nickname2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δεν κάνουν online μαθηματα στο ανοικτό απ όσο ξέρω.
livefreeordie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 δεν κάνουν online μαθηματα στο ανοικτό απ όσο ξέρω. κανουν.στης Κυπρου τουλαχιστον. δε γινεται κιολας να μη κανουν ποτε παραδοσεις. πως αλλιως θα λειτουργουσε αλλωστε.
nickname2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 κανουν.στης Κυπρου τουλαχιστον. δε γινεται κιολας να μη κανουν ποτε παραδοσεις. πως αλλιως θα λειτουργουσε αλλωστε. Δικη μου παραλειψη. δεν κάνουν online μαθηματα στο ελληνικο ανοικτό πανεπιστημιο απ όσο ξέρω.
techfreak19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δικη μου παραλειψη. δεν κάνουν online μαθηματα στο ελληνικο ανοικτό πανεπιστημιο απ όσο ξέρω. για το ελληνικο δεν ξερω τι κανουν,για της Κυπρου παντως ξερω πως κανουν και γω γτ εχω κανει. Και πως γινεται στο ελληνικο τοτε;
livefreeordie Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγω για της Κυπρου ξερω αλλα και το Ελληνικο ειναι ακριβως το ιδιο υποτιθεται,εχουν παρομοιο συστημα αρα πως γινεται να μην εχουν καμια παραδοση; Οντως πως γινεται απλα σου δινουν υλη δλδ; Δεν παιζει.
e-tic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγω για της Κυπρου ξερω αλλα και το Ελληνικο ειναι ακριβως το ιδιο υποτιθεται,εχουν παρομοιο συστημα αρα πως γινεται να μην εχουν καμια παραδοση; Οντως πως γινεται απλα σου δινουν υλη δλδ; Δεν παιζει. Έχουν συγκεκριμένο αριθμό συναντήσεων ανά μάθημα, συνήθως 4-6 συναντήσεις (όσες και οι εργασίες που θα δωθούν) στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. Στις συναντήσεις αυτές δεν γίνεται παράδοση, αλλά οδηγίες σχετικά με την τρέχουσα εργασία. Ο καθηγητής θα απανήσει στα ερωτήματα του φοιτητή μέσω mail, τηλεφώνου ή στις συνατήσεις. Δεν έχει τηλεσυναντήσεις, webinars ή άλλου είδους τηλεμαθήματα. Η μελέτη της ύλης είναι στο χέρι του κάθε φοιτητή.
johny135 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Αν δεν εχει παραδόσεις ειτε απο κοντα, ειτε μεσω τηλεδιασκεψεων τοτε δεν ξερω κατα ποσο ευκολο ειναι να βγαζεις το καθε μαθημα...και δεν μιλαμε να το περάσεις οριακά. Τοτε ουσιστικα γιατι πληρωνεις για το μεταπτυχιακο αυτο? Για να δωσεις εξετασεις μονος σου?
e-tic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Τοτε ουσιστικα γιατι πληρωνεις για το μεταπτυχιακο αυτο? Για να δωσεις εξετασεις μονος σου? Για τα βιβλία που θα σου δώσουν (όσο κακογραμμένα και αν είναι) Για τους καθηγητές που θα αφιερώσουν το χρόνο τους να απαντήσουν στα ερωτήματά σου. Για το κόστος μίσθωσης των χώρων συναντήσεων (δεν είναι ιδιόκτητοι χώροι) Για να έχεις δικαίωμα να παρακολουθήσεις ΠΜΣ χωρίς καθημερινή και υποχρεωτική παρουσία σε διαλέξεις. Για να έχεις στο τέλος έναν ακαδημαϊκό τίτλο ισάξιο με οποιουδήποτε άλλου "συμβατικού" πανεπιστημίου.
livefreeordie Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Στης Κύπρου πάντως εκτός από καθοδήγηση στις εργασίες σου κάνουν και μια παράδοση της ύλης. εννοείται βέβαια πως δεν είναι πολλές οι παραδόσεις και το διάβασμα είναι στο χέρι του φοιτητή όπως και να έχει.
johny135 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 ενα τετοιο μεταπτυχιακο θεωρειται πιο δυσκολο στο να το παρεις απο καποιο αλλο (πχ της ΑΣΟΕ που ειπα παραπανω)?ή το ιδιο ?θα παρω σε λιγο καιρο μιας και τωρα δεν ειναι ακομα για αιτησεις (απο Μαρτη ξεκιναν γενικα αν δεν κανω λαθος), απλα θελω να ξερω μεχρι τοτε οτι πρεπει να ξερω πριν επιλεξω καποιο.της Κυπρου ειναι καλυτερο δηλαδη λετε? (γιατι το ακουω συχνα να παιζει τελευταια και βλεπω πολλους να πηγαινουν προς τα κει).στο Μεταπτυχιακο της Κυπρου κανω με τον ιδιο τροπο αιτηση? σαν κοστη ειναι το ιδιο? ειδα πιο πανω καποιον αν δεν κανω λαθος που ειπε οτι κανει μεταπτυχιακο στης κυπρου, αν μπορουσε να μου πει περισσοτερες πληροφοριες για τα κοστη, πως ακριβως γινονται τα μαθηματα, το επιπεδο δυσκολιας και γενικα μια καλη εικονα του τι παιζει εκει θα ηταν πολυ χρησιμο...
Belli Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2017 Έχει παρακολουθήσει κανείς το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στα Πληροφοριακά Συστήματα? Ενδιαφέρομαι και μαζεύω πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
modechristo_13 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2020 Στις 28/10/2017 στις 7:54 ΜΜ, Belli είπε Έχει παρακολουθήσει κανείς το μεταπτυχιακό του ΕΑΠ στα Πληροφοριακά Συστήματα? Ενδιαφέρομαι και μαζεύω πληροφορίες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. οντως υπαρχει καποιος που να εχει τελειωσει το προγραμμα και μπορει να δωσει πληροφοριες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα