειωση 20-30 ευρω,θα το σκεφτομουν...

Δημοσ.

και τον σκυλο χορτατο και την πητα ολοκληρι.μαλιστα.

δεν εχεις δουλεψει σε μαγαζι μαλλον για να το λες αυτο αλλα οκ.λεμε για τα μαγαζια οταν μας κανουν λαλακια με εγγυησης κτλ αλλα και εμεις ημαστε οτι νανε^^^

Δημοσ.

και τον σκυλο χορτατο και την πητα ολοκληρι.μαλιστα.

δεν εχεις δουλεψει σε μαγαζι μαλλον για να το λες αυτο αλλα οκ.λεμε για τα μαγαζια οταν μας κανουν λαλακια με εγγυησης κτλ αλλα και εμεις ημαστε οτι νανε^^^

Ok.Δεν εχεις και αδικο,αλλα οπως ειπα,τη πατησα γιατι νομιζα οτι θα μπορουσα να το επιστρεψω οπως και στα αλλα μαγαζια.

Δημοσ.

Εξαρταται...Αν ειναι μια λογικη μειωση 20-30 ευρω,θα το σκεφτομουν...

Θα το πάρουν πίσω τελικά σίγουρα αλλά θα σου κρατήσουν το 20% - 30% των χρημάτων που έδωσες...

• Super Moderators
Δημοσ.

Φιλε μου τι σηζηταμε τωρα?Εγω ξερω και στα mediamarkt και στα public και αλλου,δεχονται επιστροφες ανοιγμενων λαπτοπ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ APPLE!!Αρκει να ειναι οπως το πηρες,με ζελατινες κλπ.Ειμαι σιγουρος γι αυτο!

Οχι φιλε μου.Το πηρα ο ιδιος απο το καταστημα στα καρφουρ της Πυλαιας Θεσ/νικης και δεν ηξερα οτι αν τυχον θελησω να το αλλαξω ΑΝΟΙΓΜΕΝΟ,δε θα γινοταν!!

Δυστυχώς ή ευτυχώς αν δεν είναι αγορά εξ' αποστάσεως δεν υποχρεώνεται από το νόμο να σου αλλάξει ένα προϊόν κάποιο κατάστημα. Είναι καθαρά θέμα δικιάς τους επιλογής. :(

Αν ήταν εξ' αποστάσεως, τους υποχρεώνει ο νόμος ακόμα κι αν έχει ανοιχτεί/χρησιμοποιηθεί, χωρίς να κρατήσουν κάποιος μέρος των χρημάτων σου.

Δημοσ.

Θα το πάρουν πίσω τελικά σίγουρα αλλά θα σου κρατήσουν το 20% - 30% των χρημάτων που έδωσες...

Ε καλα,αν ειναι ετσι,το πουλαω κι ολας!Που μαλλον αυτο θα κανω...

Δυστυχώς ή ευτυχώς αν δεν είναι αγορά εξ' αποστάσεως δεν υποχρεώνεται από το νόμο να σου αλλάξει ένα προϊόν κάποιο κατάστημα. Είναι καθαρά θέμα δικιάς τους επιλογής. :(

Αν ήταν εξ' αποστάσεως, τους υποχρεώνει ο νόμος ακόμα κι αν έχει ανοιχτεί/χρησιμοποιηθεί, χωρίς να κρατήσουν κάποιος μέρος των χρημάτων σου.

Δυστυχως αυτο εχω καταλαβει φιλε μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...