Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα θεμα με την σιμ του κινητου μου,μολις εκανα restart το κινητο δεν αναγνοριζε την σιμ την εβγαλα και την ξαναεβαλα αλλα τιποτα την εβαλλα στο δευτερο σλοτ αλλα και παλι τιποτα δοκιμασα να την βαλω σε αλλο κινητο αλλα και παλι τιποτα!!!.Χτες ειχα βαλει 15 ευρω στην καρτα!!! γινετε με καποιο τροπο να δουλεψει ή να κλωνοποιηθει???.Εβαλα μια δευτερη σιμ που ειχα και ηταν ολοκαινουργια και εγινε ακριβος το ιδιο και με αυτη!!! εκανα το κινητο επαναφορα αλλα τιποτα!! και οι δυο σιμ δεν εχουν ζιμια πανο τους τι να κανω!!??

Δημοσ.

Αν έχει θέμα η σιμ πας και στην αλλάζουν αν δεν κάνω λάθος 5€ έχει.

Η σιμ που εχω (η βασικη) ειναι με συνδεση να το πω καθε μηνα μπενει χρονος ομιλοιας και mb εχω και μια αποδιξη που εχει τα στοιχεια τις καρτας λες να την αλλαξουν ποιο φθηνα γιατι κατι εχω ακουσει για 20ευρο

Δημοσ.

η αντικατάσταση σιμ τόσο έχει(5€)

Απο αυτό που διαβάζω πάντως παίζει να έχει και πρόβλημα η συσκευή αλλα πρώτη φορά διαβάζω κινητό να καίει τις σιμ.

Δημοσ.

η αντικατάσταση σιμ τόσο έχει(5€)

Απο αυτό που διαβάζω πάντως παίζει να έχει και πρόβλημα η συσκευή αλλα πρώτη φορά διαβάζω κινητό να καίει τις σιμ.

αποκλιεται να φτεει το κινητο ειναι καινουργιο και δεν εχει προβλημα μαλλον μπορει να μας αφισε χρονους η σιμ γιατι ειναι αρκετα παλια 4-5 χρονων για την ιστορια το κινητο ειναι το huawei y3ii.Η καινουργια σιμ μπορη να μην εχει ενεργοποιηθει ακομα? την πειρα χτες

Δημοσ.

η προηγούμενη sim που ειχα πριν την αλλάξω σε micro παιζει να την είχα πάνω απο 10 χρόνια,δεν καίγονται τόσο εύκολα πάντως.

η καινούρια σιμ χρειάζεται απο 10 λεπτά μέχρι καμια ώρα μαξ για να ενεργοποιηθεί απο την στιγμή που γίνει η δήλωσή της σε κατάστημα.

Επίσης σου ζητάει(αν μιλάμε για κοσμοτε)να καλέσεις ενα νούμερο για να γίνει η ενεργοποίηση.

Δημοσ.

5€ ειναι η αλλαγη.

Την παιρνεις καπου σε 3-4 μερες

Για ενεργοποιηση περιμενεις περιπου 1 ωρα και μετα απλα κανεις μια κληση.

Παντως αν εβαλες και δευτερη και στην κατεστρεψε δεν φταινε οι καρτες αλλα μαλλον κατι παιζει με την θυρα,ψαχτω.

πρώτη φορά διαβάζω κινητό να καίει τις σιμ.

Και ομως εχει γινει.

Δεν παιζει ρολο καινουριο/παλιο αν εχει προβλημα η πλακετα.....(απο υγρασια,πολυκαιρια,οτιδηποτε)

Δημοσ.

η προηγούμενη sim που ειχα πριν την αλλάξω σε micro παιζει να την είχα πάνω απο 10 χρόνια,δεν καίγονται τόσο εύκολα πάντως.

η καινούρια σιμ χρειάζεται απο 10 λεπτά μέχρι καμια ώρα μαξ για να ενεργοποιηθεί απο την στιγμή που γίνει η δήλωσή της σε κατάστημα.

Επίσης σου ζητάει(αν μιλάμε για κοσμοτε)να καλέσεις ενα νούμερο για να γίνει η ενεργοποίηση.

θα παω να την αντικαταστισω αυριο οσο για την καινουργια δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω κλειση ευχαριστω 

Δημοσ.

μέχρι να ενεργοποιηθεί η σιμ πάρε τηλ στον πάροχο να κανει προώθηση στο σταθερό πχ

Δημοσ.

θα παω να την αντικαταστισω αυριο οσο για την καινουργια δεν ηξερα οτι πρεπει να κανω κλειση ευχαριστω 

επειδή πρόσφατα(το καλοκαίρι δλδ)ηθελε μια θεια μου κινητό και νούμερο και πηγα και γω γιατί δεν ειχε επαφή,στη νεα σιμ που πήραμε(ΔΕΝ ηταν όμως απο αντικατάσταση αλλα νεο νούμερο)εβαλε το παιδι τη σιμ σε ενα τηλεφωνο απο εκει και επαιρνε ανα διαστηματα το 1314 αν θυμάμαι καλά μέχρι να μπορέσει να ενεργοποιηθεί η σιμ.

Σημα ειχε κανονικά αλλα μέχρι εκεί.

Για άλλους παρόχους δεν γνωρίζω.

Δημοσ.

επειδή πρόσφατα(το καλοκαίρι δλδ)ηθελε μια θεια μου κινητό και νούμερο και πηγα και γω γιατί δεν ειχε επαφή,στη νεα σιμ που πήραμε(ΔΕΝ ηταν όμως απο αντικατάσταση αλλα νεο νούμερο)εβαλε το παιδι τη σιμ σε ενα τηλεφωνο απο εκει και επαιρνε ανα διαστηματα το 1314 αν θυμάμαι καλά μέχρι να μπορέσει να ενεργοποιηθεί η σιμ.

Σημα ειχε κανονικά αλλα μέχρι εκεί.

Για άλλους παρόχους δεν γνωρίζω.

ειχα κανει πατατα ειχα βαλει την δευτερη σιμ στι θειρα sd  :shock: τορα η δευτερη δουλευει αλλα η πρωτη σινεχιζει οποτε θα την παω αυριο ευχαριστω για την βοηθεια νομιζο μου εφιγε ενα βαρος.. ευχαριστω :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...