vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να πουλήσω το αυτοκίνητο μου στο εξωτερικό τι πρέπει να κάνω για να φύγει από πάνω μου οριστικά από εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 ελπίζω όχι σε κανέναν τύπο που το θέλει για τον γιο του και σου δίνει παραπάνω απ όσα ζητάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό τώρα που κολλάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torq Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 το σχόλιο μου έχει να κάνει με τις διάφορες nigerian απάτες. οπότε κολλάει και παρακολλάει. τόσα θέματα έχουν ανοιχτεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι εξωτερικο συγκεκριμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γιατι εξωτερικο συγκεκριμενα? Λογικά ζει έξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όχι απλά έχω άτομο στη γερμανια που το θέλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakinor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Λογικα θα πρεπει να ρωτησεις ποσο θα κοστισει να βγαλει γερμανικες πινακιδες φανταζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Άλλο είναι αυτό που θέλω να μάθω. Πχ τι πρέπει να κάνω για να διαγράφει μόνιμα από μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Θα το πάς ο ίδιος ή θα το στείλεις?Η διαδικασία εντός Ε.Ε. είναι απλή (Σχετικά):1. Το αυτοκίνητο φτάνει Γερμανία με τις πινακίδες και την άδειά του2. ΚΤΕΟ, ασφάλεια και λοιπά σχετικά, υποχρεωτικά "φρέσκα" ή με σοβαρό υπόλοιπο3. Εκεί θα παραδωθούν τα έγγραφα του οχήματος και οι πινακίδες του και θα επιστραφούν υπηρεσιακά στην Ελλάδα.Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε διεκπεραιωτή για τη δουλειά και το τρέξιμο.Προφανώς πρέπει να εξασφαλίσεις, απόλυτα, τυχόν πληρωμή σου πριν φύγει το αυτοκίνητο απο την Ελλάδα (και έχει αποδειχθεί ότι δεν αρκεί ούτε η κατάθεση σε Τράπεζα).Διαφορετικά έρχεται ο ενδιαφερόμενος απο Γερμανία, πληρώνει, παραλαμβάνει και ασχολείται με τη διαδικασία αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Θα το πάς ο ίδιος ή θα το στείλεις? Η διαδικασία εντός Ε.Ε. είναι απλή (Σχετικά): 1. Το αυτοκίνητο φτάνει Γερμανία με τις πινακίδες και την άδειά του 2. ΚΤΕΟ, ασφάλεια και λοιπά σχετικά, υποχρεωτικά "φρέσκα" ή με σοβαρό υπόλοιπο 3. Εκεί θα παραδωθούν τα έγγραφα του οχήματος και οι πινακίδες του και θα επιστραφούν υπηρεσιακά στην Ελλάδα. Καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε διεκπεραιωτή για τη δουλειά και το τρέξιμο. Προφανώς πρέπει να εξασφαλίσεις, απόλυτα, τυχόν πληρωμή σου πριν φύγει το αυτοκίνητο απο την Ελλάδα (και έχει αποδειχθεί ότι δεν αρκεί ούτε η κατάθεση σε Τράπεζα). Διαφορετικά έρχεται ο ενδιαφερόμενος απο Γερμανία, πληρώνει, παραλαμβάνει και ασχολείται με τη διαδικασία αυτός. Ωχ! Δηλαδή;! Ή εννοείς εικονική κατάθεση και να σου δείξει ο άλλος μια απόδειξη πλαστή ενώ τα λεφτά δεν έχουν μπει ποτέ στον λογαριασμό; Γιατί αν έχουν μπει δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτό δεν είναι αρκετό. Αφού δεν μπορεί να τα πάρει πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα