doctorScien Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά θέλω την βοήθειά σας: Τα δεδομενα, ένας υπολογιστης Gigabyte Z77x-ud5h/3770k, 16gb ram Windows10pro 1607 (update over existing Win7 july 2016) με τα τελευταία update περασμενα αυτόματα άλλωστε Το πρόβλημα: Το πάνελ των Συσκευές και Εκτυπωτές αργει να φορτώσει αλλά και όταν φορτώσει δεν είναι λειτουργικο, δηλαδη ΔΕΝ εμφανίζει όλους τους εκτυπωτές οι καινουργοι δεν φαινονται, συγκεκριμενα ο default δεν φαίνεται, αλλά και αν πας να αφαιρέσεις κάποιον που υπήρχε παλιά αλλά τωρα δεν υπάρχει, δεν τον σβήνει με τίποτα!!! Αν πας να βάλεις καινούργιο σου εμφανίζει κανονικά την διαδικασία τον παίρνει (ευτυχώς τον κάνει default..) τυπώνεις αλλά δεν φαίνεται πουθενά στο πανελ!! Προσοχή όμως Τα προγράμματα τον βλέπουν , Το Word, office acrobat reader Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό (μάλλον προυπήρχε..) πριν 15 μερες όταν μου χάλασε ένας παλιός δικτυακός και εγκατέστησα έναν καινουργιο.. Kάτι ενημερωτικό ακόμη στο διπλανο γραφείο έχω ένα παρόμοιο σύστημα του οποίου το λειτουργικό ήταν κλώνος του αρχικού (Win7 ) του υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.... Αναβαθμίστηκε και αυτός σε WIN 10, July 2016 και αυτός λειοτυργεί οκ!! Και σε αυτόν περάσαμε τους drivers για τον καινουργιο εκτυπωτή και όλα οκ, οπότε το ότι δεν έγινε clean installation των Win10 ΔΕΝ αποτελεί λύση Εψαξα στο google αλλά λύση δεν βρήκα,πχ κάποιοι έχουν μέρος του προβλήματος όχι όλο το πρόβλημα όπως εγώ πχ 1.δεν μπορούν να σβήσουν παλιούς εκτυπωτές (δοκιμασα την λύση τους απενεργοποιώντας τον spooler και εκακαθαρίζοντας την cache χωρίς λύση) 2. Σε άλλους αργεί να φορτωσει το πάνελ, δοκίμασα την λύση με την αυτοματη έναρξη των bluetooth service ,, αλλά βεβαία τίποτα ούτε σταμάτησε να αργεί να φορτώσει ούτε τα δείχνει σωστα. 3.Restore σε προηγούμενη έκδοση ΔΕΝ υπάρχει για να κάνω γιατι βλακωδώς και το είδα τώρα ήταν απενεργοποιημένη... Θα μου πείτε τώρα αφού τα προγράμματα τον βλέπουν τι ασχολείσαι? Ασχολούμε γιατι έχω 1-2 προγράμματα που τυπωνουν στο DEFAULT, χωρίς όμως να σου δίνουν την δυνατοτητα να τον παραμετροποιησεις και έτσι δεν τυπωνουν σωστα , αφου δεν υπάρχει πουθενα αλλού επιλογή να το αλλάξεις...Στα προγράμματα που φαίνεται οι αλλαγές είναι μόνο για το κάθε πρόγραμμα... SOLVED ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΛΥΣΑ... πριν απο λίγο με δυο πιθανες λύσεις: 1. Πέρασε το τελευταιο update kb3201845 9dec 2016 (? μπορεί και τυχαίο..) 2. εκανα μια προς μια σύγκριση των υπηρεσιων στους δύο ίδιους υπολογιστές και στον προβληματικο ήταν απνεργοποιημένη η Διαχειρηση Εγκαταστασης συσκευων την οποια την έκανα μη αυτοματη... (Device installation management was set to disable ..I set it to manual- for google search english option) Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2016 από doctorScien
prixtis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Τελικά τα Windows 10 μου φαίνονται πιο φόλα από τα Millenium. Εκείνα τουλάχιστον δουλεύανε μέχρι να χαλάσει κάτι (και μετά χαλούσανε όλα τα υπόλοιπα). Για τα 10άρια όλο για περίεργες ιστορίες διαβάζω και έχω καταλήξει πως αν δεν είσαι χρήστης Windows Enterprise, είσαι άθελά σου και εν αγνοία σου beta tester (άνευ αποδοχών) της μικρομαλακής, μιας και όπως έχω πει σε άλλο ποστ πως είτε ρίχνεις τα ζάρια, είτε περνάς updates στα 10άρια, ένα και το αυτό είναι. DoctorScien στη θέση σου θα έριχνα και ένα τζόκερ μιας και έχει και jack pot (και μη με ξεχάσεις, ένα ποταπό C2Q έχω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα