iliasbass Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ψυχαγωγια για εμενα ειναι και να σκαλιζω σαπακια μπας και δουλεψουν, Αν εννοεις ψυχαγωγια σαν λειτουργικο μηχανημα οι ημερες ειναι 0. . αν είναι να σε έχω στα υπόψιν για κάτι σαβουρες που μου έχουν φορτώσει 2
vste Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 αν είναι να σε έχω στα υπόψιν για κάτι σαβουρες που μου έχουν φορτώσει Αν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να δουλεψουν - δεν τα εχει πατησει νταλικα πχ - και η τιμη ειναι αντιστοιχη γιατι οχι;
kallair Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει τελικά κάποιος που να του λειτουργεί τελειως αψεγάδιαστα;;; Με αυτά που ακουω, να κάνω και τον σταυρό μου που δεν εχω τοσα πολλά προβληματα όπως εσεις (εχω μονο reboot όταν χρησιμοποιω συγκεκριμένες εφαρμογες στο kodi κ σπάνια αλλου) 1
zalisleo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει τελικά κάποιος που να του λειτουργεί τελειως αψεγάδιαστα;;; Με αυτά που ακουω, να κάνω και τον σταυρό μου που δεν εχω τοσα πολλά προβληματα όπως εσεις (εχω μονο reboot όταν χρησιμοποιω συγκεκριμένες εφαρμογες στο kodi κ σπάνια αλλου) Μαλλον κανένας , Το δικο μου απο αρχης δεν επιανε το wifi ,,ουτε στο ενα μετρο απο το router ,,το ελυσα με εξωτερικο usb wifi , και απενεργοποιησα το δικο του,Βγαζει και κανα blue screen που και που ,, αλλα νταξξ ,,, Παρολα αυτα αν καποιος το βαρεθηκε και θελει να το δωσει θα επαιρνα ακομα ενα με κανα 20ρικο ,,,PM me
Chrisl7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Τι μας λες ρε φιλε???? Και να χασουμε την ασχολια μας να λυσουμε τα θεματα του :-p 2
pcos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 το μονο μου προβλημα ειναι με το forthepουτς wifi. κατα τα αλλα δεν εχει προβληματα, ακομα! αν παρουμε στατιστικη των προβληματων ισως βγαλουμε 99,9%
kjordan Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ακόμα δεν το έχω δουλέψει - αλλά την πρώτη μέρα για 6-7 ώρες δούλεψε απροβλημάτιστα και έκανε όλα του τα updates. Επάνω μόνο ποντίκι και πληκτρολόγιο ασύρματα στις θύρες του. Θα ενημερώσω ξανά.
godjet Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εντελώς φιλικά μήπως πρέπει να ασχοληθείς και με real estate? Ξέρω κάτι τράπεζες που θέλουν να ξεφορτωσουν ακίνητα χαχα
GBorb Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως το εχω απο το καλοκαιρι (το ειχα παρει στα 76€ απο Gearbest) Απο τοτε δεν το κλεινω σχεδον ποτε. Εχω πανω του USB hub με δικια του τροφοδοσια και πανω σε αυτο ενα σκληρο δισκο , το Κ400 Logitech και 2 gamepad για MAME. Απο τοτε μου εχει κανει 3 φορες ολες και ολες επανεκκινηση. Απο την πρωτη βδομαδα εχω κανει format και εχω βαλει τα windows 10 καθαρα με delete ολα τα partitions. Μαλιστα πριν το φορματ του εκανα και αναβαθμιση το bios. Στο ιδιο δωματιο (σαλονι) εχω και το router και με το wifi δεν εχω προβλημα κανενα. Πριν βαλω τον σκληρο πανω του εκανα streaming ασυρματα απο αλλο pc σε αλλο δωματιο.
kallair Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Για να μου λυθει και αυτή η απορια, οι υπολοιποι που δεν εχετε θέμα με επανεκκινησεις, μπορειτε να δοκιμασετε να δειτε ταινια μεσω exodus από το kodi;
zacharis1955 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2017 Εγω παντως το εχω απο το καλοκαιρι (το ειχα παρει στα 76€ απο Gearbest) Απο τοτε δεν το κλεινω σχεδον ποτε. Εχω πανω του USB hub με δικια του τροφοδοσια και πανω σε αυτο ενα σκληρο δισκο , το Κ400 Logitech και 2 gamepad για MAME. Απο τοτε μου εχει κανει 3 φορες ολες και ολες επανεκκινηση. Απο την πρωτη βδομαδα εχω κανει format και εχω βαλει τα windows 10 καθαρα με delete ολα τα partitions. Μαλιστα πριν το φορματ του εκανα και αναβαθμιση το bios. Στο ιδιο δωματιο (σαλονι) εχω και το router και με το wifi δεν εχω προβλημα κανενα. Πριν βαλω τον σκληρο πανω του εκανα streaming ασυρματα απο αλλο pc σε αλλο δωματιο. Άλλη παρτίδα... 3
katsikoula Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 να πω και εγώ τον πόνο μου σχετικά με αυτό το compute stick... Από την πρώτη μέρα μου έκλεινε ξαφνικά που και που και άνοιγε ξανά. Δεν το κάνει όταν κάνω κάτι συγκεκριμένο βέβαια. Επίσης, αν βάλω οποιαδήποτε συσκευή στην θύρα USB που έχει κλείνει. Μάλλον δεν μπορεί να την τροφοδοτήσει. Η μόνη λύση είναι ένα Powered USB Hub που έχω. Τέλος, το Wifi του είναι πέρα για πέρα προβληματικό. Πιο συγκεκριμένα, ενώ συνδέεται κανονικά, ανά λίγα seconds χάνει την πρόσβαση στο Internet παρόλο που εξακολουθεί να είναι συνδεδεμένο με το Modem. Τα παραπάνω παρατηρούνται έχοντας ως τροφοδοτικό του έναν Blitzwolf QC3.0 μαζί με Anker USB καλώδιο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παραπάνω δεν προκαλούνται από υψηλές θερμοκρασίες καθώς του άλλαξα θερμοαγώγιμη βάζοντας την Ceramique της Artic Silver. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη μείωση των θερμοκρασιών οπότε το προτείνω σε όλους τους κατόχους του μηχανήματος. Φυσικά το ανεμιστηράκι εξακολουθεί να κάνει σαν τρελό αλλά οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές πλέον. Τέλος, το άφησα να τρέχει Prime95 για αρκετές ώρες μετά την αλλαγή πάστας χωρίς κανένα πρόβλημα. Έστειλα email στο Banggood για επιστροφή και refund. Οι υπόλοιποι παθόντες είχατε κάποιο νέο? Μήπως θα ήταν καλύτερα να ζητούσαμε αντικατάσταση? Από ότι αναφέρεται και σε προηγούμενα posts, πρέπει να είναι ελαττωματική παρτίδα οπότε μπορεί να είμαστε εντάξει με κομμάτι από άλλη παρτίδα.
lgre_p Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπάρχει ελπίδα να δουλέψει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα για windows, σε 2 κομμάτια. οι επανεκιννήσεις γίνονται συνέχεια. Δεν εχουν ανταποκριθεί για διεύθυνση επιστροφής, οπότε θα περιμένω μέχρι αύριο. Αλλιώς dispute στο paypal. Φυσικά κρύβουν τις αρνητικές κρητικές καθώς γνωρίζω τουλάχιστον 4 αγοραστές που έχουν υποβάλει αρνητική κρητική και δεν έχουν δημοσιευθεί.
kjordan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Και σε μένα τελικά επαννεκινήσεις μέσα σε chrome kαι με ενα tab. Άλλαξα τροφοδοτικό και μάλλον ηρέμησε. Επίσης πρόσθεσα στο hub με εξωτερική τροδοδοία και wifi usb γιατί το δικό του υπάρχουν φορές που δεν το βλέπει κιόλας και δεν πιάνει καθόλου... Για να δούμε θα αντέξει...
pcos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 τις προαλλες μου εστειλε καποιος μυνημα στο bangood παρακαλω! γιατι λεει δεν τους γραφω αρνητικη κριτικη οπως εχουν κανει αλλοι πολλοι!!!! 1. πως και ποιος γνωριζει στο bangood Οτι εχω αγορασει το συγκεκριμενο, ποιος τριτος βλεπει τις παραγγλιες μου? αρχιζω και φοβαμαι! 2. εκτος απο το wifi δεν εχω αλλα προβληματα προς το παρον οποτε η κριτικη μου δεν θα ειναι τοσο αρνητικη προτιμω να μην γραψω τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις