Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας insomniacs,

εδώ και περίπου ένα μήνα ψάχνω τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά του τίτλου.

Είμαι ανάμεσα σε 3 μοντέλα και θέλω τη γνώμη σας.

1. LG 49UH610V (499€)

2. LG 50UH635V (598€)

3. Samsung UE50KU6000 (619€)

Ποια από τις 3 θα παίρνατε?

Φυσικά αν παίζει και κάποια άλλη καλύτερη σ αυτά τα λεφτά ακούω.

Χρήση playstation, ταινίες-σειρές και μελλοντικά cosmote tv.

Δημοσ.

Εχω εδώ και κάνα μήνα τώρα την Samsung UE50KU6000 (619€) απλώς εγώ την αγόρασα 580 ευρώ.Η τηλεόραση είναι μια χαρά με παιχνιδομηχανές όπως και σε τηλεοπτικά προγράμματα ,απλά ήθελε καλές και πολλές ρυθμίσεις στο χρώμα και στη φωτεινότητα διότι από το εργοστάσιο οι ρυθμίσεις είναι στο φουλ και η ποιότητα στο πρώτο άναμμα της τηλεόρασης είναι σαν να βλέπεις ένα άσπρο σύννεφο. Την LG δεν την ξαναβάζω μέσα στο σπίτι μου διότι είχα κακή εμπειρία από το Service της εν λόγω εταιρίας και γι αυτό δεν την πληρώνω ξανά.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι σημαντικο το κοματι service αλλα επαιδη παιζουν πολυ παραγοντες ρολο στην εξυπηρετηση τεχνικου προβληματος το αφηνω σε 2η μοιρα.

Σημερα φιλος που δουλευει public μου ειπε ξεκαθαρα LG.

Kαποιος που να εχει την LG 50UH635V να μας πει γνωμη?

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι τηλεοράσεις που έβαλες είναι στα 50 hz και καμιά τους πραγματικό HDR.

Η πρώτη είναι με ips panel.

Η δεύτερη είναι με mva panel.

Η τρίτη είναι με va panel.

Η δεύτερη και τρίτη είναι "ίδιας τεχνολογίας" μόνο που η δεύτερη με το mva είναι μια εξέλιξη του va πάνελ και προσφέρει καλύτερες γωνίες κάλυψης που "προσεγγίσουν" περίπου ένα ips 

Και μιας και βάζεις public να οι τηλεοράσεις 4k με δωρεάν εγγύηση 5 ετών για το Σαββατοκύριακο αν δεν το πρόσεξες http://www.public.gr/cat/tileoraseis/tileoraseis/4k-tv-me-doro-eggyisi-5xronia/

Θα έβγαζα εκτός τη πρώτη LG λόγω ips panel δεν αντέχω με τίποτα το μαύρο του ips και μάλλον θα πήγαινα στη δεύτερη από αυτά που ακούω για τη samsung σειρά ku6000 τα οποία δεν είναι καθόλου κολακευτικά αλλά τη LG δεν την έχω δει να παίζει προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι τηλεοράσεις που έβαλες είναι στα 50 hz και καμιά τους πραγματικό HDR.

Η πρώτη είναι με ips panel.

Η δεύτερη είναι με mva panel.

Η τρίτη είναι με va panel.

Η δεύτερη και τρίτη είναι "ίδιας τεχνολογίας" μόνο που η δεύτερη με το mva είναι μια εξέλιξη του va πάνελ και προσφέρει καλύτερες γωνίες κάλυψης που "προσεγγίσουν" περίπου ένα ips 

Και μιας και βάζεις public να οι τηλεοράσεις 4k με δωρεάν εγγύηση 5 ετών για το Σαββατοκύριακο αν δεν το πρόσεξες http://www.public.gr/cat/tileoraseis/tileoraseis/4k-tv-me-doro-eggyisi-5xronia/

Θα έβγαζα εκτός τη πρώτη LG λόγω ips panel δεν αντέχω με τίποτα το μαύρο του ips και μάλλον θα πήγαινα στη δεύτερη από αυτά που ακούω για τη samsung σειρά ku6000 τα οποία δεν είναι καθόλου κολακευτικά αλλά τη LG δεν την έχω δει να παίζει προσωπικά.

τι ακούς για τη ku6000;;

Δημοσ.

Η εμπειρία λέει ότι αν δεν έχεις συνηθίσει τα 100Ηζ τα 50 δεν θα σε χαλάσουν. Αντιθέτως αν έχεις συνηθίσει τα 100Ηζ τα 50 μάλλον θα σου φανούν "κάπως". Με άλλα λόγια αν είχες μια τηλεόραση με πραγματικά 100Ηζ και μετά πας σε μια με 50 θα πρέπει να είναι πολύ καλό μοντέλο για να μην αντιληφθείς τη διαφορά.

Δημοσ.

Το ότι το Public ανέβασε την τιμή της  LG 49UH610V από (499€) σε 599€ μέσα σε μία μέρα μας λέει κάτι?

Μάλλον καμιά "προσφορά" θα παίξει.... :mad:

Δημοσ.

Σε συνέχεια της ερευνας αγορας εκανα μια βολτα απο κωτσοβολο σμρ και εχουν την LG 49UH650V στα 579€.

σκρουτζ παιζει σε αλλο ενα καταστημα μονο στα 745€.

Αλλη μία που κοιτάω ειναι αυτη ( LG 49uh668v) αλλα δεν βλέπω να έχουν διαφορές.

Τι λενε οι ειδικοί??

γενικα έχω μπερδευτει στο ψαξιμο,πολλα μοντέλα της LG σχεδόν ιδια.

Επισης που λεει αν ειναι 50 hz ή 100 hz HDR και τι τεχνολογία ειναι το πανελ?

Δημοσ.

από αυτά που ακούω για τη samsung σειρά ku6000 τα οποία δεν είναι καθόλου κολακευτικά 

Μιας και την εχω 2 μηνες σε συνδεση με ote tv και ps4 pro αν θες πες μας και τι ακους.

Χρήση playstation, ταινίες-σειρές και μελλοντικά cosmote tv.

Αν παιζεις πολυ ps ξεχνα τις lg,εχουν 35ms και οι 2.

Δημοσ.

Εγώ ψήνομαι για αυτή

Οι σειρές 8 είναι γενικά πολύ καλές.ειδικά για gaming ή χρήση ως μόνιτορ είναι κορυφαίες .βέβαια είναι λίγο ακριβότερες από τον ανταγωνισμό.

Η ku6000 είναι αξιόλογο μοντέλο αν πετύχεις καλό πάνελ.

Για τις σαβουρες της lg δεν σχολιάζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...