siban Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Γεια χαρα και απο εμενα,εχω ενα προβλημα οπως λεει και ο τιτλος.Εχω παρει ενα tablet mls angel 3g και κατεβασα το Viber να το εγκαταστησω.Τοποθετησα και την καρτα του τηλεφωνου γιατι το πηρα και σαν τηλεφωνο.Το viber το εχω εγκαταστησει σε smartphone και σε Pc(το smartphone χαλασε) .Στο mls εχω το εξης θεμα στην εγκατασταση.Οταν φτανει η στιγμη να σκαναρει το QR code δεν ανοιγει η καμερα που χρειαζεται για να το κανει ενω στο smartphoneπου ειχα το ειχα κανει κανονικα..Εχει μια δευτερη επιλογη που σου δινει ενα συνδεσμο ολοκληρο το οποιο ειναι το κλειδι ενεργοποιησης(αν δεν σου δουλευει η καμερα) και το αποθηκευει στο προχειρο και λεει "Για να συνεχισετε με την διαδικασια ενεργοποιησης χρησιμοποιηστε μια αλλη εφαρμογη για να αποστειλετε ενα αντιγραφο του κλειδιου στον εαυτο σας,ανοιξτε το κλειδι στο κινητο σας και το viber θα ενεργοποιηθει" Τι πρεπει να κανω δεν εχω ιδεα απλα βρισκω τον συνδεσμο στο προχειο
ELTASSOS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Γεια χαρα και απο εμενα,εχω ενα προβλημα οπως λεει και ο τιτλος.Εχω παρει ενα tablet mls angel 3g και κατεβασα το Viber να το εγκαταστησω.Τοποθετησα και την καρτα του τηλεφωνου γιατι το πηρα και σαν τηλεφωνο.Το viber το εχω εγκαταστησει σε smartphone και σε Pc(το smartphone χαλασε) .Στο mls εχω το εξης θεμα στην εγκατασταση.Οταν φτανει η στιγμη να σκαναρει το QR code δεν ανοιγει η καμερα που χρειαζεται για να το κανει ενω στο smartphoneπου ειχα το ειχα κανει κανονικα..Εχει μια δευτερη επιλογη που σου δινει ενα συνδεσμο ολοκληρο το οποιο ειναι το κλειδι ενεργοποιησης(αν δεν σου δουλευει η καμερα) και το αποθηκευει στο προχειρο και λεει "Για να συνεχισετε με την διαδικασια ενεργοποιησης χρησιμοποιηστε μια αλλη εφαρμογη για να αποστειλετε ενα αντιγραφο του κλειδιου στον εαυτο σας,ανοιξτε το κλειδι στο κινητο σας και το viber θα ενεργοποιηθει" Τι πρεπει να κανω δεν εχω ιδεα απλα βρισκω τον συνδεσμο στο προχειο δοκιμασε το QR σκαννερ από άλλο κινητο...διοτι αφου το εχεισ και αλλου το βαιμπερ σε βλεπει σαν 2η / 3η συσκευη
siban Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δεν σε καταλαβα πολυ καλα eltassos.Εχω το viber μονο σε ενα λαπτοπ οπου εκει το περασα με την βοηθεια του σμαρτφον που χαλασε στην συνεχεια.Τοτε αν θυμαμαι καλα μου ειχε σταλει ενας κωδικος στο σμαρτφον τον οποιο εβαλα στο λαπτοπ και ενεργοποιηθηκε το viber.Στο ταμπλετ ισωςθελει την διαδικασια με το σκαναρισμα και δεν μπορω να το κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα