Προς το περιεχόμενο

Mini PC Pipo X1S - Z8300-2Gb-32Gb - 58 Euro @ Banggood [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικα και αυτό παιζει, και μπορει στο συγκεκριμενο να συμβαινει και αυτό, αλλα αυτό δεν αναιρει ότι γενικα τα κινεζικα βγαζουν τα μεγαλύτερα και συχνοτερα προβλήματα

Δημοσ.

Γενικά η pipo απ όσο γνωριζω είχε βγάλει τίμια και ποιοτικά μηχανήματα μέχρι τώρα. για αυτό και την προτιμησα διχως δευτερη σκέψη οταν είδα την προσφορά. ίσως πέσαμε σε σκάρτη παρτίδα που προμηθεύτηκε το banggood.

Δοκιμασα και με απενεργοποιημένο το hardware accelerator και παλι έχω θέμα σε συγκεκριμένα προγράμματα. συγκεκριμένα εχω 100% επανεκκινηση όταν χρησιμοποιώ το exodus plugin του kodi. σε ολα τα άλλα plugin, σπάνια να έχω επανεκκινηση. ακόμα και στο usb tv tuner. ουτε σε 1080p playback μεσω popcorntime, ουτε πουθενα αλλου, σπάνια μονο. ίσως είμαι από τους τυχερους που έχω τόσα λίγα προβλήματα και δεν έχω θέμα για την χρήση που το θέλω.

Σήμερα μου ήρθε και το usb3.0 ethernet hub οποτε θα απενεργοποιηθει η προβληματική wifi μπας και δω προκοπή και γλυτώσω 100% από τις επανεκκινησεις.

Δημοσ.

Η περίπτωση που όλη η παρτίδα βγήκε ελαττωματική και γι' αυτό την "σκότωναν" παίζει?

αυτο συμβαινει κ δεν ειναι πουστια του bangood αλλα της pipo που εκανε το x1s promotion offer

τεσπα παθηματα μαθηματα

Δημοσ.

Εχω φαει απειρες ωρες. Αλλαξα παστα, βιδωσα καλα ανεμιστηρα, δοκιμασα ολες τις εκδοσεις 10, περασα drivers πριν την εγκατάσταση, εκανα update bios, επαιξα με ρυθμισεις bios.

Δεν δουλευει. Restart στο configuring devices της εγκαταστασης.

Τελευταια προσπαθεια με image απο το pipo x9s. Αλλιως στην κουτα με τα υπολοιπα σαπια που εχω.

Μαλλον ολη η παρτιδα ειναι μαπα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον με το image απο το Pipo X9s δουλευει, μεχρι να χρειαστει να γκαζωσει το Wifi (youtube video για παραδειγμα). Εκει τρωει blue screen.

Παντως στο X9 εχω την τελευταια εκδοση των Windows 10 πληρως ενημερωμενη. Το περιεργο ειναι πως θερμοκρασιες εχει καλες. Δεν ανεβηκε πανω απο 65 βαθμους. Αρα το προβλημα ειναι αλλου. 

Στο αρχειο που εχω βαλει εδω μεσα υπαρχουν οι drivers για το X1s καθως και το τελευταιο Bios update. Θα τα αφησω καμια βδομαδα μπας και βοηθησουν καποιον που πετυχε καλυτερο μηχανημα. Εγω σταματαω εδω. Για 25 ευρω που το πηρα απο συμφορουμιτη μου εδωσε 2 ημερες ψυχαγωγιας.. :)

https://drive.google.com/file/d/0ByEIgjTmHVj-QUNIbmJnWEJBMjg/view?usp=sharing

Επεξ/σία από vste
  • Like 2
Δημοσ.

Λοιπον με το image απο το Pipo X9s δουλευει, μεχρι να χρειαστει να γκαζωσει το Wifi (youtube video για παραδειγμα). Εκει τρωει blue screen.

Παντως στο X9 εχω την τελευταια εκδοση των Windows 10 πληρως ενημερωμενη. Το περιεργο ειναι πως θερμοκρασιες εχει καλες. Δεν ανεβηκε πανω απο 65 βαθμους. Αρα το προβλημα ειναι αλλου. 

Στο αρχειο που εχω βαλει εδω μεσα υπαρχουν οι drivers για το X1s καθως και το τελευταιο Bios update. Θα τα αφησω καμια βδομαδα μπας και βοηθησουν καποιον που πετυχε καλυτερο μηχανημα. Εγω σταματαω εδω. Για 25 ευρω που το πηρα απο συμφορουμιτη μου εδωσε 2 ημερες ψυχαγωγιας.. :)

https://drive.google.com/file/d/0ByEIgjTmHVj-QUNIbmJnWEJBMjg/view?usp=sharing

Τελως παντων σταματαω εδω. 

Δυο μερες ψυχαγωγιας και ποσες μερες τα νευρα κορδονι;

Το wifi ειναι καρφωμενο στην μητρικη η ειναι σαν των laptop που μπορεις να το αλλαξεις;

Δημοσ.

Δυο μερες ψυχαγωγιας και ποσες μερες τα νευρα κορδονι;

Το wifi ειναι καρφωμενο στην μητρικη η ειναι σαν των laptop που μπορεις να το αλλαξεις;

Ψυχαγωγια για εμενα ειναι και να σκαλιζω σαπακια μπας και δουλεψουν, Αν εννοεις ψυχαγωγια σαν λειτουργικο μηχανημα οι ημερες ειναι 0. :)

Η μητρικη εχει μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο USB Stick και ειναι ολα καρφωμενα εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ψυχαγωγια για εμενα ειναι και να σκαλιζω σαπακια μπας και δουλεψουν, Αν εννοεις ψυχαγωγια σαν λειτουργικο μηχανημα οι ημερες ειναι 0. :)

Η μητρικη εχει μεγεθος λιγο μεγαλυτερο απο USB Stick και ειναι ολα καρφωμενα εκει.

Παλι καλα που το πηρες 25 ευρω.

Καμια εκδοση linux δοκιμασατε;

Δημοσ.

Παλι καλα που το πηρες 25 ευρω.

Καμια εκδοση linux δοκιμασατε;

Ναι βρε εις γνωση μου το πηρα. Εξαλλου εχω δωσει περισσοτερα σε video games που εχω ασχοληθει λιγοτερο.

Καποια στιγμη που θα βαριεμαι παλι μαλλον θα βαλω αυτο:

http://www.cnx-software.com/2016/09/19/libreelec-8-for-intel-atom-bay-trail-and-cherry-trail-devices-with-32-bit-uefi-binary/

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βρε εις γνωση μου το πηρα. Εξαλλου εχω δωσει περισσοτερα σε video games που εχω ασχοληθει λιγοτερο.

Καποια στιγμη που θα βαριεμαι παλι μαλλον θα βαλω αυτο:

http://www.cnx-software.com/2016/09/19/libreelec-8-for-intel-atom-bay-trail-and-cherry-trail-devices-with-32-bit-uefi-binary/

Για δοκιμασε μπας και σωθει και σωθουν και οι υπολοιποι που το αγορασαν.

Δημοσ.

Στα 25 € θα έπαιζα και εγώ... :)...

Ξερεις ποσα μπρικαρισμενα κινητα εχω παρει με 20 και 25 ευρω μπας και τα φτιαξω αλλα στο τελος την εβλεπα ninja και τα καρφωνα σαν αστερακια στον τοιχο :P :lol:

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερεις ποσα μπρικαρισμενα κινητα εχω παρει με 20 και 25 ευρω μπας και τα φτιαξω αλλα στο τελος την εβλεπα ninja και τα καρφωνα σαν αστερακια στον τοιχο :P :lol:

Αλλο το κινητό αλλο το Υπολογιστής-Stick

Παντως αν κάποιος ενδιαφέρεται για τράμπα με τα πράγματακια μου το συζητάμε...

Επεξ/σία από masteripper
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...