Προς το περιεχόμενο

Το Super Mario Run χρειάζεται σύνδεση στο Internet για να τρέξει

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε οποιον δεν αρεσει, ας παιξει φιδακι σε κανα νοκια.

Λες και τα υπολοιπα που παιζει η πλειοψηφια πχ pokemon go. clash of clans  κτλ δε θελουν νετ ?

Μυξοκλαματα μια ζωη απο καποιους.

Ότι να ναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με άλλα λόγια θα συμβεί ότι και με το pokemon Go, ήθελε ίντερνετ τελικά κατανάλωνε όλη την μπαταρία και παρότι το έχω στο κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι πλέον. Οπότε δεν αποκλείεται να έχουν την ίδια τύχη και τα εγκαταλείψουν τέτοια ενεργοβόρα παιχνίδια οι παίκτες. Δεν έχουν όλοι power bank κοντά τους..

• Like 1

Με άλλα λόγια θα συμβεί ότι και με το pokemon Go, ήθελε ίντερνετ τελικά κατανάλωνε όλη την μπαταρία και παρότι το έχω στο κινητό μου δεν το χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι πλέον. Οπότε δεν αποκλείεται να έχουν την ίδια τύχη και τα εγκαταλείψουν τέτοια ενεργοβόρα παιχνίδια οι παίκτες. Δεν έχουν όλοι power bank κοντά τους..

Δεν εφταιγε οτι ειχες δεδομενα ανοιχτα αλλα το gps.

Στα βαρια παιχνιδια η cpu/gpu καινε πολυ περισοτερη μπαταρια απο οτι καιει 4g/3g/wifi.

Μου αρεσουν οι δικαιολογιες που προβαλλουν για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα...! Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω το καθηστας αχρηστο σε χωρους με κακο ή καθολου σημα οπως το μετρο.

Συν το γεγονος οτι θα επιβαρυνονται τα πακετα δεδομενων!

Αν τους εκοπτε για τα στατιστικα κτλ, ας το ξεκινουσαν οφλαην και οταν ηθελε ο χρηστης να τα ανανεωσει ας εμπαινε στο ινερνετ.

Αυτο το κατασει στην κατηγορια Freemium

Βασικά δεν έχω συναντήσει και πολλά "free" παιχνίδια στο android που να μην είναι στην πραγματικότητα freemium, αυτό που αλλάζει είναι αν μπορείς να τα παίξεις ικανοποιητικά χωρίς να βάλεις χρήματα ή μετά από 1-2 πίστες αυτό είναι αδύνατον.

Σε οποιον δεν αρεσει, ας παιξει φιδακι σε κανα νοκια.

Λες και τα υπολοιπα που παιζει η πλειοψηφια πχ pokemon go. clash of clans  κτλ δε θελουν νετ ?

Μυξοκλαματα μια ζωη απο καποιους.

Εκτως του οτι βαζεις διπλα διπλα παιχνιδια που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους απο πλευρας ειδους,μαλλον ξεχνας οτι τα παραπανω παιχνιδια που αναφερεις ειναι στην ουσια online,multiplayer παιχνιδια αφου παιζεις εναντια σε αλλους.

Το πιο τραγικο στο παραπανω ειναι και τα likes που μαζεψε το παραπανω ασχετο σχολιο....

Οχι καμια σχεση.Το εν λογω mario run θα το παιξεις 1,2,3μερες(δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο παιχνιδι,ουτε ειναι μεγαλο)και μετα κανονικα θα φαει uninstall(αν πιανει πολυ χωρο).

Και το pokemon go ηθελε ιντερνετ. Κατα τα αλλα οτι πειτε, ακλαυτο. Εκτος απο προπονητες, οι περιςςοτεροι ειναι και αναλυτες της αγορας.

Το παιχνιδι θα μοσχοπουλησει ανεξαρτητως του τι γραφεται εδω.Ειναι mario ,κοστιζει και μονο 10ευρω(σε σχεση με του τι χρηματα δινει ο κοσμος στα mobile παιχνιδια),αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να αναφερονται τα στραβα του γιατι το παιχνιδι δεν χρειαζεται να εισαι μονιμα στο Internet.

• Like 1

Αδερφε χαλαρωσε λιγο. Δεν θεοποιω κανεναν ουτε μιλησα απαξιωτικα για το μετρο της Ελλαδα.

Οσον αφορα αυτο που ειπα, απλα εχει τυχει αρκετες φορες να καλεσω φιλο μου στο viber που μενει μονιμα Αμερικη και ειναι μετρο. Να ταν σε κανα σταθμο αυτες τις φορες και να μην το καταλαβα; Εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν; 

Απλά το μετρό στη Νέα Υόρκη φίλε μου δεν είναι όλο υπόγειο. Ένα μεγάλο τμήμα είναι υπέργειο. Ο φίλος σου έπιανε κανένα 3G (από τα 2 GSM δίκτυα στην Αμερική, μόνο η ΑΤ&Τ είναι οκ αλλά πανάκριβη-η T-Mobile στη Ν. Υόρκη σε ταράζει στο Edge).

Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο την "τριτοκοσμική" (κατά πολλούς κρετίνους) Μόσχα η οποία έχει wifi με πάναπλο sign up ΜΕΣΑ στο τρένο του μετρό ΕΝΩ κινείται ΚΑΙ λήψη 4G στα περισσότερα αν όχι σε όλα σημεία! 

Το πρόβλημα είναι ότι τιμωρούνται οι νόμιμοι χρήστες που θα σκάσουν το 10άρικο επειδή κάποιοι θα το έπαιζαν από τον «θείο»... να σας θυμίσω επίσης ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει internet (π.χ. ναυτικοί, στρατιώτες). Γι' αυτό άλλωστε είχε γίνει όλη η ιστορία με το always online DRM του XB1.

• Like 1

Ειναι αυτο που λεμε σκεφτηκαν τι χαζομαρα μπορουν να πουν για να δικαιολογησουν το να ειναι μονο online ενα single player παιχνιδι,χωρις multiplayer και ανεφεραν τα παραπανω.

Γελανε και οι πετρες....

Έκλαψα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...