rabidusfox-giwrgos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους . Θέλω να αγοράσω μία οθόνη καλύτερη από αυτήν που ήδη έχω . Αυτή που ήδη έχω είναι η " LG FLATRON L225WS " και έχω μία κάρτα " NVIDIA gt 710 " που φτάνει την ανάλυση μέχρι 1680 Χ 1050 . Θέλω ένα μπάτζετ μίας οθόνης ανάλυσης 2560 Χ 1600 όσο γίνεται οικονομική, είτε μεταχειρισμένη είτε καινούρια γιατί στο ίντερνετ βλέπω κάτι τιμές κοντά των 1000 euro. H E L P
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 1)budget δεν αναφερεις 2)Χρηση υπολογιστη δεν αναφερεις 3)Λαθος αναλυση οθονης που εχεις αναφερεις(1680χ1050 ειναι και οχι 1920χ1080 οπως λες) 4)Ποσες ιντσες σε ενδιαφερουν δεν αναφερεις Επισης η καρτα γραφικων που αναφερεις παραπανω ειναι απο laptop.... Μισο λεπτο να μυρισουμε τα νυχια μας για τα παραπανω και να βγαλουμε την κρυσταλλινη σφαιρα για να σου απαντησουμε....
Demon Lord Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ό,τι είπε ο fulgore... άσε που ένα τυπικό monitor με 2κ ανάλυση κάνει πολύ πιο λίγα χρήματα https://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft/f/501108/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%87%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-QHD-2560-x-1440.html?keyphrase=monitor&page=1
soik85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους . Θέλω να αγοράσω μία οθόνη καλύτερη από αυτήν που ήδη έχω . Αυτή που ήδη έχω είναι η " LG FLATRON L225WS " και έχω μία κάρτα " NVIDIA gt 710 " που φτάνει την ανάλυση μέχρι 1680 Χ 1050 . Θέλω ένα μπάτζετ μίας οθόνης ανάλυσης 2560 Χ 1600 όσο γίνεται οικονομική, είτε μεταχειρισμένη είτε καινούρια γιατί στο ίντερνετ βλέπω κάτι τιμές κοντά των 1000 euro. H E L P το συννημένο που κολλάει; 1
firepc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 δεν ξερω ποσα games μπορεις να βρεις σ αυτη την αναλυση 2560x1600. Μηπως εννοεις αυτη 2560x1080?
rabidusfox-giwrgos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Newbie οι ιντσες να ειναι πανω απο 22 η εστω 22 . Το budget θελω να το υπολογισω θα σκεφτω αν θα διαθεσω . Ναι εχετε δικιο συγνωμη ,Οι αναλυσεις ειναι 2560 Χ 1600 . 1680 Χ 1050.Η 710 δεν νομιζω οτι ειναι για λαπτοπ , ταιριάζει στο pc και προσπαθω να το σώσω . Ετσι εχω αυτην την καρτα . μια παλια μητρικη gigabyte αλλα βαστα αρκετα . Με την οθονη που εχω μπορω να εχω αναλυση μεχρι 1680 Χ 1050 . Η καρτα σηκώνει μεχρι και 2560 Χ 1600 . Οπως και τα games μου δεινουν αναλυση , αλλα η οθονη δεν τα σηκωνει , πρωτον η επιφανεια δεν χωραει σε πιο χαμηλα επιπεδα και επιτα δεν τα σηκωνει μαυριζει η οθονη
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το budget θελω να το υπολογισω θα σκεφτω αν θα διαθεσω . Δηλαδη θα σκεφτεις αν θα διαθεσεις χρηματα για να αγορασεις νεα οθονη σε θεμα που ανοιξες για αγορα οθονης και προτασεις.... Οταν αποφασισεις και βγαλεις ακρη απο αυτα που εγραψες παραπανω ξαναπες μας και μας.
kastor-Ntouts Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Newbie οι ιντσες να ειναι πανω απο 22 η εστω 22 . Το budget θελω να το υπολογισω θα σκεφτω αν θα διαθεσω . Ναι εχετε δικιο συγνωμη ,Οι αναλυσεις ειναι 2560 Χ 1600 . 1680 Χ 1050.Η 710 δεν νομιζω οτι ειναι για λαπτοπ , ταιριάζει στο pc και προσπαθω να το σώσω . Ετσι εχω αυτην την καρτα . μια παλια μητρικη gigabyte αλλα βαστα αρκετα . Με την οθονη που εχω μπορω να εχω αναλυση μεχρι 1680 Χ 1050 . Η καρτα σηκώνει μεχρι και 2560 Χ 1600 . Οπως και τα games μου δεινουν αναλυση , αλλα η οθονη δεν τα σηκωνει , πρωτον η επιφανεια δεν χωραει σε πιο χαμηλα επιπεδα και επιτα δεν τα σηκωνει μαυριζει η οθονη Φιλε ωπα . Το οτι τα χαρτια της καρτας λενε οτι μπορει να υποστηριξει τετοια αναλυση , δεν σημαινει οτι θα μπορεσεις ποτε να παιξεις αε αυτη την αναλυση παιχνιδια , η να δεις βιντεο. Αν δεν ακοπευεις να αλλαξεις και καρτα συντομα , η 2560*1600 ειναι εκτος . Αν τωρα θες να παρεις καλη οθονη , ακριβη , με τετοια αναλυση για να αναβαθμισεις πολυ συντομα και το pc, τοτε μαλιστα .Με το παρων pc , μπορεις να παρεις μια οικονομικη οθονη οπως η γνωστη lg23mp68
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Όπως σωστά ειπώθηκε, παιχνίδια δεν θα παίξεις σε τέτοια ανάλυση, εκτός απο τίποτα scroll shooter κτλ. Δες κάποια τυπική οθόνη με ανάλυση 2560Χ1440 ή καμια φθηνή 4Κ τηλεόραση να γουστάρεις ίντσες και ανάλυση. Η αγορά 4Κ τηλεόρασης προυποθέτει και την αλλαγή με συμβατή κάρτα γραφικών. Συνεπώς πες μας χρήση, χρήματα και επιθυμητό μέγεθος, για να βοηθήσουμε.
rabidusfox-giwrgos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Θέλω να με βοηθήσετε στο να αγορασω μια οθονη , δν ξερω απο χρηματα γι αυτο ρωτησα εδω . Η κάρτα που έχω απάνω λειτουργεί μια χαρά και δείχνει τελεία . η οθόνη δεν τις σηκωνει ολες τις αναλυσεις ετσι σκέφτηκα να παρω μια οθονη που να τις σηκωνει . οστοσο θελω μια οθονη οσο πιο οικονομικη να ειναι ας ειναι και μεταχειρησμενη τσεκαρετε τις αναλυσεις τισ καρτας. γιατι οταν παταω καποια μεγαλυτερη αναλυση σβηνει η οθονη που συμενει δεν τα σηκωνει . οποτε για να μπειτε και στο νοημα δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασει οθονη των 1000 euro που τραβα ολη την αναλυση . Αρα αυτο που υποθηκε πιο πανω Όπως σωστά ειπώθηκε, παιχνίδια δεν θα παίξεις σε τέτοια ανάλυση, εκτός απο τίποτα scroll shooter κτλ. Δες κάποια τυπική οθόνη με ανάλυση 2560Χ1440 ή καμια φθηνή 4Κ τηλεόραση να γουστάρεις ίντσες και ανάλυση. Η αγορά 4Κ τηλεόρασης προυποθέτει και την αλλαγή με συμβατή κάρτα γραφικών. Συνεπώς πες μας χρήση, χρήματα και επιθυμητό μέγεθος, για να βοηθήσουμε. πλησιαζει σε αυτο που θελω περισσοτερο μια οθονη να πλησιαζει την αναλυση οσο περισοτερο μπορει το pc μου . Για την αναβαθμιση που ειπατε οχι ακομα , διοτι θα γινει ριζικη αλαγη στο pc μονο αναμηστηρακια θα μεινουν Το OVERWATCH τι ειναι ? Τις οθονες 4κ τις εψαξα και ειδα δεν σηκωνουν και πολλα περιπου με την υπαρχων ειναι . Δυστυχώς οι οθονες με μεγαλυτερη οθονη ειναι τσιμπημενες τιμες
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Τι χρηση κανεις με τον υπολογιστη ? για πιο λογο θελεις να πας στην μεγιστη αναλυση που μπορει να σηκωσει η οθονη σου ? τι ακριβως νομιζεις οτι θα κερδισεις ? η καθε καρτα εχει μια μεγιστη αναλυση , απο εκει και περα δεν σημαινει οτι θα κερδισεις κατι αν φτασεις εκει , αλλα ουτε σημαινει οτι αν βαλεις μια οθονη με μικροτερη αναλυση η καρτα θα υπολειτουργει
Fulgore Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Επειδη ακρη δεν προκειται να βγει,ωριστε μια οθονη με λιγα χρηματα. https://www.skroutz.gr/s/9298040/LG-23MP68VQ-P.html Τι χρηση κανεις με τον υπολογιστη ? για πιο λογο θελεις να πας στην μεγιστη αναλυση που μπορει να σηκωσει η οθονη σου ? τι ακριβως νομιζεις οτι θα κερδισεις ? Μην περιμενεις να βγαλεις ακρη
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Aν νομιζεις οτι θα σε βολεψει καπου να περνεις τη μεγιστη αναλυση παρε διαλεξε http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=2560x1600+monitor
kastor-Ntouts Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Χωρις παρεξηγηση , οταν μπαινεις και ζητας βοηθεια , καλο ειναι να διαβαζεις προσεκτικα τος συμβουλες που σου δινουν . Λοιπον αν παρεις οθονη 2560*1600 με την καρτα γραφικων που εχεις , το μονο που θα κανεις ειναι να κοιτας την "τελεια" οπως λες επιφανεια εργασιας σου . Δεν προκειται να παρακολουθεις βιντεο σε τετοια αναλυση , ποσο μαλλον παιχνιδια . Ενταξει ως εδω? Γιατι λοιπον ζητας αυτη την αναλυση , εφοσον δεν προκειται να εχει διαφορα , με το παρων pc , απο την φτηνη 23mp68vq. Μη σκαλλωνει το μυαλο σου με τα νουμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα