Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  • WoW
  • WoW
  • WoW
  • WoW
  • WoW

:-D

Τι? Υπαρχουν και αλλα games εκει εξω?  :confused:

Δημοσ.

Θα πω και εγώ 2 παιχνίδια.

Φυσικά το Doom, που φαίνεται οι περισσότεροι το συμπεριέλαβαν.

Και κάποιο άλλο το οποίο δυστυχώς δεν βλέπω να το έχει αναφέρει κανένας. Το Pony Island

Το οποίο με ξάφνιασε θετικά και ήταν πολύ καινοτόμο ενώ μου κράτησε το ενδιαφέρον ψηλά μέχρι

το τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μέλη του forum προτείνουν τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες

Εχω την εντυπωση παντως οτι οι περισσοτεροι δεν διαβασαν το παραπανω ή δεν εδωσαν μεγαλη σημασια.

Ο σκοπος ειναι να προτεινουμε παιχνιδια που τα κρινουμε οτι ειναι υποψηφια για παιχνιδια της χρονιας,ακομα και ας μην τα εχουμε παιξει ολα τα παιχνιδια.

Κοινως μπορουμε ανετα να προτεινουμε παιχνιδια που δεν εχουμε παιξει(ειτε λογω χρονου/χρηματων κλπ)αλλα τα θεωρουμε οτι ξεχωρισαν αυτη τη χρονια.Δεν ειναι υποχρεωτικο να προτεινουμε σαν υποψηφια παιχνιδια μονο παιχνιδια που παιξαμε και θεωρουμε ως καλυτερα για το 2016.

Το λεω γιατι βλεπω ορισμενοι και προτεινουν μονο 1 ή 1-2παιχνιδια.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι, είναι ανοιχτό ως προς αυτό.

Κατά τη γνώμη μου έχει νόημα να προτείνουμε από όσα έχουμε παίξει οι ίδιοι, γιατί το "ζητούμενο" είναι περισσότερο τα γούστα και οι προτάσεις της κοινότητας του insomnia (όπως το βλέπω εγώ τουλάχιστον). 

Αλλά, ναι, δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να περιοριστούν οι προτάσεις σε αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω την εντυπωση παντως οτι οι περισσοτεροι δεν διαβασαν το παραπανω ή δεν εδωσαν μεγαλη σημασια.

Ο σκοπος ειναι να προτεινουμε παιχνιδια που τα κρινουμε οτι ειναι υποψηφια για παιχνιδια της χρονιας,ακομα και ας μην τα εχουμε παιξει ολα τα παιχνιδια.

Κοινως μπορουμε ανετα να προτεινουμε παιχνιδια που δεν εχουμε παιξει(ειτε λογω χρονου/χρηματων κλπ)αλλα τα θεωρουμε οτι ξεχωρισαν αυτη τη χρονια.Δεν ειναι υποχρεωτικο να προτεινουμε σαν υποψηφια παιχνιδια μονο παιχνιδια που παιξαμε και θεωρουμε ως καλυτερα για το 2016.

Το λεω γιατι βλεπω ορισμενοι και προτεινουν μονο 1 ή 1-2παιχνιδια.

ρε συ τι νόημα έχει να πω εγώ για το titan fall ή το battlefield ή το overwatch που αν και υποψίαζομαι ότι είναι καλά παιχνίδια δεν έχω παίξει; για τη χαρά της συμμετοχής;

αναφέρω παιχνίδια που έπαιξα και προφανώς με ενδιέφεραν πιο πολύ από τα παραπάνω

αν τύχαινε να έχω παίξει μόνο 2 πάλι μόνο αυτά θα έλεγα, το ότι κάτι είναι καλό για πολλούς δε σημαίνει ότι θα μου άρεσε εμένα

χωρίς δοκιμή καλό είναι να μη λες imho 

• Like 2
Δημοσ.

Λίγο νωρίτερα φέτος, ας ξεκινήσουμε τον προκαταρκτικό γύρο για να προκύψουν οι υποψήφιοι τίτλοι του poll για το PC Game of the Year 2016 (insomnia version).

Πώς λειτουργεί το παρόν νήμα

Τα μέλη του forum προτείνουν τίτλους που θα ήθελαν να δουν στη λίστα με τις υποψηφιότητες

Ο τιτλος ειναι ξεκαθαρος.Δεν ψηφιζουμε εδω τα καλυτερα για μας παιχνιδια αλλα αναφερουμε απλα ποια θελουμε να ειναι μεσα στην λιστα,ουτε λεει πουθενα οτι πρεπει να ειναι παιχνιδια που εχουμε παιξει. Αρα ναι προφανως και μπορουμε να προτεινουμε παιχνιδια με υψηλο metascore και ας μην εχουμε προλαβει να τα εχουμε παιξει,δεν βλαπτει καπου.

χωρίς δοκιμή καλό είναι να μη λες imho 

Δημοσ.

ε κολλάς κι εσύ στις λεπτομέρειες των λέξεων 

τεσπα, εγώ διστάζω να μιλήσω για κάτι που δεν έχω βιώσει. αν κάποιος άλλος το θέλει ας το κάνει 

Δημοσ.

Από αυτά που έπαιξα φέτος και ξεχώρισα (ανεξαρτήτου σειράς προτίμησης) 

Mafia III

Sherlock Holmes The Devils Daughter

Agatha Christie The ABC Murdres

Quantum Break

Deus EX Mankind Divided

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε κολλάς κι εσύ στις λεπτομέρειες των λέξεων 

τεσπα, εγώ διστάζω να μιλήσω για κάτι που δεν έχω βιώσει. αν κάποιος άλλος το θέλει ας το κάνει 

Ναι ξερω οτι φενεται ετσι,αλλα το αναφερω με την εννοια οτι ουτως ή αλλως θα ψηφισουμε αργοτερα τα παιχνιδια που προσωπικα προτιμησαμε αυτη την χρονια,δεν αλλαζει κατι.

Από αυτά που έπαιξα φέτος και ξεχώρισα (ανεξαρτήτου σειράς προτίμησης) 

Mafia III

Sherlock Holmes The Devils Daughter

Agatha Christie The ABC Murdres

Quantum Break

Deus EX Mankind Divided

Μιας και ειμαστε στην pc ενοτητα και αν βγαλουμε το Deus Ex απεξω,η αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα οτι θα δω υποψηφια για παιχνιδια της χρονιας τα παραπανω,ειδικα τις pc εκδοσεις τους.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...