batman_gardiki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όλες οι συσκευές android + windows που συνδέονται στο wifi του σπιτιού μου δουλεύουν κανονικά με Ίντερνετ εκτός του iPad air2. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα με Ίντερνετ ούτε στον browser ούτε σε εφαρμογές Instagram, facebook κτλ Τι φταίει; Σε αλλά δίκτυα wifi εκτός σπιτιού δουλεύει κανονικά, στο δικό μου φαίνεται με γεμάτο σήμα και δεν κάνει τίποτα. Και με 3G/4G δουλεύει . Δεν βγάζω άκρη
taslikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Το ρουτερ σου θα φταίει μάλλον. Αρχικά άλλαξε κανάλι στο ρουτερ. Βάλε το 1 η το 2. Αν δεν γίνει τίποτα κάνε reset. Αν πάλι τίποτα άλλαξε ρουτερ ίσως είναι πολύ παλιό του ρουτερ σου.
batman_gardiki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 όταν λες κανάλι εννοεις να αλλάξω lan; Reset έκανα πριν ανοίξω το θέμα αλλα τίποτα.
taslikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαγή καναλιού= αλλαγή channel στο ρουτερ σου. Δεν νομίζω να υπάρχει σύγχυση με το lan. Στο wireless section του router σου υπάρχει επιλογή αλλαγής καναλιού. Μπες στην διεύθυνση 192.168.1.1 η 192.168.1.254 βάλε τον κωδικό κάτω από το ρουτερ(όχι του wifi) και κάνε την αλλαγή που σου είπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα