Athanasios2104 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ψάχνω να νοικιάσω ένα μικρό αυτοκίνητο για λίγες μέρες από το αεροδρόμιο στην Θεσσαλονίκη, sites όπως το carrentals.com βγάζουν διάφορες εταιρείες, κάποιες γνωστές (πχ. Hertz, Europcar κτλ) και κάποιες μικρότερες (πχ. Goldcar, Green motion κτλ.) ήθελα να ρωτήσω αν έχετε προσωπική εμπειρία με κάποια από αυτές, ποια προτείνετε και ποια να αποφύγω
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Συνηθως αυτες θελουν εγγυηση με πιστωτικη .Ειχα νοικιασει για μερα να παω Κοζανη απο Θεσσαλονικη και να γυρισω απο μια οχι τοσο επωνυμη στην οδο Αγγελακη και ηταν μια χαρα .Δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα. Για κοιτα εδω αυτες που λενε δος Αγγελακη http://www.vrisko.gr/dir/enoikiaseis-aytokiniton/thessaloniki/ 1
Athanasios2104 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 πιστωτική ζητάνε όλες, είναι το ποσό μερικής κάλυψης σε περίπτωση ζημίας το θέμα είναι μην είναι τπτ λαμόγια, σου πάρουν την πιστωτική και αρχίσουν αγορές, μέχρι να σε πάρει τηλ η τράπεζα για ύποπτες κινήσεις (true story..)
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 πιστωτική ζητάνε όλες, είναι το ποσό μερικής κάλυψης σε περίπτωση ζημίας το θέμα είναι μην είναι τπτ λαμόγια, σου πάρουν την πιστωτική και αρχίσουν αγορές, μέχρι να σε πάρει τηλ η τράπεζα για ύποπτες κινήσεις (true story..) Εμενα δεν μου ειχε ζητησει καμμια εγγυηση . Καπου το 2010 .Μου το εφεραν αεροδρομιο , πηγα Κοζανη και τους το επεστρεψα στο γραφειο γιατι βρηκα φιλο που περασαμε καποιες ωρες και με πηγε αυτος αεροδρομιο .
Joshua21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα δεν μου ειχε ζητησει καμμια εγγυηση . Καπου το 2010 .Μου το εφεραν αεροδρομιο , πηγα Κοζανη και τους το επεστρεψα στο γραφειο γιατι βρηκα φιλο που περασαμε καποιες ωρες και με πηγε αυτος αεροδρομιο . Το σύνηθες είναι να ζητάνε εγγύηση, ή σε μετρητά ή μέσω πιστωτικής ή μέσω χρεωστικής κάρτας. Όλες οι σοβαρές εταιρείες το αναφέρουν στα site τους.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το σύνηθες είναι να ζητάνε εγγύηση, ή σε μετρητά ή μέσω πιστωτικής ή μέσω χρεωστικής κάρτας. Όλες οι σοβαρές εταιρείες το αναφέρουν στα site τους. Απο οτι εχω ακουσει αν και δεν εχω εμπειρια αργουν να επιστρεψουν την προκαταβολη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα