splash18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα σοβαρό πρόβλημα.... Χθες άλλαξα το router σπιτι μου και ενώ όλες οι συσκευές συνεχίζουν να πιάνουν wifi παντου σε όλο το σπίτι, το IPhone 6 πιάνει μόνο στο δωμάτιο που έχω το router...Στα υπόλοιπα δωμάτια όυτε καν βρίσκει το wifi. Μέχρι πριν αλλάξω router δηλ εδώ κ δυο χρόνια κάτοχος iPhone 6 δεν είχα τέτοιο θέμα. Θα έλεγα ότι φταίει το νέο router αλλά οι άλλες συσκευές όπως tablet και κινητά τηλέφωνα το πιάνουν κανονικα και σε όλο το σπίτι. Εννοείται ότι έκανα αρκετές φορές restart στο iPhone καθώς και επιστροφή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δικτύου στο iPhone όπως και στο router αλλα τίποτα. Πίανει μόνο στο δωμάτιο που έχω το router. Yπάρχει περίπτωση να έχει τόσο αδύναμη κεραία το νέο router ? αλλα από την άλλη δεν δικαιολογει να το βρίσκουν οι άλλες συσκευες... Τι λέτε ότι μπορει να φταίει ??
taslikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ βάλε το 1 η το 2. Αλλιώς δυστυχώς έχει θέμα του ρουτερ.
splash18 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 taslikos, on 11 Dec 2016 - 07:47 AM, said:Άλλαξε κανάλι στο ρουτερ βάλε το 1 η το 2. Αλλιώς δυστυχώς έχει θέμα του ρουτερ. Το έκανα αυτό και άλλαξα κ αλλα κανάλια αλλα τίποτα.... Εκανα και ένα δοκιμαστικό με iPhone 4s της κοπέλας μου όπου κ έξω όταν είμαστε πιάνει όλα τα wifi ενώ το δικό μου κανένα. Οπότε είναι θέμα iPhone 6. Δεν ξέρω εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση του iPhone σχετικη με το wifi από τις ρυθμίσεις
garfito Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 hard reset για αρχη και μετα εαν χρειαστει restore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα