Par1s* Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2016 Καλές γιορτές..Για opel corsa 1.3 cdti ecoflex του 2012, 185/65/15, τι προτείνετε; Τα εργοστασιακά μου είναι τα continental eco contact 5 (88T). Χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης, ικανοποιητικά θεωρώ πως είναι. Οδηγώ normal κυρίως μέσα στην Θεσσαλονίκη.(Να ανοίξω νέο θέμα ή είμαι οκ εδώ
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Λοιπόν μιας και έφτασε η ώρα της παραγγελίας σας ανεβάζω το αυτοκόλλητο του αυτοκινήτου. Όλοι αυτοί οι κωδικοί τι είναι;
skiabox Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2017 Μιας και είμαι προγραμματιστής το βρήκα μόνος μου. https://vindecoder.eu/check-vin/WF0JXXWPJJ9D19039 Επαλήθευσα και το 175/65R14 - 82T των τωρινών ελαστικών (το γράφει πάνω στα λάστιχα). Η μάρκα των ελαστικών είναι Optima. Για παραγγελία σκέφτομαι για το elastikaleader.gr που συνεργάζεται με τοπικά συνεργεία. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
panos_dlx Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλοφορετα. Εγω εχω να προσθέσω πως τα κλεμπερ(Peugeot 307) μου τριετίας με 45.000 χιλιόμετρα επάνω ειδικά στο βρεγμένο οδόστρωμα ειναι σαν να τα πέρασα εχθές. Και τα αντίστοιχα uniroyal rain expert (alfa 147) θέλω να πάρω ενα μαχαίρι και να τα κανω κομματάκια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα