Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις να υπερβω τα 600 € αυστηρα σε ποια θα πηγαινατε εσεις που λετε μακρια απο LG?

και για να γινω πιο ξεκαθαρος οσον αφορα τη χρηση για την οποια τη θελω κυριως ειναι ταινιες, σειρες (κατεβασμενες), που και που κανα play(fifa,pro με παρεα) και σκεφτομαι να βαλώ καποιο συνδρομητικο σε μελλοντικο χρονο.

Περιμενω προτασεις και μοντελα

Δημοσ.

Είμαι κι εγώ σε αναζήτηση τηλεόρασης με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Βρήκα αυτήν λίγο πάνω από το μπάτζετ των 600. 
Το κατάστημα δίνει λάθος τα ΡΜΙ στα 1700 ενώ είναι στα 1200.

Καμιά γνώμη από τους πιο σχετικούς με το αντικείμενο έχουμε?

Δημοσ.

Είχα πάει σήμερα στο ΜΜ με σκοπό να την πάρω κι εγώ (την 635)αλλά τελικά δεν με ενθουσίασε η εικόνα της. 

Δεν λέω ότι δεν είναι καλή ή κάτι τέτοιο απλά εμένα δε με ενθουσίασε η εικόνα της σε σχέση με άλλες που έβλεπα εκεί.

Μάλιστα μετά τη σημερινή μου επίσκεψη αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως αξίζει περισσότερο μια καλή FHD

με 200 Ηz σάρωση παρά μια φτηνή 4Κ ειδικά αν μιλάμε για απόσταση θέασης άνω των τριών μέτρων.

Κάτι άλλο που δεν μπόρεσα να καταλάβω είναι γιατί αποφεύγουν όλοι τη Sony.

Έχει φοβερές τηλεοράσεις και η εικόνα τους σε σύγκριση με μοντέλα της LG και της Samsung σε ίδια χαρακτηριστικά μου φάνηκαν καλύτερες. Οπότε τώρα το δίλημμα που έχω είναι να πάρω μια καλή FHD με 400-450 ή να κάνω την οικονομική υπέρβαση (για τα δικά μου δεδομένα) και να πάω στην LG-49UH750V ή κάποια άλλη σε αυτά τα λεφτά? Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή.

Δημοσ.

Γιατί η Sony παρόλο που έχει όντως πολύ καλή εικόνα ,( είναι η μόνη που η xd9305 πλησιάζει τα OLED πάνελ), είναι τσιμπημενες από τις άλλες αντίστοιχες και έχει ΤΡΑΓΙΚΟ service!! Ήμουν στο τσακ να τη πάρω και μετά από γνώμες περί service , το μετάνιωσα.. Τελικά πήρα την OLED 55bv6 στα ίδια λεφτά + Xbox one s

Δημοσ.

Απο το καινούργιο φυλλάδιο του e-shop,τι λέτε για αυτήν;

http://www.e-shop.gr/tv-samsung-ue50ku6072uxxh-50-led-smart-4k-ultra-hd-p-PER.157955?utm_campaign=newsletter161223&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-tileorasi&utm_content=2.3-tv+samsung+ue50ku6072uxxh+50+led+smart+4k+ultra+hd

Σκρουτζ ξεκιναει απο 592 και κανα 30άρι μεταφορικά...

http://www.skroutz.gr/s/9194800/Samsung-UE50KU6072.html

τι λέτε,αξίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...