katina Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σας, θέλω να πάρω το timestamp στην μορφή 2016-12-11T14:51:23+02:00 Ξέρει κανείς πώς γίνεται;
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το timezone που δίνεις στο παράδειγμα πως προκύπτει;
defacer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ότι είναι UTC+2 (όχι GMT technically) το βλέπω. Γιατί είναι αυτό το συγκεκριμένο ρωτάω, εφόσον το timestamp δεν έχει timezone.
anvasila Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 date_default_timezone_set('Europe/Athens'); $date = date('c');// Από PHP5 και πάνω το 'c' μέσα στο date νομίζω. Αλλίως κοπάνατο σκέτο
defacer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 date_default_timezone_set('Europe/Athens'); $date = date('c'); // Από PHP5 και πάνω το 'c' μέσα στο date νομίζω. Αλλίως κοπάνατο σκέτο Αυτό είναι κακή ιδέα (επειδή εν δυνάμει αλλάζει το default timezone και επηρεάζει έτσι τα πάντα όλα που ακολουθούν) και επιπλέον δε λειτουργεί για συγκεκριμένο timestamp που έχει στα χέρια του. Αν το default timezone του κάνει τότε απλά echo date('c', $timestamp); Αν δεν του κάνει τότε $tz = new DateTimeZone('Europe/Athens'); // ή οτιδήποτε άλλο $date = DateTimeImmutable::createFromFormat('U', $ts)->setTimeZone($tz); echo $d->format('c');
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα