Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Σε ακόμα χαμηλότερη τιμή διατίθεται το Mi5 της Xiaomi, ένα από τα κορυφαία smartphone της κινεζικής εταιρείας για το 2016, το οποίο θα είναι και ένα από τα πρώτα που θα λάβουν την αναβάθμιση στο Android 7.0 Nougat.

Ήδη η Xiaomi έχει ανακοινώσει ότι βρίσκεται σε αναζήτηση beta testers που διαθέτουν τη συσκευή προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοση του Android και θα αναφέρουν τυχόν προβλήματα πριν την επίσημη διάθεση. Εκτός από όλα τα πλεονεκτήματα της νέας έκδοσης, η αναβάθμιση αναμένεται να περιλαμβάνει και το MIUI 8, του γραφικού περιβάλλοντος το οποίο ενσωματώνει η Xiaomi σε κάθε smartphone που διαθέτει στην αγορά.

xiaomi_mi_5_front.jpg

Το Xiaomi Mi5 διατίθεται σε τιμή €238 και ξεχωρίζει ως μία από τις καλύτερες δημιουργίες της Xiaomi με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, οθόνη 5,15 ιντσών με ελάχιστα περιθώρια αριστερά και δεξιά, καθώς και με Full HD ανάλυση. Ενσωματώνει παράλληλα αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος αλλά και κάμερα 16MP της Sony με οπτικό σταθεροποιητή 4 αξόνων. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση μέσω της θύρας USB Type-C  ενώ στο εσωτερικό βρίσκουμε ένα από τα κορυφαία chipsets της Qualcomm, το Snapdragon 820 με 3GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου.

Μέχρι νεωτέρας το Xiaomi Mi5 στηρίζεται στην έκδοση 6.0 Marshmallow της πλατφόρμας του Android και η αυτονομία υπολογίζεται στη μία ημέρα με βάση τη μπαταρία των 3.000mAh.

post-1-0-54966200-1481363951_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αν εξαιρέσεις τις νυχτερινές φωτογραφίες που δεν είναι επιπέδου ναυαρχίδας είναι άριστο το κινητό... η μπαταρία δεν τελειώνει!! 6 ώρες sot βγάζω!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει το κινητό αυτο σε τέτοια τιμή ! Ναυαρχίδα του 2016 με κόστος 220 ευρώ !

Υπαρχει λογος γιατι γινεται αυτο 

Δημοσ.

Αν δεις όλο το βίντεο, στο τέλος θα διαπιστώσεις πως ο τύπος έχει συλλογή από σπασμένες συσκευές. Συμπεραίνει δηλαδή ότι όλες μπορούν να σπάσουν με τα χέρια.

Any way, εμένα αυτό που με νοιάζει είναι αν θα βγει αναβάθμιση και για το Mi4

PS. Off topic σε όλα. sorry!

Δημοσ.

εμένα δεν το κάνει... χαλασμένο θα πήρα ????

Στο παραπανω απλα αναφερει ο τυπας το αυτονοητο.Οτι δηλαδη ο λογος που το mi5 με τετοιο hardware κοστιζει τοσο φθηνα,ειναι γιατι εκτως των αλλων οπως και αρκετα αλλα κινεζικα σε τετοιες τιμες η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι αρκετα κατωτερη απο αυτη των ναυαρχιδων(γιαυτο εν μερη και κοστιζει τοσο φθηνα),γιαυτο και αν δεις σου λεει ''βαλτε μια θηκη να ειστε ενταξυ''.

Οσο για το παρακατω,οχι καμια σχεση δεν ειναι σπασμενες συσκευες.Απλα ειναι οι συσκευες που ειχαν ιδια μοιρα με το mi5,ακομα και πιο επωνυμες οπως το nexus 6p ή Htc m9 σε αναλογο συγκριτικο.

Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι το κινητο θα σπασει στα δυο σαν σοκολατα τοσο ευκολα,απλα προσπαθει να κανει κατι σαν benchmark οσον αφορα την αντοχη των κινητων με το λυγισμα.

Αν δεις όλο το βίντεο, στο τέλος θα διαπιστώσεις πως ο τύπος έχει συλλογή από σπασμένες συσκευές. Συμπεραίνει δηλαδή ότι όλες μπορούν να σπάσουν με τα χέρια.

Δημοσ.

Στο παραπανω απλα αναφερει ο τυπας το αυτονοητο.Οτι δηλαδη ο λογος που το mi5 με τετοιο hardware κοστιζει τοσο φθηνα,ειναι γιατι εκτως των αλλων οπως και αρκετα αλλα κινεζικα σε τετοιες τιμες η ποιοτητα κατασκευης τους ειναι αρκετα κατωτερη απο αυτη των ναυαρχιδων(γιαυτο εν μερη και κοστιζει τοσο φθηνα),γιαυτο και αν δεις σου λεει ''βαλτε μια θηκη να ειστε ενταξυ''.

αρχικά θα ήθελα να σε ρωτήσω να το έχεις στα χέρια σου ή έστω το έχεις πιάσει;

Νομίζω το συγκεκριμένο βίντεο είναι κλασσικό click bait άρθρο...προσωπικά τρεις μήνες δεν έχω παρατηρήσει κάτι. μου έχει πέσει και με την μούρη κάτω από 1.5 μέτρο στο πλακάκι και δεν έπαθε τίποτα...σημαίνει κάτι αυτό για σένα;

θεωρείς ότι τα υλικά είναι πιο φτηνά;

iphone 6s 4.7 Inches 7.1mm 143gr

mi5 5.15 inches 7.3mm 129gr...δηλαδή πιο ελαφρύ με μεγαλύτερη οθόνη και διπλάσια (!!) μπαταρία. δηλαδή τι άλλο να κάνει. λογικό είναι να σπάει σε μικρότερες δυνάμεις από κάτι γκουμούτσες με μεγαλύτερο βάρος.πήγαινε στα φορουμ του miui Και βρες μου ΕΝΑΝ που του έχει σπάσει το MI5.... 

νομίζω για μένα που δεν βάζω το κινητό στην κολότσεπη είναι WIN situation να έχω ένα ελαφρύ και λεπτό κινητό με μεγάλη οθόνη και καλή μπαταρία... 

η χαμηλή του τιμή είναι γιατί δεν πληρώνει ΦΠΑ , δασμούς , royalties κλπ.....

αν δεις σου λεει ''βαλτε μια θηκη να ειστε ενταξυ''.

φαντάζομαι με τις θήκες τα κινητά δεν λυγίζουν ε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...