InsertCoinToJoi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια... εχω ενα citroen c3 δεκαετίας (πρωτης γεννιας) και αποφασισα να ακουσω λιγο καλυτερα την μουσικουλα μου... ΔΕΝ ειμαι ανθρωπος που θα θελω να παιζω μουσικη και να τριζουν τα τζαμια ΔΕΝ θελω να ανοιγω τα παραθυρα να με ακουει ολη η γειτονια οταν οδηγω θελω εναν καθαρο ηχο... δεν μιλαμε για υπερβολες με σχετικη ενταση γιαυτο και δεν εχω σκοπο να ριξω λεφτα. Αποφασισα μιας και παντου γινεται χαμος απο αγγελιες να παρω κομματια μεταχειρισμενα... το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι... Οι ερωτησεις μου ειναι.... 1) Πόσα ηχεια πρεπει? τι ειδους? 2) Τι ενισχυτη? 3) Πηγη φτηνη σχετικα? 4) Θελω κατι αλλο? 5) Χανω ολα τα χειριστηρια απο το τιμονι και τις ενδειξεις του εργοστασιακου ε? φυσικα θα τα παω ολα σε ηλεκτρολογο να τα περασει απλα εγω θελω να παρω τα υλικα Σας ευχαριστω πολυ ολους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alx301 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 καλησπερα1. πρεπει να δεις ποισα ηχεία χωράνε στις εργοστασιακες θεσεια και τι μεγέθους. Ψάχνεις μέσω νετ η πας σε εναν επαγγελματία να παρεις προσφορά και μαθαίνεις 2. Αναλογα τι ηχεία θα χρειαστείς μετα βλέπεις και για κατάλληλο ενισχυτή.3. Πηγη μια καλουτσικια με bluetooth, usb, 2 η 3 εξόδους για ενισχυτή περιπου χονδρικα 150-200€4. θα χρειαστείς κατάλληλη καλωδιοση και εργασια σιγουρα 100€ αυτα τα 25. Με εξτρα κοστος σιως να βρεις κατάλληλο ανταπτορα για το αμαξι σου. Αναλογα την πηγη νομιζω κιολας. Τριγμούς ίσως να εχεις και σε σχετικα χαμηλες εντάσεις. Δυστηχως αυτο θα το ξερεις μονο οταν βαλεις ολα τα πράγματα. Τελος, γενικα καλυτερα θα ηταν να πας σε 2-3 επαγγελματίες και να παρεις 2-3 προτάσεις με κοστος, τι πράγματα θα σου βάλουν πανω κτλ και μετα να δεις τις επιλογες σου. Μετα αμα θες αφου τα εχεις ολα σε χαρτι, πας και τα αγοραζεις από οπου βρεις πιο φθηνα (skroutz, ebay, insomnia) αν θες να πετσοκόψεις το κοστος οσο γινετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Χοντρικά πράγματα και εργασία υπολόγιζε κάνα 500-600αρι € και μερικές μέρες ώστε να γίνει σωστά ή δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Knight of Mercy Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Και μόνο με αλλαγή των εργοστασιακών ηχείων με ίδιας διάστασης για να αποφύγεις το καννιβαλισμό του αυτοκινήτου, θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ διαφορά.Σε δεύτερη φάση χρειάζεσαι μπάσσο, αν και τα νέα ηχεία θα σου δώσουν περισσότερο απο τα άθλια εργοστασιακά, και αυτό γίνεται μόνο με subwoofer. Λόγω περιορισμένου budget μάλλον η βέλτιστη λύση είναι ενα αυτοενισχυόμενο το οποίο θα τοποθετηθεί ή κάτω απο τα καθίσματα ή στο πορτ-μπαγκάζ.Το αυτοενισχυόμενο έχει το "ατού" να δέχεται Hi Level είσοδο (κοινώς γραμμή ηχείων), αντί να τραβάς καλώδια ρεύματος και RCA έως το σημείο τοποθέτησης.Δεν θα "ταρακουνάς" οικοδομικά τετράγωνα, αλλά πιστεύω ότι σε σχέση με αυτό που ήδη "ακούς" θα ικανοποιηθείς πλήρως.Νομίζω ότι ταιριάζει σε αυτό που περιγράφεις και σίγουρα δεν αλλάζει πηγή γιατί εκτός της απώλειας των ενδείξεων και χειριστηρίων θα χρειαστεί να περάσεις απο dealer για να δηλωθεί στην ECU η αφαίρεση της πηγής (έτσι τη πάτησα σε μεγαλύτερο μοντέλο) και έμεινα ακινητοποιημένος στον ηλεκτρολόγο κάτι ημέρες.Δεν σε υπολογίζω περισσότερο απο 200-250 ευρώ, κόστος.tip1: Κοιτάς ΚΥΡΙΩΣ την ευαισθησία των καινούργιων ηχείων και δευτερευόντως τα Watt.tip2: Εγώ πρώτα άλλαξα τα ηχεία και αρκετό καιρό μετά συνέχισα (μόλις το αυτί σου συνηθίσει)tip3: Αν έχεις πηγή Blaupunkt και έχει όλα τα Pins, μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλώδια της ίδια Εταιρείας για εξόδους (το δικό μου όλως παραδόξως τα είχε). Στην ίδια υποδοχή μπορείς να προσθέσεις αντάπτορα για USB, SD, mini jack. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Θα σου προτεινα να παρεις 2 πολυ καλα μπροστινα ηχεια, και μια συμπαθητικη πηγη καλο θα ηταν να βαλεις ενισχυτη, ισως κατω απο το καθισμα του συνοοδηγου για να μη πιανει χωρο πισω και να μη θες καλωδια, μην βαλεις πισω ηχεια σε εταζερα, και οχι subwoofer τουλαχιστον για αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα