firepc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Overwatch The Division Doom Battlefield 1 Civilization VI Baldur's Gate: Siege of Dragonspear μεχρι 5 ειπαμε
*nenya* Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Οκ αφαιρω με βαρια καρδια το Division. Αρα: Overwatch Doom Battlefield 1 Civilization VI Baldur's Gate: Siege of Dragonspear
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Οκ αφαιρω με βαρια καρδια το Division. Αρα: Ναι γιατι αλλιως θα εβγαινε ουτως ή αλλως 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Από χιλιόμετρα φαίνεται ότι πρώτο W3 και δεύτερο Doom. 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Από χιλιόμετρα φαίνεται ότι πρώτο W3 και δεύτερο Doom. Ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι Windows store παιχνιδια δεν πρεπει να επαιξαν αν κρινουμε απο τις λιστες(αρα τρωνε με το καλημερα ακυρο Gears Of war και Forza οχι οτι θα εβγαιναν ουτως ή αλλως αλλα λεμε τωρα),Dark Souls 3 επισης ειναι σειρα για λιγους,αρα μαλλον για πρωτο το Doom βλεπω(με βαση τις προτασεις)και μετα Witcher,και στα γνωστα multiplayer παιχνιδια τυπου BF/OW. 1
logistoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το dishonored 2 πάντως είναι πολύ καλό παιχνίδι και ας είναι τεχνικό χαλί Εγω προσωπικά όσο και αν απόλαυσα το doom δε μπορώ να το βάλω στο ίδιο επίπεδο Το witcher όσο και να το λατρεύω και να ήμουν witcher δαγκωτό πέρυσι και παρά τη διάρκεια του expansion δεν παύει να είναι expansion και κομμάτι του παιχνιδιού του '15 Για τα παιχνίδια του win store θα συμφωνήσω μαζί σας και πάλι όμως το gow 4 για παράδειγμα μόνο με βάση το campaign που έπαιξαν οι περισσότεροι δε μπορεί να βγει goty, μόνο αν το πάρεις πακέτο με το online και εφόσον φυσικά σου αρέσει αυτό μπορεις να το θεωρήσεις κορυφαίο παιχνίδι. Στο μόνο που σίγουρα ρίχνει σε ολα σχεδόν τα άλλα shooters είναι οτι έχει και κανονικό campaign και δεν είναι μόνο multi Το overwatch πχ που δεν έχει campaign δε θα μπορούσα ποτε να το θεωρήσω goty, και η blizzard τουλάχιστον από τα starcraft ξέρουμε ότι μπορεί να δώσει και περιεχόμενο σε όποιον δεν ενδιαφέται μόνο ή καθόλου για online, τουλάχιστον χρέωσε αναλόγως με εξαίρεση βέβαια τις κονσόλες Το gow 4 νομίζω οτι το '16 αυτό το κατάφερε καλύτερα από όλους, βέβαια το ranked versus στο pc είναι ήδη νεκρό, μόνο social και φυσικά horde που παίζεις μαζί με τα xbox οπότε έχεις πάντα πολύ κόσμο και παρά τους βλαμμενους που κυκλοφορούν βρίσκεις καλούς παίχτες να παίξετε σωστά
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Το dishonored 2 πάντως είναι πολύ καλό παιχνίδι και ας είναι τεχνικό χαλί Εγω προσωπικά όσο και αν απόλαυσα το doom δε μπορώ να το βάλω στο ίδιο επίπεδο Το witcher όσο και να το λατρεύω και να ήμουν witcher δαγκωτό πέρυσι και παρά τη διάρκεια του expansion δεν παύει να είναι expansion και κομμάτι του παιχνιδιού του '15 Για τα παιχνίδια του win store θα συμφωνήσω μαζί σας και πάλι όμως το gow 4 για παράδειγμα μόνο με βάση το campaign που έπαιξαν οι περισσότεροι δε μπορεί να βγει goty, μόνο αν το πάρεις πακέτο με το online και εφόσον φυσικά σου αρέσει αυτό μπορεις να το θεωρήσεις κορυφαίο παιχνίδι. Στο μόνο που σίγουρα ρίχνει σε ολα σχεδόν τα άλλα shooters είναι οτι έχει και κανονικό campaign και δεν είναι μόνο multi Το overwatch πχ που δεν έχει campaign δε θα μπορούσα ποτε να το θεωρήσω goty, και η blizzard τουλάχιστον από τα starcraft ξέρουμε ότι μπορεί να δώσει και περιεχόμενο σε όποιον δεν ενδιαφέται μόνο ή καθόλου για online, τουλάχιστον χρέωσε αναλόγως με εξαίρεση βέβαια τις κονσόλες Το gow 4 νομίζω οτι το '16 αυτό το κατάφερε καλύτερα από όλους, βέβαια το ranked versus στο pc είναι ήδη νεκρό, μόνο social και φυσικά horde που παίζεις μαζί με τα xbox οπότε έχεις πάντα πολύ κόσμο και παρά τους βλαμμενους που κυκλοφορούν βρίσκεις καλούς παίχτες να παίξετε σωστά Το Doom η αληθεια ειναι οτι ουτε εμενα μου βγαζει σαν παιχνιδι της χρονιας συνολικα,γιατι δεν προσφερει αντικειμενικα και τιποτα το ιδιαιτερο που να ξεχωριζει απο τα παντα απο πλευρας campaign(για το Online ασχολιαστο),αλλα φυσικα ειναι απο τα πολυ καλα Pc παιχνιδια του 2016. Για το Witcher προσωπικα εβαλα το Wow στην θεση του που εν μερη ειναι ιδια κατηγορια,αλλα γενικα δεν πολυ βλεπουμε Mmo παιχνιδια στα υποψηφια του pc εδω και καιρο. Για το Overwatch τωρα,προσωπικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δινεται τοση βαση στο campaign,ειδικα σε παιχνιδι τυπου Team Fortress .Ειχε το Team Fortress campaign και μας πειραζει που δεν εχει το overwatch? Εγω το εχω στα υποψηφια 1)Γιατι το gameplay του ειναι για Pc παιχνιδι περισσοτερο απο οτι για κονσολα,και 2)Γιατι κοντραρε στο online Κομματι αλλα παιχνιδια με ποσα χρονια απο πισω τους οπως Counter Strike,Dota,Lol κλπ Τωρα για τα περι Starcraft δεν καταλαβαινω που κολλανε.Υπαρχουν πολλα ατομα που αγοραζουν τα γνωστα Fps παιχνιδια οπως BF,CoD,TF2 κλπ μονο για να παιξουν το campaign τους? Για τα περι Gow4 δεν καταλαβαινω τι εννοεις.Αν ειναι καποιο που τα καταφερε καλυτερα απο ολους ηταν το Ow να κρατησει τον κοσμο του(και να τον μεγαλωσει)ακομα και αν βγηκαν τα αλλα γνωστα fps παιχνιδια,σε πολυ μεγαλυτερο βαθμο απο το GoW4(για το οποιο καποιοι φροντισαν να βγαλουν και season pass .....).
logistoulis Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2016 λέω απλά ότι το πακέτο του gears περιλαμβάνει και single player περιεχόμενο, πράγμα που εγώ τουλάχιστον θεωρώ σημαντικό τώρα συνολικά σαν μέγεθος και πωλήσεις αν και δε ξέρω νούμερα καταλαβαίνω ότι είναι σαφώς πιο πίσω από το ow, αλλά αυτό δε μου λέει κάτι όταν μιλάω για προσωπική προτίμηση στο κομμάτι του pc έχουν κάνει το λάθος και δεν αφήνουν cross platform vs (αν και ενδέχεται αυτό να αλλάξει γιατί ήδη έχουν κάνει σχετικές δοκιμές) , αν το παιχνίδι ήταν πλήρως cross platform και όχι μόνο στο horde θα είχε τεράστιο πλεονέκτημα σε σχέση με πολλά shooter αφού η βάση χρηστών των κονσολών είναι σαφώς μεγαλύτερη δέχομαι πάντως το επιχείρημά σου ότι το ow είναι κυρίως παιχνίδι για pc και αυτό μας ενδιαφέρει σε αυτή την ενότητα, για κονσόλες το ow είναι κακή αγορά για αρκετούς λόγους (βάση χρηστών, μεγαλύτερη τιμή χωρίς να έχει single περιεχόμενο..) το gow 4 πάντως είναι ένα μικρό βήμα πριν γίνει πλήρως cross platform και στο κομμάτι που με ενδιαφέρει εμένα ή τον confuzio είναι cross platform, κυρίως με άτομα με κονσόλες παίζουμε
>-Nosakos<- Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Μιας και δεν αναφέρθηκε θα ήθελα να προσθέσω και το xcom 2..αξίζει λίγο αγάπη 1
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2017 καλή χρονιά,τα δικά μου: Skyrim special edition Dishonored 2 Unravel Superhot Darkest Dungeon
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Καλή χρονιά. Το θέμα κλειδώνεται για να γίνει η καταμέτρηση. Με ένα γρήγορο πρώτο πέρασμα έχουν προκύψει περίπου 55-56 τίτλοι οπότε ίσως χρειαστεί να γίνει λίγο διαφορετικά φέτος η ψηφοφορία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις