Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι γιατί αποφεύγουν όλοι τη Sony.

Έχει φοβερές τηλεοράσεις και η εικόνα τους σε σύγκριση με μοντέλα της LG και της Samsung σε ίδια χαρακτηριστικά μου φάνηκαν καλύτερες. Οπότε τώρα το δίλημμα που έχω είναι να πάρω μια καλή FHD με 400-450 ή να κάνω την οικονομική υπέρβαση (για τα δικά μου δεδομένα) και να πάω στην LG-49UH750V ή κάποια άλλη σε αυτά τα λεφτά? Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή.

Φιλε αυτοαναιρησε.Λες οτι οι Sony ειναι καλυτερες(που συμφωνο) και μετα λες να παω σε LG.

Γιατί η Sony παρόλο που έχει όντως πολύ καλή εικόνα ,( είναι η μόνη που η xd9305 πλησιάζει τα OLED πάνελ), είναι τσιμπημενες από τις άλλες αντίστοιχες και έχει ΤΡΑΓΙΚΟ service!! Ήμουν στο τσακ να τη πάρω και μετά από γνώμες περί service , το μετάνιωσα.. Τελικά πήρα την OLED 55bv6 στα ίδια λεφτά + Xbox one s

Oι τιμες ειναι τσιμπημενες γιατι το αξιζουν.Απο service τις Sony δεν το χρειαστηκα ποτε σε TV.Σε Video το χρειαστηκα(σε εποχες βιντεοκασσετας)και το τοπικο Θεσσαλιας ηταν αψογο.Αντιθετα απο ποιοτητα σε LG ειμαι απογοητευμενος.Δεν ξαναμπαινει Κορεατης σε οικογενειακο περιβαλλον.Sony ξερω, Sony εμπιστευομαι απο CRT εποχες.

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι είναι, πεφτουν συνέχεια οι τιμές λόγω έλευσης νέων μοντέλων με καλύτερα specs. Κατά το Πάσχα η σειρά 7000 θα είναι σε προσφορά σε αυτά τα χρήματα και πάει λέγοντας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...