Προς το περιεχόμενο

[LAPTOP]@PLAISIO Dell Inspiron 5555-2793 *489€* (A10 8700P/8 GB/1 TB/R6 M345DX 2 GB) weekend offer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρες μου το νόμο που το αναφέρει αυτό στο εξωτερικό και παρέθεσέ τον με ανάρτηση για να το βλέπουν και οι υπόλοιποι.

Τέλος, οι προσφορές μειωμένου στοκ με απόθεμα μόνο στα φυσικά καταστήματα, είναι first come first served.

Όποιος πάει πρώτος τις πρόλαβε και τέλος. Αν ο υπάλληλος το κάνει σε μή παραγωγικό χρόνο (διάλειμμα) ή έχει ρεπό εκείνη τη μέρα και πάει και ψωνίσει, έχει ακριβώς το ίδιο δικαίωμα και την ίδια ευκαιρία να αγοράσει όπως κι εσύ.

Αν το κάνει σε ώρα που δουλεύει, τότε εδώ στο εξωτερικό, τότε αυτομάτως απολύεται.

Δε θες να το καταλάβεις, η αλήθεια είναι αυτή όμως. Και σαφώς έναντι ενός που γουστάρει να πιεί τον φραπέ του τη μισή μέρα και να σκάσει μύτη μετά, ένας υπάλληλος που κάνει διάλειμμα (ή ρεπό) έχει κάθε δικαίωμα να προλάβει και να πάρει πρώτος ένα προϊόν σε προσφορά, γιατί πολύ απλά ο ένας θα κάθεται στην καφετέρια (ή στον καναπέ) κι ο άλλος θα βρίσκεται ήδη στο κατάστημα.

Για online stock ισχύουν τα ίδια. Όποιος προλάβει αγόρασε. Online και μειωμένο/μεμονομένο stock σε clearance με δέσμευση σε φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει ούτε εδώ στο εξωτερικό. Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσες φορές το απόθεμα και εδώ είναι πλασματικό ή κράχτης. Στο λέω γιατί την έχω πάθει αρκετές φορές εδώ στην Αγγλία και με είδη που ούτε καν ήταν σε καμια τρελή προσφορά, απλά χρειαζόμουν κάτι άμεσα (και δε μιλάω για είδη τεχνολογίας μόνο).

Οπότε καταστάσεις του εξωτερικού τις οποίες δεν έχει ζήσει κάποιος, καλό θα είναι να μη τις θεοποιεί έναντι της Ελληνικής πραγματικότητας.

Καλως η κακως εχω καθημερινη επαφη με πολλες χωρες του εξωτερικου και πηγαινω τουλαχιστον 3 ταξιδια εξωτερικο τον χρονο οποτε κατι λιγα τα ξερω και ας μην εχω ζησει εξω για πολυ καιρο.

Οσο για τον νομο κανεις δεν μιλησε για νομο κρατους, ειναι αυτονοητη απλα η αντιμετωπιση των αλυσιδων ως προς τον καθε καταναλωτη. Επισης στο εξωτερικο ΠΟΤΕ δεν μου εχουν δεσμευσει χρηματα και στο τελος να μου πουν οτι Δεν υπαρχει ενα προιον και τις περισσοτερες απο τις ελαχιστες φορες που αυτο εχει γινει (χωρις δεσμευση χρηματων) μου εχουν δωσει ειτε κουπονια, ειτε δωρεαν μεταφορικα απο εξωτερικο για Ελλαδα σε οτιδηποτε αγορασω (εδω μονο η Cosmote εδωσε κουπονι και αυτο με τιμημα εφοσον μετραμε 20 μερες απο την ημερομηνια παραγγελιας και τα χρηματα μας ειναι ακομα δεσμευμενα).

Οσο για αυτο που λες συνεχεια για το "διαλλειμα" του καθε πωλητη, με την ιδια λογικη σε διαγωνισμους δεν θα υπηρχε το οτι απαγορευεται σε ατομα που εργαζονται στην εταιρεια να λαβουν μερος, θα ελεγε λαβετε μερος στο διαλλειμα η στο ρεπο σας. Εκει γιατι αναγνωριζει η εκαστοτε εταιρεια το οτι ο εργαζομενος δεν εχει δικαιωμα να λαβει μερος (για ευνοητους λογους) ενω σε περιοδο εκπτωσεων αυτο να μην ισχυει?

Απο εκει και περα εγω δεν αναφερθηκα σε κρουσματα τετοια στις 12 το μεσημερι αλλα με το που ανοιγουν τα καταστηματα σε περιοδο εκπτωσεων. Και δεν ειναι μονο στα ηλεκτρονικα, και σε καταστημα με Αθλητικα ειχα παει με το που ανοιξαν να τσιμπησω ενα ζευγαρι απο 130ε στα 65ε περισυ, μπαινω το δοκιμαζω ηθελα ενα νουμερο μεγαλυτερο απο αυτο της βιτρινας και ο πωλητης μου λεει φυσικα και εχουμε 2-3 κομματια στην αποθηκη σε αυτο το νουμερο. Ε μεχρι να κατεβει αυτος ο πωλητης κατω βλεπω εναν αλλο πωλητη να ανεβαινει και να βαζει 2 κουτες πισω απο τον Παγκο (στην αρχη δεν ψιλιαστηκα τιποτα, λεω καποια παραγγελια ετοιμαζει). 2 λεπτα μετα ερχεται το παιδι και μου λεει δεν ξερω τι εγινε βλεπω 3 κομματια στο συστημα αλλα δεν εχουμε κατω κανενα. Ε μετα απο ολοκληρη φασαρια που εκανα "βρηκαν" ενα απο αυτα τα ζευγαρια πισω απο τον παγκο, μου ζητησαν συγνωμη, το πηρα και εφυγα.

Οποτε μην δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα, αυτα πρεπει να εξαλειφθουν αν θελουμε να εχουμε μια υγιη αγορα.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις λάθος. Δε προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι. Το ίδιο πράγμα λέμε.

Αυτό με το άνοιγμα τον καταστημάτων είναι κατακριτέο. Σου ανέφερα πως έχεις δίκιο.

Το απράδειγμά σου είναι σωστό κι αληθινό.

Αυτό με το διάλειμμα .ομως ή το ρεπό του καθενός είναι σεβαστό και θεμιτό να γίνει,

Τόσο απλά, μή το κουράζουμε, κάπου έχεις δίκιο και κάπου είσαι λάθος.

Δε γίνεται να έχεις δίκιο παντού και πάντα.

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...