begar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε μοντέλο βρύσης, μόνο αυτό κυκλοφορεί. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό βρήκα. Είναι «κινεζιά» και ο κατασκευαστής βάζει πάνω το λογότυπο του κάθε πελάτη-εισαγωγέα. Δηλαδή το ένα και μοναδικό μοντέλο, κυκλοφορεί σε 500 διαφορετικές μάρκες. Αλλά ποιοτικώς, δεν είναι κακό. Σε επώνυμα, θα βρεις μόνο κομμάτια που είτε αντικαθιστούν επιτοίχια βρύση, είτε μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, αλλά απαιτούν διπλή είσοδο νερού (ζεστό-κρύο). Το πρόβλημα είναι ότι αυτά είναι μεγαλύτερης ισχύος (5-7kw) και απαιτείται εγκατάσταση γραμμής από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Φυσικά, ζεσταίνουν πιο αποτελεσματικά το νερό. Και είναι αρκετά ακριβότερα. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ Πάντως να ξέρεις, η συγκεκριμένη «κινεζιά» έχει πουλήσει πάνω από 100.000 κομμάτια μόνο στη Ρωσία και οι αγοραστές, στα διάφορα fora δηλώνουν ικανοποιημένοι. Εγώ από αυτό επηρεάστηκα και το πήρα. Στο φινάλε, 35 ευρώ στοίχισε (στα 50 το πουλάνε στην Ελλάδα τα μαγαζιά). Αν βγει πατάτα, το πετάω. Ξαναλέω: ΔΕΝ βγάζει καυτό νερό. Βγάζει ικανοποιητικά ζεστό νερό για να πλύνεις κανένα πιάτο. Και η απόδοσή του εξαρτάται από τη θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού. Εκτιμώ ότι σε μια μέρα με μηδενικές θερμοκρασίες έξω, θα μπορεί να βγάλει μόνο χλιαρό νερό.
zio10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Σε μοντέλο βρύσης, μόνο αυτό κυκλοφορεί. Τουλάχιστον εγώ μόνο αυτό βρήκα. Είναι «κινεζιά» και ο κατασκευαστής βάζει πάνω το λογότυπο του κάθε πελάτη-εισαγωγέα. Δηλαδή το ένα και μοναδικό μοντέλο, κυκλοφορεί σε 500 διαφορετικές μάρκες. Αλλά ποιοτικώς, δεν είναι κακό. Σε επώνυμα, θα βρεις μόνο κομμάτια που είτε αντικαθιστούν επιτοίχια βρύση, είτε μπαίνουν κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, αλλά απαιτούν διπλή είσοδο νερού (ζεστό-κρύο). Το πρόβλημα είναι ότι αυτά είναι μεγαλύτερης ισχύος (5-7kw) και απαιτείται εγκατάσταση γραμμής από επαγγελματία ηλεκτρολόγο. Φυσικά, ζεσταίνουν πιο αποτελεσματικά το νερό. Και είναι αρκετά ακριβότερα. Αναλυτικές πληροφορίες εδώ Πάντως να ξέρεις, η συγκεκριμένη «κινεζιά» έχει πουλήσει πάνω από 100.000 κομμάτια μόνο στη Ρωσία και οι αγοραστές, στα διάφορα fora δηλώνουν ικανοποιημένοι. Εγώ από αυτό επηρεάστηκα και το πήρα. Στο φινάλε, 35 ευρώ στοίχισε (στα 50 το πουλάνε στην Ελλάδα τα μαγαζιά). Αν βγει πατάτα, το πετάω. Ξαναλέω: ΔΕΝ βγάζει καυτό νερό. Βγάζει ικανοποιητικά ζεστό νερό για να πλύνεις κανένα πιάτο. Και η απόδοσή του εξαρτάται από τη θερμοκρασία του εισερχόμενου νερού. Εκτιμώ ότι σε μια μέρα με μηδενικές θερμοκρασίες έξω, θα μπορεί να βγάλει μόνο χλιαρό νερό. Νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν έχουν ενδοιασμούς για την τιμή αλλά για την ασφάλεια.
begar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό είναι. Αλλά μου έδωσε την εντύπωση ασφαλούς κατασκευής. Άλλωστε, ποιος θέλει να πάθει ηλεκτροπληξία. Καλό είναι, όποιος ενδιαφέρεται, να το δει πρώτα σε ένα μαγαζί live. Να το πιάσει στα χέρια του, να το περιεργαστεί, για να σχηματίσει ιδία άποψη για την ποιότητα κατασκευής. ΤΟΝΙΖΩ: ΔΕΝ προτρέπω κανέναν να πάει να το αγοράσει. Περιγράφω απλά τη δική μου εμπειρία. 1
aggelos87 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2017 Κανά ρελέ διαρροής βάλε γιατί δεν την βλέπω καλά την σύζυγο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα