fonzi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φλασάκι 4GB verbatim αρκετά παλιό αλλά λίγο χρησιμοποιημένο. Είχε μέσα αρχεία παρουσιάσεων κλπ περίπου 1 GB. Λειτουργούσε κανονικά. Το συνδέω προχτες στο PC της δουλειάς που έχει ακόμα ΧΡ. Γράφω μερικά ακόμα αρχεία κυρίως Powerpoint δικά μου και ένα excel συναδέλφου που το είχε στείλει με email. Το κάνω εξαγωγή και σβήνω και τον υπολογιστή πριν το βγάλω. Το πάω στο δικό μου μηχάνημα στο σπίτι που έχω Windows 7 και OFFICE 2016. Δεν το ανοίγει (δεν βλέπει κανένα αρχείο) αλλά δείχνει το χώρο κατειλημμένο. Το βάζω στη συνέχεια σε δεύτερο υπολογιστή μου με windows 7 και OFFICE παλιό και με ρωτάει για συνέχιση με σάρωση. Του απαντάω θετικά και ανοίγει αμέσως το φλασάκι βλέποντας κανονικά όλα τα αρχεία. Το μεταφέρω μετά στον κύριο υπολογιστή μου (που έχει OFFICE 2016) και αυτη τη φορά τα βλέπω όλα κανονικά. Στη συνέχεια φτιάχνω 5-6 παρουσιάσεις που χρειαζόμουν και τροποποιώ λίγο το excel του συναδέλφου. Το δοκιμάζω και όλα είναι άψογα. Την επόμενη είχα να δείξω τις παρουσιάσεις που είχα φτιάξει σε αίθουσα όπου υπήρχε ένα λαπτοπ με windows 7. Δείχνω την πρώτη παρουσίαση και όλα πάνε ρολόι. Πάω μετά να ανοίξω τη δεύτερη και μου γράφει ότι δεν μπορεί να ανοίξει το αρχείο. Το ίδιο και για οποιοδήποτε άλλο αρχείο περιείχε. Ο δε χώρος φαινόταν κανονικά κατειλημμένος. Το φέρνω πάλι στο σπίτι, μια από τα ίδια. Εμφανίζω τα κρυφά αρχεία και μου βγάζει ένα φάκελλο FOUND.000 που περιέχει αρχεία .CHK και τίποτα άλλο. Το πέρασα από antivirus και δεν βρήκα κάτι. Κάτι προγράμματα τύπου unchk δεν κατάφεραν τίποτα. Το άνοιξα και από LINUX και τα ίδια βλέπει και αυτό. Υπάρχει κάποια ελπίδα;
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Κατ αρχην αφου ειδες απο την προηγουμενη μερα οτι υπηρχε προβλημα, ενω σου εδωσε μια δευτερη ευκαιρια να σωσεις τα αρχεια σου στο pc εσυ επαναπαυτηκες επειδη τα ξανα ¨ειδε¨ το φλασακι. Κανε του ενα chkdsk x: /f /r (οπου χ το γραμμα του usb stick) και μετα αν δεν δεις φως τοτε κοιτα να σωσεις τα αρχεια σου με κανα recovery program. Μ αρεσει που πηγες να κανεις και παρουσιαση ενω ηξερες οτι υπηρχε ενδεχομενη καταρευση του stick! Που πας ξυπολυτος στ΄ αγκαθια ωρε??? :-D 3
fonzi Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φυσικά δεν πήγα για παρουσίαση ξυπόλητος στ' αγκάθια. Ανέβασα στο onedrive όλα τα πρόσφατα αρχεία από το στικάκι πριν πάω. Αλλά δεν ανέβασα και τα παλιά λόγω έλλειψης χώρου. Επιπλέον δεν αποθήκευσα τίποτα στο σταθερό του σπιτιού διότι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιον περίεργο ιό που δεν βρήκα με τα antivirus και μπορεί να μου πέρναγε στο σκληρό από το φλασάκι. Το θέμα είναι το γιατί έγινε όλο αυτό και αν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται ιός. Ή αν θα πρέπει να θεωρήσω ότι το φλασάκι τάπαιξε... Και βεβαίως να προσπαθήσω να επαναφέρω και τα παλιά αρχεία
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φυσικά δεν πήγα για παρουσίαση ξυπόλητος στ' αγκάθια. Ανέβασα στο onedrive όλα τα πρόσφατα αρχεία από το στικάκι πριν πάω. Αλλά δεν ανέβασα και τα παλιά λόγω έλλειψης χώρου. Επιπλέον δεν αποθήκευσα τίποτα στο σταθερό του σπιτιού διότι φοβήθηκα μήπως είχε κάποιον περίεργο ιό που δεν βρήκα με τα antivirus και μπορεί να μου πέρναγε στο σκληρό από το φλασάκι. Το θέμα είναι το γιατί έγινε όλο αυτό και αν υπάρχει περίπτωση να εμπλέκεται ιός. Ή αν θα πρέπει να θεωρήσω ότι το φλασάκι τάπαιξε... Και βεβαίως να προσπαθήσω να επαναφέρω και τα παλιά αρχεία Επαναλαμβανω οτι απαξ και ειχες την ευκαιρια οταν ξανα δουλεψε να τα σωσεις τα παλια σου αρχεια, τοτε που πας ξυπολυτος στ αγκαθια? Φιλικα σου μιλαω απλα για να προσεχεις περισσοτερο την επομενη φορα που μακαρι να μην υπαρξει καν... Σου λεω παρα πανω τι πρεπει να κανεις σαν ξεκινημα
Alexlooker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 καποτε εχανα αρχεια, εφταιγε το bad overclock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα