zacharis1955 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 γαμω τον μπελα που βαλαμε στο κεφαλι μας με το που βαλεις οτιδηποτε usb πανω πχ ποντικι σκετο σταματα να γυρνα ο ανεμιστηρας που σημαινει μαπα τροφοδοτικο εννοειται ποντικι η πληκτρολογιο δεν φωτιζονται καν κ ουτε δουλευουν κ οποιος κανει το λαθος να το ανοιξει για να δει τι γινεται αποχαιρετα για παντα το διακοπτακι αιντε αλλο ενα μηνα στο περιμενε για τροφοδοτικο #$%^^&&**(()))Υ%%%# http://www.insomnia.gr/topic/630318-mini-pc-pipo-x1s-z8300-2gb-32gb-58-euro-banggood-τελοσ/?p=55427087
pcos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα με το τροφοδοτικο και μαλιστα εβαλα πανω ποντικι, πληκτρολογιο, wifi usb, και ethernet δεν μασησε! ετυχες το καλο το τροφοδοτικο! αλλα με 58ε μην περιμενουμε και Α ποιοτητα!
imoaix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 αυτο κανονικα πουλιεται 90 - 100+ ευρω οποτε ναι στοιχειωδως περιμενεις το τροφοδοτικο που σου δινουν να ειναι ενταξει ps τοο κουτι του το παραλαβατε ανοιχτο? 1
lgre_p Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 αυτο κανονικα πουλιεται 90 - 100+ ευρω οποτε ναι στοιχειωδως περιμενεις το τροφοδοτικο που σου δινουν να ειναι ενταξει ps τοο κουτι του το παραλαβατε ανοιχτο? Ναι, ήταν ανοιχτά η παρέα που παραγγείλαμε. Λογικά άλλαξαν το τροφοδοτικό σε ευρωπαϊκό. Από τα 4 τα 3 άνοιξαν κανονικά τα windows. Το τρίτο χρειάστηκε να ξαναστηθεί. Στα bencmarks κανένα δεν τα ολοκλήρωνε και έκαναν reboot ή μπλε οθόνη. Στο ένα βγήκε η πάστα του επεξεργαστή και τοποθετήθηκε Thermal pad και έτσι μόνο ολοκληρώθηκε το bencmark.
imoaix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ήταν ανοιχτά η παρέα που παραγγείλαμε. Λογικά άλλαξαν το τροφοδοτικό σε ευρωπαϊκό. Από τα 4 τα 3 άνοιξαν κανονικά τα windows. Το τρίτο χρειάστηκε να ξαναστηθεί. Στα bencmarks κανένα δεν τα ολοκλήρωνε και έκαναν reboot ή μπλε οθόνη. Στο ένα βγήκε η πάστα του επεξεργαστή και τοποθετήθηκε Thermal pad και έτσι μόνο ολοκληρώθηκε το bencmark. ναι εβαλα κ εγω thermal pad αλλα οπως εγραψα ετσι κ το ανοιξεις το λαστιχενιο κουμπακι το αποχαιρετας τεσπα ελπιζω με τον φορτιστη που περιμενω να δουλεψει επιτελους κανονικα γιατι εχω μετανιωσει την ωρα κ την στιγμη
GBorb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Συνεδεσες πανω usb hub χωρις δικια του τροφοδοσια?
Chrisl7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μπορείς να βάλεις και το φορτιστή από το κινητό σου μέχρι να έρθει. Η οποιονδήποτε αρκεί να είναι κοντά στα 2Α Μπορείς να βάλεις και το φορτιστή από το κινητό σου μέχρι να έρθει. Η οποιονδήποτε αρκεί να είναι κοντά στα 2Α Και για να λύσετε αρκετά θέματα με μπλε οθόνη να το συνδέσετε με εθερνετ η εξωτερικό wifi στικάκι και να απενεργοποιήσετε το δικό του
imoaix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 προσπαθησα κ σκετο πληκτρολογιο η σκετο ποντικι με το που τα κουμπωνα σταματαγε το ανεμιστηρακι κ δεν επαιρναν καν ρευμα ουτε δουλευαν φυσικα μολις αποσυνδεα το ποντικι το ανεμιστηρακι ξαναδουλευε εικαζω οτι οσοι πηραμε ευρωπαικο φορτιστη μας εβγαλαν τον original της pipo που προφανως θα ηταν οκ κ μας εδωσαν μια κινεζια της κακιας ωρας συνιστω σε ολους να παρουν εναν τροφοδοτικο οχι μονο για να μην εχουν παρατραγουδα με κουμπωμενες usb συσκευες αλλα για να τροφοδοτειται κανονικα κ το soc ωστε να μην εχουν μειωμενες επιδοσεις ισως Μπορείς να βάλεις και το φορτιστή από το κινητό σου μέχρι να έρθει. Η οποιονδήποτε αρκεί να είναι κοντά στα 2ΑΚαι για να λύσετε αρκετά θέματα με μπλε οθόνη να το συνδέσετε με εθερνετ η εξωτερικό wifi στικάκι και να απενεργοποιήσετε το δικό του δεν εχω 2A φορτιστη ,δοκιμασα 2 απο κινητο xiaomi αλλα νομιζω ηταν μικροτεροι σε Α ξεκιναγε βεβαια αλλα με το που κουμπωνες οτιδηποτε usb σταματαγε ο ανεμιστηρας δεν μπορεσα καν να μπω bios η στα windows ,δοκιμασα κ ενα bluetooth πληκτρολογιο αλλα φυσικα δεν μπορουσα να το κανω pair δοκιμασα κ ενα air mouse keyboard χωρις να δουλευει κ αυτο γενικως εβλεπα μονο την οθονη σεταρισματος των win μη μπορωντας να κανω τπτ
kallair Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Ναι, ήταν ανοιχτά η παρέα που παραγγείλαμε. Λογικά άλλαξαν το τροφοδοτικό σε ευρωπαϊκό. Από τα 4 τα 3 άνοιξαν κανονικά τα windows. Το τρίτο χρειάστηκε να ξαναστηθεί. Στα bencmarks κανένα δεν τα ολοκλήρωνε και έκαναν reboot ή μπλε οθόνη. Στο ένα βγήκε η πάστα του επεξεργαστή και τοποθετήθηκε Thermal pad και έτσι μόνο ολοκληρώθηκε το bencmark. Ποιο benchmark εκανες για να τεστάρω και εγώ; Με έχει προβληματίσει πολυ το μηχάνημα.. Γινεται το kodi να τραβά περισσότερο ρευμά απ όταν χρησιμοποιώ πχ popcorntime με media player classic; έβαλα ταινια 720p μέσω kodi κ exodus, και κάθε 5-10 λεπτά βάραγε επανεκκινηση. Έβαλα ταινιες μέσω popcorntime κ αναπαραγωγη με media player classic, επαιξα και 1080p, και δεν μου έχει κάνει επανεκκίνηση καμια..
imoaix Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 παιδια μην το ψαχνετε ,το τροφοδοτικο που στελνουν ειναι της φουτσας τελειως ,ονομαστικα κ μονο ειναι 2Α ,οποτε οταν χρειαζεται ρευμα ξεμενει κ παιζουν επανεκκινησεις
astrea966 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εχει καταφερει κανενας να αναβαθμισει τα windows και αν ναι πως?
kjordan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 εχει καταφερει κανενας να αναβαθμισει τα windows και αν ναι πως? Εμένα τα βρήκε αυτόματα όλα στο updates των settings. Και τα εκτέλεσε όλα επιτυχώς. Πήρε βέβαια 3-4 ώρες... Και πολύ υπονονή!!! Κόλησε σε κάποια νούμερα αρκετή ωρα στην εγκατάσταση αλλά προχώρησε.
astrea966 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εμένα τα βρήκε αυτόματα όλα στο updates των settings. Και τα εκτέλεσε όλα επιτυχώς. Πήρε βέβαια 3-4 ώρες... Και πολύ υπονονή!!! Κόλησε σε κάποια νούμερα αρκετή ωρα στην εγκατάσταση αλλά προχώρησε. και εμενα το βρισκει το κατεβαζει ξεκιναει την εγκατασταση και οταν κανει το πρωτο ρισταρτ τρωει κολλημα σβηνει και μετα κανει επαναφορα την προηγουμενη εκδοση.προς ενημερωση δεν χρησιμοποιω το δικο του τροφοδοτικο
kjordan Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 και εμενα το βρισκει το κατεβαζει ξεκιναει την εγκατασταση και οταν κανει το πρωτο ρισταρτ τρωει κολλημα σβηνει και μετα κανει επαναφορα την προηγουμενη εκδοση.προς ενημερωση δεν χρησιμοποιω το δικο του τροφοδοτικο Τελικά παίζει ρόλο σε τι κομμάτι θα πέσεις. Εμένα με το δικό του τροφοδοτικό τα προχώρησε.
kallair Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Προσωπικά του τράβηξα ένα reset και το εστησα από την αρχή. τα updates τα έκανε όλα μόνο του αργα το βράδυ.. ρε παιδια σαν αεροπλάνο κάνει ο ανεμιστηρας... σημερα μου ηρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα airmouse που ειχα παραγγειλει από amazon. μένει το HDMI female plug και το ethernet/usb hub. Αν κλείσω wifi/bluetooth και το λειτουργώ μόνο με το ethernet/usb hub λέτε να εχει μικρότερη κατανάλωση και να μην εχω επανεκκινησεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις