Προς το περιεχόμενο

Iphone skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια απορια εχω  παιδια τα  iphone απο σκρουτζ ειναι refurbished  ολα γιαυτο ειναι τοσο φτηνα?

Γιατι ολοι ρωτανε απο που ειναι αγορασμενα και εχουν κολλημα αν ειναι απο σκρουτζομαγαζα?

Δημοσ.

Οχι, μια χαρά τηλέφωνα είναι. Το πολύ πολύ παραεισαγωγής, αλλά δεν σε ενδιαφέρει.

Όταν έψαχνα πχ μερικά είχαν UK πρίζα.

Δημοσ.
  Στις 10/12/2016 στις 2:30 ΜΜ, snakething είπε

Μια απορια εχω  παιδια τα  iphone απο σκρουτζ ειναι refurbished  ολα γιαυτο ειναι τοσο φτηνα?

Γιατι ολοι ρωτανε απο που ειναι αγορασμενα και εχουν κολλημα αν ειναι απο σκρουτζομαγαζα?

Πωλητης στο Πλαισιο στο ειπε; 

Προφανως δεν υπαρχει κανενα προβλημα με τα τηλεφωνα. Αλλωστε δεν ειναι μονο τα iPhone φθηνοτερα στα skroutzομαγαζα αλλα ολα τα τηλεφωνα. Οι λογοι εχουν αναφερθει πολλες φορες...

Δημοσ.

Αγόρασα πρόσφατα το iPhone 7 από ένα κατάστημα που το βρήκα από best price. Τώρα από αυτό σου γράφω!!! Η συσκευή μια χαρά, καμία διαφορά με αυτές των επωνύμων και γνωστών καταστημάτων εκτός από την τιμή!!!! Το μόνο μελανό σημείο που με προβλημάτισε λίγο είναι η απόδειξη αγοράς που είναι χειρόγραφη χωρίς να αναγράφει την τιμή αλλά αναγράφει κανονικά το ΙΜΕΙ της συσκευής.

Δημοσ.

Κανονικά ειναι καμια απολυτως διαφορα δεν εχουν!! Η μονη διαφορα που μπορει να συναντησεις ειναι να παρεις καποιο με αγγλική μπριζα.

Το περι χειρογραφης αποδειξης που αναφερει ο απο πανω πρωτη φορά το ακουω, μαλλον επεσε σε οτι να ναι καταστημα (εχει και στο σκρουτζ καλα και κακα μαγαζια) αλλα αυτό δεν επηρρεαζει την εγγυηση σου. Η τιμη σε καθε περίπτωση θα έπρεπε να αναγράφεται.

πιθανολογώ να εχεις πεσει σε αυτη την περίπτωση http://www.kathimerini.gr/884801/article/oikonomia/epixeirhseis/apath-me-ton-fpa-mesw-diadiktyakwn-katasthmatwn

για αυτό ψωνίζουμε απο καταστηματα με αξιολογήσεις (π.χ. καιζερ, birdphone κλπ)

Δημοσ.

Η μόνη διαφορά είναι αν το πάρεις από επώνυμη αλυσίδα (π.χ. Πλαίσιο, vodafone κτλ) και το iphone έχει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να το γυρίσεις πίσω και με λίγη (ή πολλή) μανούρα να σου το αλλάξουν με κάποιο ολοκαίνουριο στο κουτί του (αυτό είναι πολιτική του καταστήματος και όχι της apple). Αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο, επειδή μου έχει τύχει, θα σου πουν να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και να πάρεις πίσω ένα refurbished. Για απευθείας αλλαγή από το σκρουτζομάγαζο ούτε καν, εκτός αν τους κάνεις καμιά 10αριά μηνύσεις, απειλές κτλ. 

Οπότε ρώτα πριν το πάρεις από το σκρουτζομάγαζο, αν το ανοίξεις και έχει πρόβλημα θα στο αλλάξουν με καινούριο στο κουτί ή όχι (το λεγόμενο και DOA); Για εμένα αυτό είναι πλέον το κριτήριο για μελλοντικές αγορές apple προϊόντων από σκρουτζομάγαζα.

Δημοσ.
  Στις 13/12/2016 στις 8:43 ΠΜ, elefas είπε

Η μόνη διαφορά είναι αν το πάρεις από επώνυμη αλυσίδα (π.χ. Πλαίσιο, vodafone κτλ) και το iphone έχει κάποιο πρόβλημα, μπορείς να το γυρίσεις πίσω και με λίγη (ή πολλή) μανούρα να σου το αλλάξουν με κάποιο ολοκαίνουριο στο κουτί του (αυτό είναι πολιτική του καταστήματος και όχι της apple). Αν το πάρεις από σκρουτζομάγαζο, επειδή μου έχει τύχει, θα σου πουν να το στείλεις στην αντιπροσωπεία και να πάρεις πίσω ένα refurbished. Για απευθείας αλλαγή από το σκρουτζομάγαζο ούτε καν, εκτός αν τους κάνεις καμιά 10αριά μηνύσεις, απειλές κτλ. 

Οπότε ρώτα πριν το πάρεις από το σκρουτζομάγαζο, αν το ανοίξεις και έχει πρόβλημα θα στο αλλάξουν με καινούριο στο κουτί ή όχι (το λεγόμενο και DOA); Για εμένα αυτό είναι πλέον το κριτήριο για μελλοντικές αγορές apple προϊόντων από σκρουτζομάγαζα.

Ολοκαινουριο για αντικατασταση; Πρωτη φορα το ακουω. Σου εχει συμβει;

Δημοσ.
  Στις 13/12/2016 στις 3:48 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Ολοκαινουριο για αντικατασταση; Πρωτη φορα το ακουω. Σου εχει συμβει;

http://www.insomnia.gr/topic/554250-ελλατωματικο-iphone-6-1-ημέρας/?p=54625754

Είναι γνωστό ότι η Apple δεν δίνει DOA. Δεν σου αντικαθιστά το κινητό ποτέ με καινούριο αλλά σου δίνει ένα refurbished. Το αν σου δώσουν καινούριο είναι καθαρά θέμα του μαγαζιού που το ψώνισες. Αν μπεις σε ένα κατάστημα vodafone όπου είσαι και συνδρομητής και τους κάνεις φασαρία το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν καινούριο στο κουτί για να μην τους χαλάσεις την "φήμη". Τώρα σε σκρουτζομαγαζάκια υπόγεια 5τ.μ. δεν τους καίγεται καρφάκι για την "φήμη" τους. Ούτως ή άλλως θα σου πουν, apple είναι πήγαινέ το στην αντιπροσωπία και ότι σου πουν αυτοί.

Δημοσ.
  Στις 14/12/2016 στις 7:47 ΠΜ, elefas είπε

http://www.insomnia.gr/topic/554250-ελλατωματικο-iphone-6-1-ημέρας/?p=54625754

Είναι γνωστό ότι η Apple δεν δίνει DOA. Δεν σου αντικαθιστά το κινητό ποτέ με καινούριο αλλά σου δίνει ένα refurbished. Το αν σου δώσουν καινούριο είναι καθαρά θέμα του μαγαζιού που το ψώνισες. Αν μπεις σε ένα κατάστημα vodafone όπου είσαι και συνδρομητής και τους κάνεις φασαρία το πιο πιθανό είναι να σου δώσουν καινούριο στο κουτί για να μην τους χαλάσεις την "φήμη". Τώρα σε σκρουτζομαγαζάκια υπόγεια 5τ.μ. δεν τους καίγεται καρφάκι για την "φήμη" τους. Ούτως ή άλλως θα σου πουν, apple είναι πήγαινέ το στην αντιπροσωπία και ότι σου πουν αυτοί.

Δεν ξερω τι γινεται με τα κινητα, αλλα πριν λιγες μερες πηρα απο σκρουτζ (Kaizershop) ενα macbook το οποιο εβγαλε προβλημα τη 3η μερα στην οθονη. To μηχανημα βγηκε DOA και μου εδωσαν αλλο ολοκαινουργιο, αφου σταλθηκε και ελεγχθηκε απο το service στην info quest, και εκτος απο αυτο ειχαμε μια πολυ καλη επικοινωνια με mail οπου απαντουσαν  σε οτιδηποτε ρωτουσα σχετικα με την εξελιξη της καταστασης. Καμια σχεση με παρομοια κατασταση που ειχα ζησει με το service του πλαισιου. Οποτε ναι, μπορει να ειναι 5 τετραγωνικα μαγαζι αλλα φερθηκαν πολυ επαγγελματικα και δεν εχω λογο να μην τους ξαναπροτιμησω.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 14/12/2016 στις 1:19 ΜΜ, Sheogorath είπε

Μόνο που είναι υποχρεωμένοι δια νόμου. Δεν μπορούνε να το αποφύγουν.

Αν δεν κάνω λάθος μιλάς για το δικαίωμα υπαναχώρησης το οποίο για να ισχύσει θα πρέπει το προϊόν να επιστραφεί στο κατάστημα ανέπαφο στην αρχική του συσκευασία. Θα πρέπει ουσιαστικά να μην το έχεις ανοίξει καν και να καταλάβεις ότι δεν σου κάνει/ικανοποιεί, πως θα γίνει αυτό δεν ξέρω.

Για το αν το έχεις ανοίξει και παρουσιαστεί πρόβλημα εκεί συνήθως το κατάστημα είναι υποχρεωμένο από το νόμο να πράξει τα δέοντα ώστε το προϊόν να σταλεί στον επίσημο διανομέα/αντιπρόσωπο/σέρβις κτλ. Το τι θα κάνουν αυτοί εξαρτάται από την πολιτική τους. Ολοκαίνουριο στο κουτί δεν νομίζω/γνωρίζω να είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να το κάνουν. Μακάρι να είναι ώστε να το απαιτούμε όλοι και να δικαιωνόμαστε.

Στις 14/12/2016 στις 1:49 ΜΜ, G.bar είπε

Δεν ξερω τι γινεται με τα κινητα, αλλα πριν λιγες μερες πηρα απο σκρουτζ (Kaizershop) ενα macbook το οποιο εβγαλε προβλημα τη 3η μερα στην οθονη. To μηχανημα βγηκε DOA και μου εδωσαν αλλο ολοκαινουργιο, αφου σταλθηκε και ελεγχθηκε απο το service στην info quest, και εκτος απο αυτο ειχαμε μια πολυ καλη επικοινωνια με mail οπου απαντουσαν  σε οτιδηποτε ρωτουσα σχετικα με την εξελιξη της καταστασης. Καμια σχεση με παρομοια κατασταση που ειχα ζησει με το service του πλαισιου. Οποτε ναι, μπορει να ειναι 5 τετραγωνικα μαγαζι αλλα φερθηκαν πολυ επαγγελματικα και δεν εχω λογο να μην τους ξαναπροτιμησω.

Για τα iphones η πολιτική της Apple είναι refurbished. Για τα υπόλοιπα προϊόντα της δεν ξέρω. Και εγώ έχω να σου πω παράδειγμα για φωτογραφική μηχανή samsung που δεν δούλευε το jog dial και μου την άλλαξαν με ολοκαίνουρια με απλό έλεγχο στο σέρβις του πλαισίου. Και αντίστοιχα για το iphone 6 (που ακόμα έχω) στο λινκ που παράθεσα, το μαγαζάκι με παρέπεμψε στην Apple όπου η απάντηση τους ήταν ή επισκευή του δικού μου ή refurbished. Σε καμία περίπτωση αντικατάσταση καινούριο στο κουτί. Μιλάμε για κινητό 2 ημερών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...