zacharis1955 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μην κάνετε το λάθος και αγορασετε προϊόντα την onda θα κλαίτε τα λεφτά σας. Απο τις χειρότερες κινεζοεταιριες. Έχω κανει αγορες και αγορες τετοια αποτυχημένη αγορά δεν υπήρξε. Μείνετε μακριά, κάτοχος Onda, για το καλό σας. Eχουμε δυό χρόνια και εγώ και ο ξάδελφος μου (επαγγελματική χρήση) το http://www.banggood.com/Onda-V975W-Intel-Z3735D-Quad-Core-9_7-Inch-Windows-8_1-Tablet-p-935961.html χωρίς να παρουσιάσουν ποτέ κανένα απολύτως πρόβλημα!
BrocasHelm Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Κινέζικο tablet σημαίνει ρισκάρεις να σου κάτσει καλό κομμάτι. Τα παραδείγματα άπειρα, αφού όχι μόνο το quality control είναι αστείο, αλλά το ίδιο μοντέλο ανάλογα με την παρτίδα παίζει να έχει τελείως άλλα υλικά κατασκευής που επηρεάζουν επιδόσεις κι αξιοπιστία (αυτό ισχύει ιδιαίτερα στα best sellers τους). Onda, Teclast, Pipo, Cube, μια από τα ίδια όλες τους. Παρόλα αυτά λόγω τιμής ρισκάρεις κι ότι κάτσει. Αν και εγώ έχοντας δει και core m με ssd αντί για emmc δεν παίζει να γυρίσω πίσω. Η διαφορά χαοτική στις επιδόσεις.
Guerriero4 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μακρυά από Onda! Είχα ένα tablet πιο παλιά και ενώ στα χαρακτηριστικά "πετούσε¨, στην πράξη σερνόταν και το μόνο που άντεχε ήταν να είναι ένα ωραιότατο ebook reader.. μέχρι που τα έφτυσε η μπαταρία μετά από ένα χρόνο και πήγε άκλαυτο.
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 εχει παιξει και φθηνοτερα το συγκεκριμενο. Θυμαμαι μαζι με το πληκτρολογιο εβγαινε καπου 197 δολάρια. το γλυκοκοιταζα αλλα δεν βρηκα reviews και τελικα δεν εκανα αγορα.
ioannis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Μακρυά από Onda! Είχα ένα tablet πιο παλιά και ενώ στα χαρακτηριστικά "πετούσε¨, στην πράξη σερνόταν και το μόνο που άντεχε ήταν να είναι ένα ωραιότατο ebook reader.. μέχρι που τα έφτυσε η μπαταρία μετά από ένα χρόνο και πήγε άκλαυτο. Εγώ πάντως το πήρα, αν είναι ανοιχτό το θέμα μέχρι να έρθει το συγκεκριμένο μηχανηματάκι, θα γράψω τις εντυπώσεις μου !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα