arxaggelos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μόνο εγώ θα φοβόμουν να συνδέσω βρύση αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης με ρεύμα; 4
georgekz750 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μόνο εγώ θα φοβόμουν να συνδέσω βρύση αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης με ρεύμα; Εσυ σαν Αρχαγγελος δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. Απλα θα ερθει αυξημενη πελατεια κατα κει οσο πουλαει αυτο το πραγμα 2
isay Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Λοιπόν, έκανα παραγγελία σήμερα, από εδώ: http://www.e-dructer.com/Muhler-Electric-Water-Heater-Faucet-FWH-3030T Αν έρθει γρήγορα, θα το τοποθετήσω το Σαββατοκύριακο και θα γράψω εντυπώσεις, τόσο για τη λειτουργία της, όσο και για την ποιότητα κατασκευής. Θα τοποθετηθεί σε νεροχύτη κουζίνας, σε εξοχικό, όπου υπάρχει μόνο μία παροχή για κρύο νερό, με αποτέλεσμα το χειμώνα να είναι αδύνατον να πλύνεις πιάτα, χωρίς να πάθεις κρυοπαγήματα. Ζητούμενο είναι να βγάζει νερό, λίγο πιο ζεστό από χλιαρό, ίσα ίσα για να μπορώ να πλένω πιάτα. Πάντως η τιμή είναι πραγματικά πολύ χαμηλή, αν λάβουμε υπόψη: α. Τις τιμές αντίστοιχων προϊόντων β. Ότι η κανονική τιμή είναι 70 ευρώ (αν δεν μας δουλεύουν). πολλές συμπτώσεις και προσωπικά δεν εμπιστευομαι τις μαζεμένες ... συμπτώσεις. Εγγραφή χρήστη : σήμερα 9:38 πρωτο μήνυμα : σήμερα 9:47 στο συγκεκριμένο θέμα, που δεν είναι συνηθες θεμα στο insomnia περιεχόμενο : "το αγόρασα από ΕΚΕΙ", "τιμή χαμηλή", κλπ Επειδή μου αρέσει να σκέφτομαι ... "Τεχνολογία ιόντων" είναι ο κλασσικός ταχυθερμαντήρας, δηλαδή τεχνολογία τουλάχιστον 25ετίας (τόσο το θυμάμαι) που ειναι μια ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ρεύματος, αλλά είπαμε ... το "τεχνολογία ιόντων" πουλάει. Κοίταξα λιγο το site και σαν τηλέφωνο επικοινωνίας έχει το αγγλικό ΚΙΝΗΤΟ +44 792 450 9750 και οχι κάποιο σταθερό τηλέφωνο κύπρου. ontopic: με αντίσταση ρευματος 3000w αποκλείεται να εχεις ζεστό νερό με ανεκτή ροη. Ειτε θα είναι χλιαρό προς κρύο ή η ροή θα είναι πολύ μικρή. Αν τώρα το νερό είναι μποΥζι τοτε ακόμα πιο δύσκολα τα αποτελέσματα. με αντίσταση ρευματος 3000W εχεις περιπου 13,5Α κατανάλωση άρα θες ξεχωριστή γραμμή με 16αρα ασφάλεια (όπως πχ βαζουμε ξεχωριστή γραμμή σε πλυντήριο). Με κλασσική δεκάρα ασφάλεια, δεν στέκεται. Προσωπικά δεν αγοράζω πολύ φθηνά προϊόντα με μεγάλες καταναλώσεις ρεύματος. ΦΟΒΑΜΑΙ! EDIT: Βρήκα πίνακα ροής ανα θερμοκρασία από ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ προϊόν αλλά με ίδια αντίσταση. Μόνο εγώ θα φοβόμουν να συνδέσω βρύση αμφίβολης ποιότητας και προέλευσης με ρεύμα; +100
begar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) @ isay Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος. Αλλά από την άλλη, να σου θυμίσω ότι πάρα πολλά φθηνά-φθηνιάρικα προϊόντα έχουν αποδειχθεί πολύ καλά στο τέλος. Επίσης, είναι γνωστό ότι αν αγοράσεις επώνυμο προϊόν, θα το πληρώσεις υπερβολικά ακριβά, σε σχέση με την πραγματική αξία του. Τρανό παράδειγμα τα κινέζικα smartphones, όπου με 70-100 ευρώ παίρνεις κάτι που σε άλλη μάρκα θα το πλήρωνες 300 ευρώ. Προσωπικά, έχω παραγγείλει πάνω από 10 τηλέφωνα από aliexpress και έχουν αποδειχθεί όλα άψογα. Το 2012 πλήρωσα 700 ευρουλάκια και αγόρασα το Samsung Galaxy Note 2, με 24 μήνες εγγύηση. Τον 25ο μήνα κάηκε η οθόνη του και η μαμά Samsung μου ζήτησε 220 ευρώ για επισκευή, όταν το κινητό θεωρούνταν ήδη παρωχημένο.Φυσικά το πέταξα. Για να μην αναφέρω το φιάσκο με τα τελευταία κινητά της Samsung, που ο κόσμος πλήρωσε 800 ευρώ, για να σκάνε στη μούρη του. Από τότε, αρνούμαι να ξαναπληρώσω το νταβατζιλίκι που ονομάζεται brand name, με εξαίρεση πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις. Επίσης, να σου θυμίσω ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη από κινέζκες φτηνοθερμάστρες, όπως αλογόνου-χαλαζία, καλοριφέρ, αερόθερμα, κονβέκτορες κλπ, με τιμές χώμα, που λειτουργούν μια χαρά. Όσον αφορά τα 3000 watt. Έχω δει αντίστοιχο επώνυμο μηχανάκι (AEG νομίζω), πριν από λίγα χρόνια, το οποίο έβγαζε μια χαρά ζεστό νερό, για να πλένεις πιάτα, όχι αυτοκίνητα. Δηλαδή με μια σχετικά ανεκτή ροή. Αν δω ότι δεν το σηκώνει η μπρίζα, θα το συνδέσω στην παροχή της κουζίνας, παράλληλα. 'Οσον αφορά την τιμή: Μια φθηνή βρύση είναι, με ένα παγουράκι, που περιέχει μια αντίσταση και ένα θερμοστάτη, όχι καμιά διαστημική τεχνολογία.Προφανώς θα είναι καμιά κινεζιά, γι αυτό και η χαμηλή τιμή.Αν δηλαδή σου τη χρέωνε 200 ευρώ θα αισθανόσουν πιο ασφαλής; Τεχνολογία ιόντων Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό και ούτε αναφέρθηκα σε αυτό. Για το τηλέφωνο Αγγλίας Το ίδιο προϊόν το πουλάει και αυτός: Site: http://www.hellas-tech.gr/product/12495/muhler-fwh-3030t-niptira-i-neroxyti-me-texnologia-iontwn.html?ref=1 με καταστήματα στο Μενίδι και το Περιστέρι και ελληνικά τηλέφωνα, αν αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Αυτός διαφημίζει ότι από 80 ευρώ, το αφήνει 44, δηλ 10 ευρώ ακριβότερος από τον άλλον. Ο άλλος προφανώς φοροδιαφεύγει και δεν έχει καν επίσημο μαγαζί, αφού δεν δίνει καμιά πληροφορία. Πετάς και ένα υπονοούμενο για την εγγραφή μου στο forum. Ε[ειδή λοιπόν σου αρέσει να σκέφτεσαι: 1. Κάνω ένα γκουγλάρισμα για ταχυθερμαντήρες (07:00). 2. Βρίσκω κάποια προϊόντα και τα συγκρίνω, μέσω skroutz. 4. καταλήγω σε ένα προϊόν και το ψάχνω με τον κωδικό του, για να δω ποιος το έχει φθηνότερα. Συγκεκριμένα το βρήκα να πουλιέται μέχρι 59 ευρώ 5. Ψάχνω για forum, όπου θα διαβάσω απόψεις άλλων. Τις διαβάζω και αποφασίζω να γράψω. Άρα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εγγραφή. 6. Γράφω ότι το παρήγγειλα. Ακόμα ΔΕΝ το έχω στα χέρια μου. Περιμένω να το πάρω, να το δοκιμάσω και να γράψω εντυπώσεις. Μπορεί να αποδειχθεί καλό, μπορεί να αποδειχθεί άχρηστο. Συνιστώ λιγότερη συνομωσιολογία και περισσότερη προσοχή, ειδικά όταν με τα σχόλια σου προσβάλλεις άλλους. EDIT Είναι σίγουρα κινεζιά https://www.aliexpress.com/item/3sec-Instant-Tankless-Electric-hot-Water-Heater-Faucet-Kitchen-Instant-Heating-tap-Water-heater-with-LED/32332362515.html?ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10065_10068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10062_10056_10055_10037_10054_10059_10032_10099_10078_10079_10077_426_10103_10073_10102_10096_10052_10053_10050_10107_10106_10051-10050,searchweb201603_2,afswitch_1&btsid=a8b3c1a8-abd1-44a5-8da6-b245c91d2d72 Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από begar
begar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Παρέλαβα τη βρύση σήμερα. Site: http://www.e-dructer.com/Muhler-Electric-Water-Heater-Faucet-FWH-3030T Είναι κινεζικής κατασκευής. Η ποιότητα κατασκευή, παραδόξως, είναι σχετικά ικανοποιητική, για κάτι που ο κινέζος το πουλάει 25 ευρώ. Το μόνο αρνητικό είναι το χερούλι της βρύσης, που είναι ασημί πλαστικό και όχι μεταλλικό, δίνοντάς μου την εντύπωση ότι δεν θα αντέξει πολύ. Στις οδηγίες αναφέρει ισχύ 2-3KW. Διαθέτει καλώδιο 1,1 μέτρα με φις σούκο. Απ' ότι μου είπαν, μπορεί να δουλέψει με απευθείας τοποθέτηση σε πρίζα σούκο, αρκεί να έχει γραμμή και ασφάλεια που σηκώνουν 16 αμπερ. Περισσότερα μόλις τοποθετηθεί και δοκιμαστεί.
nick_gr2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 ρευμα + νερό + κινεζιά + 35 eur = no thanks @begar άστοχο το παράδειγμα με τα κινέζικα smartphones. Άλλο να ρισκάρεις 100 ευρώ και άλλο την οικογένειά σου. υσ. με πορδές αβγά δε βάφονται
begar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πες το σ' αυτούς που έσκασαν στα μούτρα τους τηλέφωνα samsumg των 800 ευρώ. Anyway, αν δεν τοποθετήσω τη συσκευή και δεν τη δοκιμάσω, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
nick_gr2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν θεωρείς ίδια την πιθανότητα να σκάσει ένα κινητό στα χέρια σου με το να γίνει στραβή με την κινεζιά των 35 ευρώ από site που πουλάει ηλεκτρικές λίμες για τους κάλους, τότε πάω πάσο. Δες το και αντίστροφα. Αν τα σπίτια μπορούσαν να έχουν ζεστό νερό με μια συσκευή των 35 ευρώ, θα το έβλεπες παντού. Εκτός αν θεωρείς ότι ο κινέζος με τα 35 ευρώ ήρθε το 2017 και έφερε την καινοτομία!
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν θεωρείς ίδια την πιθανότητα να σκάσει ένα κινητό στα χέρια σου με το να γίνει στραβή με την κινεζιά των 35 ευρώ από site που πουλάει ηλεκτρικές λίμες για τους κάλους, τότε πάω πάσο. Δες το και αντίστροφα. Αν τα σπίτια μπορούσαν να έχουν ζεστό νερό με μια συσκευή των 35 ευρώ, θα το έβλεπες παντού. Εκτός αν θεωρείς ότι ο κινέζος με τα 35 ευρώ ήρθε το 2017 και έφερε την καινοτομία! Ενω αν πχ δεν ήξερες την κινα και πήγαινες σε ενα κάλο μαγαζί εδω στην ελλαδα και στην εδεινε 250 ευρω θα ήσουν ευχαριστημένος και θα της έδειχνες στους φίλους σου με καμάρι Τα ειδη απο κινα ειναι και καλα και σιγα σιγα γίνονται και αξιόπιστα
nick_gr2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Σιγά σιγά γίνονται. Ευχαρίστως θα αγόραζα και έχω κινέζικα προϊόντα. Ακόμη όμως όχι συσκευές που θα μπορούσαν να γίνουν επικίνδυνες. Όπως κάτι που έχει να κάνει ταυτόχρονα με ρεύμα και νερό. Δεν είμαι πολέμιος των κινέζικων και όσα λέω είναι απλά η προσωπική μου αντιμετώπιση στο θέμα. Δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν. Τη γνώμη μου λέω.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Εστι για την ιστορια το "ρευμα" στα σύγχρονα σπιτια ειναι πλεον φιλικό αν υπάρχουν σωστές εγκαταστάσεις, δεν θα παθεις ποτε και τιποτα, τον πολυ πολύ να πεσει καποια ασφάλεια η στην χειρότερη το ρελε ηλεκτροπληξίας, δεν κινδυνεύεις απο τίποτα. 1
adi32 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αυτό πες το σ' αυτούς που έσκασαν στα μούτρα τους τηλέφωνα samsumg των 800 ευρώ. Anyway, αν δεν τοποθετήσω τη συσκευή και δεν τη δοκιμάσω, δεν μπορώ να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Περιμενουμε να μας πεις αποτελεσματα Ενδιαφερομαι κι εγω και ρωτησα ηλεκτρολογο και μου ειπε οτι αρκει καλωδιο απο την πριζα του πλυντηριου
begar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Αν θεωρείς ίδια την πιθανότητα να σκάσει ένα κινητό στα χέρια σου με το να γίνει στραβή με την κινεζιά των 35 ευρώ από site που πουλάει ηλεκτρικές λίμες για τους κάλους, τότε πάω πάσο. Μάλλον η Samsung διαφωνεί μαζί σου, αφού απέσυρε όλα τη νέα σειρά NOTE και υπέστη ζημιά εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων.
Typhoon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα μας όμως δεν είναι τα κινητά της Samsung αλλά οι εν λόγω βρύσες...
begar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Συμφωνώ. Εξηγώ τι εννοώ. Οι έλληνες ποτέ δεν είχαμε καταναλωτική συνείδηση. Αγοράζαμε ο,τι μας πασσάρανε οι έμποροι και μάλιστα σε εξωφρενικές τιμές. Ακόμα χειρότερα δε, μας έπεισαν ότι ένα προϊόν είναι καλό, μόνο αν τους το χρυσοπληρώσουμε. Αυτό εκμεταλλεύθηκαν οι εισαγωγείς και μας πωλούσαν τα προϊόντα με κέρδη 200-600%. Ένα παράδειγμα. Μεγάλη συσκευασία DIXAN για πλυντήριο: Τιμή προ μνημονίων 20 ευρώ, τιμή τώρα κάτω από 10 ευρω. Πιστεύεις ότι το πουλάνε τώρα με ζημιά ή ότι πλένει λιγότερο καλά; Την μεγαλύτερη ζημιά την έπαθαν όχι λόγω κρίσης, αλλά επειδή η πλειοψηφία του κόσμου απέκτησε internet και μπορεί να δει πόσο έχει το προιόν στην πηγή. Η συγκεκριμένη βρύση-θερμαντήρας που αγόρασα, διαφημίζεται στα διάφορα site ότι έχει δήθεν 70-80 ευρώ. Αν μπεις στο aliexpress, θα τη βρεις με 25 ευρώ. Αν παραγγείλεις 300 κομμάτια στο alibaba, θα την πάρεις με 21 ευρώ. Αν δεν είχαμε πρόσβαση στο internet, οι έμποροι θα μας την πουλούσαν 250 ευρώ και θα αισθανόμασταν ότι αγοράσαμε ποιότητα. Τέλος πάντων. Η βρύση έχει ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής και μένει να την τοποθετήσω, για να την δοκιμάσω στην πράξη. Στο aliexpress.com υπάρχει κινεζομάγαζο που έχει πουλήσει 2500 κομμάτια, σε Ρώσους (ψόφος το χειμώνα) και όλοι δηλώνουν ικανοποιημένοι με τη λειτουργία της. Αρνητικοί είναι μόνο όσοι παρέλαβαν ελαττωματικό προιόν, που δεν λειτούργησε ποτέ. Βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα