Alchemist` Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρες, Έχω ένα opel astra του τίτλου και εν έτη 2012 οι τύποι εκεί στην Opel δεν βάλανε υποδοχή για USB στο ηχοσύστημα. Σπάνε τα νεύρα μου κάθε μέρα με τα cd, τα οποία πέραν των άλλων γρατζουνιούνται στο βάλε-βγάλε. Το AUX είναι μια καλούτσικη λύση αλλά πολύ σπαστικό να αποσπάσαι από την οδήγηση για να αλλάξεις τραγούδι/φάκελο.Για να μην τα πολυλογώ, έχω ένα πολύ καλό ράδιοcd Sony απο ακινητοποιημένο όχημα που παίρνει USB, bluetooth κτλπ και έχει το κλασσικό μέγεθος 1DIN. Το θέμα είναι ότι δεν ταιριάζει στο αυτοκίνητο μιάς και αυτό έχει δικό του, εργοαστασιακά φτιαγμένο custom σύστημα όπως φαίνεται στην εικόνα (περίπου στο δικό μου η οθόνη στη μέση είναι λίγο μικρότερη): Τί μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση για να συνδέσω το άλλο ραδιοcd? Υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε aftermarket "πλαστικά καλύματα" (δεν ξέρω πως διάολο να προσδιορίσω αυτό το κομμάτι με τα κουμπιά) με άλλο layout ώστε να δέχετε τα τυποποιημένου μεγέθους συστήματα 1 ή 2DIN? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas14-MyPhone Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Επειδη παρομοια περιπτωση ειναι το αμαξι του πατερα μου(chevrolet aveo) προτεινω παρε ενα παλιο smartphone καρφωμενο με aux,κανε μια μεγαλη playlist και βαλε το επανω.Αλλιως αμα συνδεεται με bluetooth ακομα καλυτερα για να μη μπλεκεις με καλωδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liodos1988 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι πονοκεφαλος το ζητημα , σε Bmw φιλου επρεπε να μετακινηση τα κουμπια του ac για να βαλει μια 2DIN επωνυμη πηγη (400ε) + πλαστικο μερος για να ταιριαζει στο ταμπλο (90ε) + ανταπτορα για να παιζει απο το τιμονι (150ε) και παλι με προβληματα καθως δεν εκανε save τα settings και καθε που εβαζε μπροστα επρεπε να σεταρει το συστημα απο την αρχη , ενομεταξυ του βγηκε οσο περιπου θα του εβγαινε αν εβαζε το Dynavin ,τα ιδια και σε ενα lancer ενος γνωστου , εγω παλι εχω το Astra Gtc του ΄12 και εχουμε ακριβως το ιδιο ταμπλο , θυμαμαι χαρακτηριστικα τοτε ρωτησα τον πωλητη , αν δεν παρω την εκδοση με το NAVI και της λοιπες λειτουργιες αν ειναι δυνατον να προστεθει κατι αργοτερα , και μου ειπε με σιγουρια πως ΟΧΙ. οποτε αποφασησα να τα σκασω χοντρα +700ε γιατι ηξερα οτι θα το μετανιωνα αργοτερα , δεν ξερω εντωμεταξύ αν συμφερει με bluetooth , οταν ειχα ρωτησει αργοτερα στην αντιπροσωπεια σαν εξτρα , μου ειχαν πει 200ε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό ταιριάζει στο δικό σου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να δώσεις τέτοιο ποσό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό ταιριάζει στο δικό σου αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να δώσεις τέτοιο ποσό.... +Τελωνείο λόγω DHL λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, thanks για τις απαντήσεις αλλά όπως είπα έχω ήδη ένα εξαιρετικό σύστημα ήχου να τοποθετήσω. Αν γίνεται θέλω απλά να αλλάξω το πλαστικό κομμάτι του αυτοκινήτου ώστε να δέχεται 1DIN συσκευές. Οπότε μη έχοντας χειρισμό από το τιμόνι και έχοντας ήδη συσκευή θέλω απλά αυτό το κομμάτι του ταμπλό και ίσως κάναν adaptor για την σύνδεση αν έχει η OPEL τπτ proprietary συνδέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρω σε ποιό κατάστημα θα μπορούσα να βρώ κάτι τέτοιο και επειδή δεν ξέρω και πως ακριβώς λέγεται, δεν ξέρω και πώς να το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Για τσέκαρε το μαγαζί gelisound Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 +Τελωνείο λόγω DHL λογικά. Ενδεικτικά το έβαλα το συγκεκριμένο.Πολλοί πωλητές του ali στέλνουν με China Post Registered ή με EMS οπότε δεν περνάει τελωνείο κατά 99,99%. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα