Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, θα χρειαστώ τα φώτα σας!

Θέλω να ενώσω τηλεφωνικά το σπίτι μου (4ος όροφος) με το εργαστηριό μου (ισόγειο). Θέλω να μπορώ να κάνω εσωτερικές κλήσεις μεταξύ δύο συσκευών. Και να μπορούν και τα δύο τηλέφωνα να καλούν μέσω της PSTN προς τα έξω.

Και οι δύο χώροι είναι ενωμένοι με utp καλώδιο και τα αντίστοιχα switches.

Αν ξέρει κάποιος ας μου δώσει κάποιες πρώτες οδηγίες και τι συσκευές να επιλέξω ( η μια πρέπει να είναι ασύρματη).

Ευχαριστώ πολύ.

Υ.Γ πρέπει να στήσω asterix για αυτό;

Δημοσ.

Με τα παραπάνω στοιχεία που δίνεις σε καλύπτει και ένα έτομο pstn τηλεφνικό κέντρο με αναλογική κάρτα.

Δημοσ.

Έχεις καμία πρόταση να προτείνεις;

Αναλογως ποσα χρηματα θελεις να διαθεσεις.. αν καταλαβα σωστα εχεις μια τηλ. γραμμη pstn αρα θελεις voip κεντρο pstn να επικοινωνουν εσωτερικα οι χωροι και να κανεις απο οποιαδηπ[οτε συσκευη και χωρο εξερχομενη

με dual band συσκευες δεν σε εξυπηρετει λογο αποστασης φανταζομαι που ειναι ποιο οικονομικο 

και φορητο μπορεις να βαλεις δεν ειναι απαραιτητο για δικη σου εξυπηρετηση τουλαχιστο στο εργαστηριο..

ενδεικτικα δες και εδω για τιμες 

http://voipsolutions.gr/shop/index.php?target=products&product_id=30821

Δημοσ.

δλδ το να ενωσεις απλα το καλωδιο παραλληλα πανω και κατω για να εχεις τηλεφωνο παντου δε σε βολευει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ το να ενωσεις απλα το καλωδιο παραλληλα πανω και κατω για να εχεις τηλεφωνο παντου δε σε βολευει?

θελει ή δε  θελει dual..εσωτερικα  και κτλ?

καταλαβα

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...