Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα και πάλι,

όταν λες αργει να μπει στα windows ποσα δευτερόλεπτα κάνει; και που καθηστερεί; στην εκκίνηση η στο log in;

τωρα για την μπαταρία αστην λιγο να "στρωσει" μιας και ολες οι μπαταρίες χρειάζονται 4-5 φορτήσεις για να πάρουν τα πάνω τους. δες πως θα πάει και ξανα πες μας.

έκανες καλή αγορα και να ξέρεις οτι θα το ευχαριστηθείς το λαπτοπ.

μπες και στο σαιτ της dell και κανε και ενα πλήρες διαγνωστικό. ;)

Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση!! Λογικά αργούσε στην αρχή λόγω των αρκετών εγκαταστάσεων.. Τώρα κάνει περίπoυ 15 δεύτερα στην εκκίνηση και 20 δεύτερα για log in.. Έτρεξα ενα διαγνωστικό μόνο για την μπαταρία και μου την έβγαλε κομπλέ , θα το αφήσω λοιπόν για την ώρα να δω μπας και στρώσει όπως είπες κι εσύ κι αν δεν φτιάξει θα επικοινωνήσω για αντικατάσταση μπαταρίας. Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει με μηχάνημα dell το πλήρες διαγνωστικό κάθε πότε να το κάνω και χρειάζεται να το κάνω τώρα ??

Δημοσ.

Με το laptop βάζουν ό,τι σαβούρα τους έρθει , δες το άρθρο

https://www.tenforums.com/tutorials/2944-startup-items-add-delete-enable-disable-windows-10-a.html

αφαίρεσε ό,τι υπάρχει στο Start up ( εκκίνηση ) , πάντως η καθαρή εγκατάσταση θα στρώσει το μηχάνημα ( αφού θα σβηστούν όλες τα προγράμματα που έχουν βάλει ) , καλορίζικο B)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ και πάλι για την γρήγορη απάντηση!! Λογικά αργούσε στην αρχή λόγω των αρκετών εγκαταστάσεων.. Τώρα κάνει περίπoυ 15 δεύτερα στην εκκίνηση και 20 δεύτερα για log in.. Έτρεξα ενα διαγνωστικό μόνο για την μπαταρία και μου την έβγαλε κομπλέ , θα το αφήσω λοιπόν για την ώρα να δω μπας και στρώσει όπως είπες κι εσύ κι αν δεν φτιάξει θα επικοινωνήσω για αντικατάσταση μπαταρίας. Επειδή δεν έχω ξαναδουλέψει με μηχάνημα dell το πλήρες διαγνωστικό κάθε πότε να το κάνω και χρειάζεται να το κάνω τώρα ??

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

το διαγνωστικό καλό είναι να το τρέχεις μία φορα οταν παίρνεις το λαπτοπ η οταν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλά με αυτο. μπορεις να το τρεχεις και μια στο τοσο για να ελεγχεις την λειτουργια του αλλα ενταξει.. μην κολλας σε αυτο.

όσο για το startup εχει δικιο ο φιλος ss13. απλά δεν ξέρω η dell σαν εταιρία αν βαζει πολλα περιττά και αχρηστα προγραμματα. παντα με λινουξ επαιρνα η χωρις καθολου λειτουργικό.

με το θέμα της μπαταρίας τι γίνεται; είδες καμια βελτίωση;

Δημοσ.

Επειδη εχω το 5559 με i5 και r5 335 ,με Full hd οθονη ,η μπαταρια μου κραταει με browsing γυρω στις 5 ωρες και εμενα κατι τετοιες μουφιες μου ελεγαν τα windows αλλα μην δινεις και πολυ σημασια. Για το startup δεν μπορω να σου πω γτ εγω το πηρα με linux και εβαλα και απευθειας ssd

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

το διαγνωστικό καλό είναι να το τρέχεις μία φορα οταν παίρνεις το λαπτοπ η οταν βλεπεις οτι κατι δεν παει καλά με αυτο. μπορεις να το τρεχεις και μια στο τοσο για να ελεγχεις την λειτουργια του αλλα ενταξει.. μην κολλας σε αυτο.

όσο για το startup εχει δικιο ο φιλος ss13. απλά δεν ξέρω η dell σαν εταιρία αν βαζει πολλα περιττά και αχρηστα προγραμματα. παντα με λινουξ επαιρνα η χωρις καθολου λειτουργικό.

με το θέμα της μπαταρίας τι γίνεται; είδες καμια βελτίωση;

Καλή χρονιά!!

Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία βελτίωση στην μπαταρία .. Επικοινώνησα και με την dell όπου μου κάναν αναβάθμιση BIOS αλλά δεν άλλαξε κάτι (στο διαγνωστικό την έβγαζε κομπλέ την μπαταρία) .. κρατάει περίπου 1.30 ώρα με απλή χρήση! Θα ξανακαλέσω μπας και βρώ καμιά άλλη λύση.

Δημοσ.

Καλή χρονιά!!

Δυστυχώς δεν υπήρχε καμία βελτίωση στην μπαταρία .. Επικοινώνησα και με την dell όπου μου κάναν αναβάθμιση BIOS αλλά δεν άλλαξε κάτι (στο διαγνωστικό την έβγαζε κομπλέ την μπαταρία) .. κρατάει περίπου 1.30 ώρα με απλή χρήση! Θα ξανακαλέσω μπας και βρώ καμιά άλλη λύση.

Καλή Χρονιά , η μπαταρία του laptop είναι 4 cell , λογικό να κρατάει τόσο λίγο , σε έναν πελάτη μου με ίδια μπαταρία ( 4 cell ) το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχε , αν μπορείς ζήτα να στην αλλάξουν , εαν γινεται φυσικά , από θερμοκρασίες πως πάει ; B)

Δημοσ.

Καλή χρονιά!!

Μιαμιση ωρα είναι πολύ λίγο, σε ποιο σχεδιο παροχης ενέργεις το έχεις με την μπαταρία? Στο υψηλες επιδόσεις η στην εξοικονομηση ενέργειας? Επισης κατω στην μπαρα που είναι το εικονιδιο της μπαταριας σου έχει μια επιλογή "οικονομια μπαταριας" το εχεις ενεργοποιησει όταν το δουλευεις με την μπαταρία ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλή Χρονιά , η μπαταρία του laptop είναι 4 cell , λογικό να κρατάει τόσο λίγο , σε έναν πελάτη μου με ίδια μπαταρία ( 4 cell ) το ίδιο πρόβλημα με εσένα είχε , αν μπορείς ζήτα να στην αλλάξουν , εαν γινεται φυσικά , από θερμοκρασίες πως πάει ; B)

Τους κάλεσα και μου είπαν ότι φαίνεται καλά οπότε δεν γίνεται προς το παρόν να την αλλάξουν .. Μου έχει βγάλει κι ένα θεματάκι η κάρτα γραφικών οπότε αν και μετά από κάτι ενημερώσεις που μου έχουν στείλει συνεχιστεί το πρόβλημα θα προχωρήσουμε σε φορματ. Από θερμοκρασίες αρκετά καλά! Μετά από μερικές ώρες χρήσης ανεβαίνουν λίγο οι θερμοκρασίες αλλά τίποτα το ανησυχητικό.  Δεν έχω πάρει βάση αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να το σηκώνω με κάποιο μικρό αντικείμενο για να μην ακουμπάει κατευθείαν στο γραφείο.

Μιαμιση ωρα είναι πολύ λίγο, σε ποιο σχεδιο παροχης ενέργεις το έχεις με την μπαταρία? Στο υψηλες επιδόσεις η στην εξοικονομηση ενέργειας? Επισης κατω στην μπαρα που είναι το εικονιδιο της μπαταριας σου έχει μια επιλογή "οικονομια μπαταριας" το εχεις ενεργοποιησει όταν το δουλευεις με την μπαταρία ?

Καλησπέρα το είχα στις υψηλές επιδόσεις! Θα το αλλάξω μπας και δω κάποια βελτίωση!!

Δημοσ.

Αν θες ριξε και την ενεργεια του επεξεργαστη στο 50-70% αν το θες για απλο browsing να πεσει και αλλο η καταναλωση της μπαταριας. Εμενα μου βγαζει ενα 5ωρο σιγουρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...