Mandrester Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αγόρασα πρόσφατα λόγο black friday και καλής προσφοράς το εν λόγο TV-Monitor: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-Monitor-32-LV32F390.htm Σαν TV - προβολή ταινιών κτλ είμαι αρκετά ικανοποιημένος, αλλά σαν monitor για το desktop PC, μου φαίνεται αρκετά κουραστικό όσον αφορά την καθημερινή χρήση, κυρίως στα browsers και γενικά όπου χρειάζεται να διαβάσω κείμενα. Σαν gaming monitor δε το χω δοκιμάσει ακομα λογο της κάρτας γραφικών μου (ATI Radeon HD 4300/4500 Series) που ίσως να ευθύνεται για αυτό το θέμα. Κάποιος άλλος με το ίδιο monitor να μου πει την άποψή του;; Κανά tip για να φτιάξω την εικόνα πέρα απ το κλασικό calibration των windows 10 ώστε να είναι πιο προσιτή σε καθημερινή χρήση που απαιτεί αρκετή ώρα μπροστά στην οθόνη;;
firepc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μη παιρνετε τηλεορασεις αντι για μονιτορ. Οι τηλεορασεις ειναι μονο για να δειχνουν τηλεοπτικο υλικο. Τα μονιτορ ειναι καλυτερα σε ολα, ειτε για pc ή κονσολα κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα