Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Βρε παίδες αυτό με τα public έχει συζητηθεί 1000 φορές, κολπάκι για να μαζεύουν κλικ και να περιμένουμε ποτέ θα ξαναβγάλει τέτοια προσφορά!! Αν ψάξετε στο σάιτ τους θα δείτε 10δες προϊόντα σε τέτοιες τιμές, ΠΟΤΕ δεν τις είδαμε πραγματικά! Το οτι δεν τις ειδαμε ομως δεν σημαινει πως δεν υπηρχε ουτε 1 κομματι, αυτο δεν καταλαβαινουν καποιοι. Υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που εχουν δει πωλητες να αρπαζουν προσφορες 9 το πρωι και να τις βαζουν πισω απο τους παγκους στα μαγαζια και νομιζω πως αυτο ειναι το μειζον ζητημα οταν μιλαμε για προσφορες που δεν εχουμε δει ποτε (πχ τι νομιζετε πως εγινε με τα 950XL και αλλες προσφορες φετος?).
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Tο ξαναλέω, ακόμα και η αφέλεια έχει όρια!
dobro Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ^^Καποιος. Μιλωντας παντα για το online μαγαζι και για τετοιες παραγγελιες,επαναλαμβανω δεν βγηκε ΠΟΤΕ τετοια προσφορα,και πολλες αλλες που υπαρχουν σε αποθηκευμενα λινκς του γουγλη...(θα το ειχα παρει! διαφορετικα....πιστεψεμε)....οπως και για το αδερφακι του multirama(τα ιδια κανει). Για τα φυσικα μαγαζια δεν εχω γνωμη....για την συμπεριφορα που γενικα αναφερεσε.
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Tο ξαναλέω, ακόμα και η αφέλεια έχει όρια! Αυτο που λες εσυ αφελεια εγω το λεω ρεαλισμο......Μπορει να μην εχεις πετυχει ποτε σου πωλητες να τσεπωνουν προσφορες για τους ιδιους η για συγγενεις και φιλους τους (υποθετω πως ειναι πιθανο) αλλα εγω το εχω δει 3 φορες και επειδη κατι φεγγαρια ειμουν υπευθυνος σε καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρονικων ειδων αυτα τα εβλεπα συχνα πυκνα (βεβαια οταν δεν εχει ερθει εντολη απο τα κεντρικα δεν μπορεις να απαγορεψεις κατι). Φυσικα εσυ εχεις το δικαιωμα να με λες αφελη και ας δουλευεις σε νοσοκομειο ενω εγω ειμαι ξεκαθαρα σε αυτο τον χωρο. ^^Καποιος. Μιλωντας παντα για το online μαγαζι και για τετοιες παραγγελιες,επαναλαμβανω δεν βγηκε ΠΟΤΕ τετοια προσφορα,και πολλες αλλες που υπαρχουν σε αποθηκευμενα λινκς του γουγλη...(θα το ειχα παρει! διαφορετικα....πιστεψεμε)....οπως και για το αδερφακι του multirama(τα ιδια κανει). Για τα φυσικα μαγαζια δεν εχω γνωμη....για την συμπεριφορα που γενικα αναφερεσε. Δεν υφισταται διαφορα φιλε, φυσικο καταστημα και ηλεκτρονικο ειναι το Public οπως και το Multirama, Κωτσοβολος και αλλες μεγαλες αλυσιδες....Το ειπα και πριν, φετος ειχαμε πολλα τετοια κρουσματα με 950XL, iPhone 6/s και αρκετα αλλα....Ο απο πανω λεει εμενα αφελη αλλα δεν καθεται να σκεφτει το οτι ολο αυτο το κοκομπλοκο με τα κινητα προφανως εγινε επειδη απορροφηθηκαν στο πι και φι απο ατομα που εργαζονται σε αυτες τις 2 αλυσιδες...Δεν παρελαβαν ατομα που εβαλαν παραγγελια σχεδον αμεσως οταν ανεβηκαν οι προσφορες και ελαβαν και επιβεβαιωση και αριθμο παραγγελιας και δεσμευτηκαν και τα χρηματα τους (ενας απο αυτους ειμουν και εγω). Δυστυχως η νοοτροπια του Ελληνα δεν θα ειναι ποτε οπως οσων εργαζονται στο εξωτερικο, εκει δεν επιτρεπεται ρητα να αγοραζουν σε περιοδο εκπτωσεων (μεγαλων εκπτωσεων) οι εργαζομενοι των καταστηματων (αγοραζουν τελευταιοι). Εδω δεν θα γινει ποτε αυτο.
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Φιλε ΑΝ καποια στιγμη απαγορευτει να αγοραζουν εργαζομενοι σε αλυσιδες προιοντα σε προσφορα θα εκπλαγεις απο το ποσες προσφορες θα βγαινουν σε φορα σαν αυτο που κανονικα δεν θα εβγαιναν ποτε. Αν υπηρχαν πχ 5-10 κομματια θα τα πηραν μεταξυ τους διευθυνταδες και ισως και πωλητες με το που πηγε 9 και 1 το πρωι της ημερας που ηταν να αναρτηθει η προσφορα οπως κανουν και με κινητα (και εχω δει πωλητες να το κανουν πολλες φορες). Δε την καταλαβα δηλαδή αυτή την εξυπνάδα? Οι εργαζόμενοι σε αλυσίδες άνθρωποι με δικαιώματα δεν είναι και αυτοί? Τί σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ανώτερος από αυτούς? Μαγκιά τους αν τα προλάβουν πρώτοι, για πούλημα δε τα βγάζουν οι αλυσίδες στις τιμές που τα βγάζουν? Αν όμως σκάσεις μύτη σε κατάστημα που βγάζει απόθεμα 1 και δε το δίνει ο υπάλληλος γιατί δε το έχει αγοράσει ακόμα αλλά το έχει κρύψει στην αποθήκη ως "χαλασμένο" και καλά, εκεί τότε ναι σκίστον! Δυστυχως η νοοτροπια του Ελληνα δεν θα ειναι ποτε οπως οσων εργαζονται στο εξωτερικο, εκει δεν επιτρεπεται ρητα να αγοραζουν σε περιοδο εκπτωσεων (μεγαλων εκπτωσεων) οι εργαζομενοι των καταστηματων (αγοραζουν τελευταιοι). Εδω δεν θα γινει ποτε αυτο. Κάνεις λάθος. Δικαίωμα έχει να αγοράσει εξίσου ο υπάλληλος, ΑΡΚΕΙ να μην είναι στον παραγωγικό του χρόνο. Κοινώς όταν κάνει το διάλειμμά του (όποτε επιλέξει ή όποτε του επιτρέψουν να το κάνει), μια χαρά και μπορεί να ψωνίσει ό,τι θέλει, γιατί όπως κι εσύ, έτσι και αυτός είναι άνθρωπος με τα ίδια δικαιώματα...
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δε την καταλαβα δηλαδή αυτή την εξυπνάδα? Οι εργαζόμενοι σε αλυσίδες άνθρωποι με δικαιώματα δεν είναι και αυτοί? Τί σε κάνει να πιστεύεις πως είσαι ανώτερος από αυτούς? Μαγκιά τους αν τα προλάβουν πρώτοι, για πούλημα δε τα βγάζουν οι αλυσίδες στις τιμές που τα βγάζουν? Αν όμως σκάσεις μύτη σε κατάστημα που βγάζει απόθεμα 1 και δε το δίνει ο υπάλληλος γιατί δε το έχει αγοράσει ακόμα αλλά το έχει κρύψει στην αποθήκη ως "χαλασμένο" και καλά, εκεί τότε ναι σκίστον! Κάνεις λάθος. Δικαίωμα έχει να αγοράσει εξίσου ο υπάλληλος, ΑΡΚΕΙ να μην είναι στον παραγωγικό του χρόνο. Κοινώς όταν κάνει το διάλειμμά του (όποτε επιλέξει ή όποτε του επιτρέψουν να το κάνει), μια χαρά και μπορεί να ψωνίσει ό,τι θέλει, γιατί όπως κι εσύ, έτσι και αυτός είναι άνθρωπος με τα ίδια δικαιώματα... Κανεις λαθος φιλε, οπως οι εργαζομενοι εταιρειων ΔΕΝ επιτρεπεται να λαβουν μερος σε Κληρωσεις - Διαγωνισμους ετσι κανονικα δεν θα επρεπε (οπως και εξω, εκτος αν εξω ειναι μακακες) να μπορει να αγορασει 9 παρα 1 το πρωι (η 9 και 1 το πρωι) προιον σε προσφορα. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανθρωπος η οχι, εχει να κανει πως ετσι δεν δινουν την ευκαιρια στον κοσμο να αγορασει κατι και σε πολλες περιπτωσεις προκαλουν και προβληματα στους καταναλωτες οπως αυτα που αναφερα. Τωρα ΑΝ καποιος πωλητης η Διευθυντης περιμενε να παει 9 το βραδυ και ΑΝ υπηρχε το προιον ακομα να το παρει τοτε ναι εκει ας το εκανε, δεν θα ελεγα τπτ. Οταν εχω δει πωλητες 9 το πρωι με το που μπαινω σε μαγαζι να πηγαινουν απο 3-4 κομματια κινητου σε προσφορα ο καθενας πισω απο τον παγκο που ειναι το ταμειο και να μου λενε με θρασος πως το κινητο εξαντληθηκε ε οκ αν καποιοι αυτα τα θεωρειτε σωστα δικαιωμα σας, εγω τα θεωρω λαθος.
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο που λες εσυ αφελεια εγω το λεω ρεαλισμο......Μπορει να μην εχεις πετυχει ποτε σου πωλητες να τσεπωνουν προσφορες για τους ιδιους η για συγγενεις και φιλους τους (υποθετω πως ειναι πιθανο) αλλα εγω το εχω δει 3 φορες και επειδη κατι φεγγαρια ειμουν υπευθυνος σε καταστημα μεγαλης αλυσιδας ηλεκτρονικων ειδων αυτα τα εβλεπα συχνα πυκνα (βεβαια οταν δεν εχει ερθει εντολη απο τα κεντρικα δεν μπορεις να απαγορεψεις κατι). ... Να υποθέσω τότε ότι έχεις πουλήσει -έστω και ένα- 15"άρι laptop με Full HD οθόνη, i7 επεξεργαστή, αυτόνομη κάρτα γραφικών, 8 GB RAM & Windows στη ...ρεαλιστική τιμή των 149 €?
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Να υποθέσω τότε ότι έχεις πουλήσει -έστω και ένα- 15"άρι laptop με Full HD οθόνη, i7 επεξεργαστή, αυτόνομη κάρτα γραφικών, 8 GB RAM & Windows στη ...ρεαλιστική τιμή των 149 €? Αναλογα, εχω δει τετοιες τιμες πολλες φορες σε refurbished, ειδικα σε εκεινα που πανε στα σερβις αλυσιδων εντος εγγυησης και εχουν μικροπροβληματα (σε αυτα κανουν αντικατασταση καποιες φορες οποτε το κανονικο ξεμενει). Οπως ειπα και πριν για refurbished η τιμη δεν ειναι εξωπραγματικη. Περα απο αυτο δεν ειναι δυσκολο για πωλητη να "δηλωσει" ενα προιον σαν εκθεσιακο (η με χτυπημα) και να κατεβασει μια τιμη κατα πολυ οποτε δεν ολα θα ηταν πιθανα.
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Κανεις λαθος φιλε, οπως οι εργαζομενοι εταιρειων ΔΕΝ επιτρεπεται να λαβουν μερος σε Κληρωσεις - Διαγωνισμους ετσι κανονικα δεν θα επρεπε (οπως και εξω, εκτος αν εξω ειναι μακακες) να μπορει να αγορασει 9 παρα 1 το πρωι (η 9 και 1 το πρωι) προιον σε προσφορα. Δεν εχει να κανει με το αν ειναι ανθρωπος η οχι, εχει να κανει πως ετσι δεν δινουν την ευκαιρια στον κοσμο να αγορασει κατι και σε πολλες περιπτωσεις προκαλουν και προβληματα στους καταναλωτες οπως αυτα που αναφερα. Τωρα ΑΝ καποιος πωλητης η Διευθυντης περιμενε να παει 9 το βραδυ και ΑΝ υπηρχε το προιον ακομα να το παρει τοτε ναι εκει ας το εκανε, δεν θα ελεγα τπτ. Οταν εχω δει πωλητες 9 το πρωι με το που μπαινω σε μαγαζι να πηγαινουν απο 3-4 κομματια κινητου σε προσφορα ο καθενας πισω απο τον παγκο που ειναι το ταμειο και να μου λενε με θρασος πως το κινητο εξαντληθηκε ε οκ αν καποιοι αυτα τα θεωρειτε σωστα δικαιωμα σας, εγω τα θεωρω λαθος. Αν το κάνει 9:01 το πρωί, είναι παραγωγικός χρόνος, δεν επιτρέπεται να αναλωθεί διαφορετικά και υφίσταται σοβαρός λόγος απόλυσης. Σε αυτό μαζί σου. Αν κάνει όμως διάλειμμα στις 12 και υπάρχει το προϊόν, τότε μαγκιά του να το αγοράσει και θα του βγάλω και το καπέλο. Δε θα περιμένει τον όποιο τεμπελχανά να πάει απόγευμα μετά τον "πρωινό" του φραπέ για να κάνει αγορές. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Οπότε έχεις κι εσύ τα δίκια σου, αλλά όπως σου ανέφερα, αν θες να το τραβήξεις, τον στέλνεις σπίτι του τον κάθε υπαλληλάκο που 9:01 πάει να στο παίξει έξυπνος. Όμως σου ανέφερα και τον αντίποδα για να είμαστε δίκαιοι με όλους και με όλα. Να υποθέσω τότε ότι έχεις πουλήσει -έστω και ένα- 15"άρι laptop με Full HD οθόνη, i7 επεξεργαστή, αυτόνομη κάρτα γραφικών, 8 GB RAM & Windows στη ...ρεαλιστική τιμή των 149 €? Παίζει να ήταν το P-P-P-Powerbook, γιατί άλλο σε τέτοια τιμή δεν έχω δεί 1
mic2mic Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Εντάξει, άμα θέλει ο υπάλληλος να αγοράσει δεν πρόκειται να τον σταματήσει τίποτα. Μαζεύονται οι υπάλληλοι ενός καταστήματος και βλέπουν πόσα κομμάτια θέλουν να πάρουν, και μετά βρίσκουν ΕΝΑ φιλαράκι που έρχεται 9:05 και αγοράζει 10 τεμάχια χωρίς να μπορεί κανείς να πει τίποτα.
zacharis1955 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 ... Παίζει να ήταν το P-P-P-Powerbook, γιατί άλλο σε τέτοια τιμή δεν έχω δεί Αφού υπάρχουν άτομα -υποτίθεται και του χώρου- που τσιμπάνε, μπράβο στο Public και στο κάθε Public! https://www.facebook.com/TheThreeMooges/photos/a.546775782000656.127657.544875328857368/1355784244433135/?type=3&theater
Salvation81 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Αφού υπάρχουν άτομα -υποτίθεται και του χώρου- που τσιμπάνε, μπράβο στο Public και στο κάθε Public! https://www.facebook.com/TheThreeMooges/photos/a.546775782000656.127657.544875328857368/1355784244433135/?type=3&theater Το οτι αγνοεις οσα ειπα δειχνει ξεκαθαρα πως δεν εισαι του χωρου (η εστω δεν θελεις να το παραδεχτεις - δεν γνωριζομαστε εξαλλου) οποτε εκει σε δικαιολογω. Αν το κάνει 9:01 το πρωί, είναι παραγωγικός χρόνος, δεν επιτρέπεται να αναλωθεί διαφορετικά και υφίσταται σοβαρός λόγος απόλυσης. Σε αυτό μαζί σου. Αν κάνει όμως διάλειμμα στις 12 και υπάρχει το προϊόν, τότε μαγκιά του να το αγοράσει και θα του βγάλω και το καπέλο. Δε θα περιμένει τον όποιο τεμπελχανά να πάει απόγευμα μετά τον "πρωινό" του φραπέ για να κάνει αγορές. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Οπότε έχεις κι εσύ τα δίκια σου, αλλά όπως σου ανέφερα, αν θες να το τραβήξεις, τον στέλνεις σπίτι του τον κάθε υπαλληλάκο που 9:01 πάει να στο παίξει έξυπνος. Όμως σου ανέφερα και τον αντίποδα για να είμαστε δίκαιοι με όλους και με όλα. Παίζει να ήταν το P-P-P-Powerbook, γιατί άλλο σε τέτοια τιμή δεν έχω δεί Δλδ πρεπει ο καταναλωτης αφενος να εχει μαθει για την προσφορα και να ειναι και στο καταστημα μεχρι τις 12 για να την παρει? Γιατι και παραγγελια να βαλει το προιον δεν θα το κατεβασουν απο το ραφι την ιδια στιγμη, συνηθως περνανε πολλες ωρες η και μερα πριν γινει αυτο στο οποιο διαστημα ο καθε πωλητης εχει το δικαιωμα να το αγορασει (και μετα ο καταναλωτης πρεπει να δεχτει ενα ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει πλεον το προιον απο την εκαστοτε αλυσιδα). Γιαυτο λεω πως εκει που υπαρχει σεβασμος για τον καταναλωτη (σε αλλες χωρες) ο καθε πωλητης δεν επιτρεπεται να αγοραζει σε σοβαρες εκπτωσεις (εξαλλου μην ξεχναμε πως περα απο την εκπτωση που εχουν οι πωλητες εχουν και ανεση στο να παιρνουν δανεια - εταιρικα δανεια αφου γινονται μεσω της εκαστοτε εταιρειας και οχι των πωλητων η Διευθυντων) οποτε δεν ειναι λες και πρεπει να περιμενουν τις εκπτωσεις. Εντάξει, άμα θέλει ο υπάλληλος να αγοράσει δεν πρόκειται να τον σταματήσει τίποτα. Μαζεύονται οι υπάλληλοι ενός καταστήματος και βλέπουν πόσα κομμάτια θέλουν να πάρουν, και μετά βρίσκουν ΕΝΑ φιλαράκι που έρχεται 9:05 και αγοράζει 10 τεμάχια χωρίς να μπορεί κανείς να πει τίποτα. Φυσικα και γινεται αυτο αλλα μεχρι να ερθει το φιλαρακι τους μπορει να ειναι αλλοι καταναλωτες εξω απο το μαγαζι. Αν ηταν ετσι ευκολο δεν θα τα κατεβαζαν απο τα ραφια πριν η με το που ανοιξει το μαγαζι.
Anorymous Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Καλά και εγώ πιστεύω ότι παίζει μεγάλη παπατζα, είχα δει αυτό το λαπτοπ το οποίο ποτέ δεν το βρήκα διαθέσιμο. http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/laptop-asus-rog-g751jt-t7119h-173-i7-4720hq-16gb1tb-and-128gbgtx-970m/prod7650091pp/
plpapadopoulos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δλδ πρεπει ο καταναλωτης αφενος να εχει μαθει για την προσφορα και να ειναι και στο καταστημα μεχρι τις 12 για να την παρει? Γιατι και παραγγελια να βαλει το προιον δεν θα το κατεβασουν απο το ραφι την ιδια στιγμη, συνηθως περνανε πολλες ωρες η και μερα πριν γινει αυτο στο οποιο διαστημα ο καθε πωλητης εχει το δικαιωμα να το αγορασει (και μετα ο καταναλωτης πρεπει να δεχτει ενα ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει πλεον το προιον απο την εκαστοτε αλυσιδα). Γιαυτο λεω πως εκει που υπαρχει σεβασμος για τον καταναλωτη (σε αλλες χωρες) ο καθε πωλητης δεν επιτρεπεται να αγοραζει σε σοβαρες εκπτωσεις (εξαλλου μην ξεχναμε πως περα απο την εκπτωση που εχουν οι πωλητες εχουν και ανεση στο να παιρνουν δανεια - εταιρικα δανεια αφου γινονται μεσω της εκαστοτε εταιρειας και οχι των πωλητων η Διευθυντων) οποτε δεν ειναι λες και πρεπει να περιμενουν τις εκπτωσεις. Βρες μου το νόμο που το αναφέρει αυτό στο εξωτερικό και παρέθεσέ τον με ανάρτηση για να το βλέπουν και οι υπόλοιποι. Τέλος, οι προσφορές μειωμένου στοκ με απόθεμα μόνο στα φυσικά καταστήματα, είναι first come first served. Όποιος πάει πρώτος τις πρόλαβε και τέλος. Αν ο υπάλληλος το κάνει σε μή παραγωγικό χρόνο (διάλειμμα) ή έχει ρεπό εκείνη τη μέρα και πάει και ψωνίσει, έχει ακριβώς το ίδιο δικαίωμα και την ίδια ευκαιρία να αγοράσει όπως κι εσύ. Αν το κάνει σε ώρα που δουλεύει, τότε εδώ στο εξωτερικό, τότε αυτομάτως απολύεται. Δε θες να το καταλάβεις, η αλήθεια είναι αυτή όμως. Και σαφώς έναντι ενός που γουστάρει να πιεί τον φραπέ του τη μισή μέρα και να σκάσει μύτη μετά, ένας υπάλληλος που κάνει διάλειμμα (ή ρεπό) έχει κάθε δικαίωμα να προλάβει και να πάρει πρώτος ένα προϊόν σε προσφορά, γιατί πολύ απλά ο ένας θα κάθεται στην καφετέρια (ή στον καναπέ) κι ο άλλος θα βρίσκεται ήδη στο κατάστημα. Για online stock ισχύουν τα ίδια. Όποιος προλάβει αγόρασε. Online και μειωμένο/μεμονομένο stock σε clearance με δέσμευση σε φυσικό κατάστημα δεν υπάρχει ούτε εδώ στο εξωτερικό. Θα εκπλαγείς αν μάθεις πόσες φορές το απόθεμα και εδώ είναι πλασματικό ή κράχτης. Στο λέω γιατί την έχω πάθει αρκετές φορές εδώ στην Αγγλία και με είδη που ούτε καν ήταν σε καμια τρελή προσφορά, απλά χρειαζόμουν κάτι άμεσα (και δε μιλάω για είδη τεχνολογίας μόνο). Οπότε καταστάσεις του εξωτερικού τις οποίες δεν έχει ζήσει κάποιος, καλό θα είναι να μη τις θεοποιεί έναντι της Ελληνικής πραγματικότητας.
dreamkiller777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2016 Black Friday στην αμερικη θέλετε εσείς και κανα 10.000ρο κ να είστε πωλητής με ρεπό. Άνετα θα κάνατε το 10000αρο 15000!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα