d4mage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) - Κουτί: AEROCOOL Aero-500 Midi Tower (White) - Κάρτα γραφικών: Sapphire RX 470 Nitro 4GB - SSD: Samsung 850 EVO (250GB) - Επεξεργαστής: intel i5 6500 3.2GHz - Τροφοδοτικό: Thermaltake 530W Hamburg W0392RE - RAM: Kingstone HyperX Fury 8GB - Μητρική: Asus B150-PRO GLAN Audio Μου βγήκε στα 843 ευρώ, το έψαχνα μαζί με 2 φίλους και η αγορά έγινε από γνωστό σκρουτζομάγαζο της Θεσσαλονίκης. Για τα δικά μου δεδομένα θεωρώ πως είναι "κροτίδα". Θέλω κάποια στιγμή να κουμπώσω έναν σκληρό δίσκο ( WD Blue 1TB ), ίσως υδρόψυξη στα 70 ευρώ ( το πολύ ) και άλλη μια 8άρα ram. Τι λέτε καλή η αγορά; Βρήκα την RX 480 8GB σε black friday στην τιμή της RX 470 4GB άλλα ήταν πολύ αργά ( είχα κάνει το pc ) Επίσης τι διαφορές έχουν οι RX 470 4GB & 8GB; Ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν ξέχασα κάτι ή θέλετε κάποια διευκρίνιση πείτε μου να σας απαντήσω. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2016 από d4mage
soik85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Με γεια και να το χαρείς..Μην ρωτάς αν είναι καλή ή όχι αγορά αφού την έκανες ήδη. Τα 4gb απο τα 8gb έχουν μια διαφορά αλλά νομίζω πως δύσκολα θα την καταλαβεις 1
spy94 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Η υδρόψυξη μάλλον σου είναι περιττή Μια χαρά είναι το σύστημά σου,λογικό να βγαίνουν συνεχώς προσφορές,κοίτα να το χαρείς και μην νοιάζεσαι-έτσι είναι τα τεχνολογικά προϊόντα συνήθως και ειδικά οι κάρτες γραφικών
Whitefanged Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ωραιότατος ο pcουκλας Κοίτα να τον φχαριστηθείς και μην το πολυψάχνεις.
d4mage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. 3
life is music Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και καλές γιορτές εύχομαι σε όλους. η ψυκτρα δεν σ χρειαζεται αλλα ρε παιδι μ αν θες να βαλεις επειδη σ καρφωθηκε βαλε αυτην εδω π ειναι και τρομερη http://www.skroutz.gr/s/6398412/Cryorig-H7.html?from=autocomplete&keyphrase=cryorig+h7
FasTaker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Με γεια και να το χαρείς..Μην ρωτάς αν είναι καλή ή όχι αγορά αφού την έκανες ήδη. Τα 4gb απο τα 8gb έχουν μια διαφορά αλλά νομίζω πως δύσκολα θα την καταλαβεις Οπως ειπες εχουν διαφορα αλλα στο δυσκολα θα την καταλαβεις εχεις αδικο. Ορισμενα βαρια παιχνιδια πχ rise of the tomb raider για να παιζεις ultra θελουν πανω απο 4gb και ενω σε μια κλασικη 20-22αρα οθονη υπολογιστη δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα αμα το συνδεσεις πανω σε τηλεοραση-αυτο εχω κανει εγω- θα δεις αρκετη διαφορα.
DexterWhite Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Υδροψυξη οπως ειπαν και οι απο πανω περιττη, εναν secondary HDD σιγουρα θα κουμπωνα για να κραταω τα αρχεια μου ομως.
soik85 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Οπως ειπες εχουν διαφορα αλλα στο δυσκολα θα την καταλαβεις εχεις αδικο. Ορισμενα βαρια παιχνιδια πχ rise of the tomb raider για να παιζεις ultra θελουν πανω απο 4gb και ενω σε μια κλασικη 20-22αρα οθονη υπολογιστη δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα αμα το συνδεσεις πανω σε τηλεοραση-αυτο εχω κανει εγω- θα δεις αρκετη διαφορα. προφανως δεν θα την καταλάβει στην οθόνη του υπολογιστή του που απο το budget του κουτιού θα είναι Max 1080p. Οπότε μια χαρά δίκιο έχω. Δεν θα καταλάβει καμμία διαφορά.... Gaming γίνεται κατα κύριο λόγο σε μονιτορ... και όχι σε TV.
d4mage Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Οπως ειπες εχουν διαφορα αλλα στο δυσκολα θα την καταλαβεις εχεις αδικο. Ορισμενα βαρια παιχνιδια πχ rise of the tomb raider για να παιζεις ultra θελουν πανω απο 4gb και ενω σε μια κλασικη 20-22αρα οθονη υπολογιστη δεν θα δεις καμια τρελη διαφορα αμα το συνδεσεις πανω σε τηλεοραση-αυτο εχω κανει εγω- θα δεις αρκετη διαφορα. Το rise of the tomb raider παίζω τώρα, σε "very high graphics " όλα τέρμα ( μόνο το anti aliasing έκλεισα προχθες ). Τα πάει τέλεια και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Έχω 24"άρι monitor. Αν θες μπορώ να σου πω fps από το benchmark του rise. προφανως δεν θα την καταλάβει στην οθόνη του υπολογιστή του που απο το budget του κουτιού θα είναι Max 1080p. Οπότε μια χαρά δίκιο έχω. Δεν θα καταλάβει καμμία διαφορά.... Gaming γίνεται κατα κύριο λόγο σε μονιτορ... και όχι σε TV. Ναι, είναι max 1080p. Υδροψυξη οπως ειπαν και οι απο πανω περιττη, εναν secondary HDD σιγουρα θα κουμπωνα για να κραταω τα αρχεια μου ομως. Κάποια στιγμή θέλω να επενδύσω σε μερικά ακόμη πράγματα, οπότε ο σκληρός θα είναι στα πρώτα της λίστας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα