Προς το περιεχόμενο

The Fate of the Furious (FF8)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιον που του αρέσουν οι ταινίες δράσης με κάποια δόση χιούμορ η ταινία μαμάει. Ειδικά για σινεμά είναι ότι πρέπει.

9/10 από μένα.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι περιεργος να δω τι θα γινει στο 9,μαλλον θα καταστρεψουν τον πλανητη κ το 10 θα γυριστει στην furia οπου ο τορετο θα γνωρισει τον διδυμο αδερφο του τον ριντικ

φαστ ον δε φιουρια

• Like 10
  • Moderators
Δημοσ.

αν δεν έχεις δει τα όλα τα προηγουμενα γτ πραγαμτικα δεν θυμαμαι θα υπάρχει θέμα να καταλαβαεις τι γινεται;

Δεν νομίζω, εγώ είχα δει το πρώτο και μετά πήγα στο 7, αφού είχα κοιτάξει λίγα πράγματα για τα προηγούμενα. :P

Family, fast cars, Family, death of physics, Family, THE ROCK, Family, fast cars, Family, μπουκέτα, Family.

Κάπως έτσι πάει. ^_^ /s

Δημοσ.

στο 11 ο xander cage,o riddick , o torreto k ενα δεντρο που μιλαει, με ενα διαστημοπλοιο που θα εχει μηχανη απο muscle car θα πανε να  σκοτωσουν τον thanos γιατι ολοι οι αλλοι θα εχουν αποτυχει

fast from the furia in to the galaxy and return with xxx speed

ο xander cage,o riddick k o torreto ειναι το ιδιο πραγμα.

ο vin diesel εκανε 3 επιτυχιες παιζοντας τον ιδιο χαρακτηρα

παρανομος εγκληματιας με ηθικες αρχες

Δημοσ.

ο vin diesel εκανε 3 επιτυχιες παιζοντας τον ιδιο χαρακτηρα

παρανομος εγκληματιας με ηθικες αρχες

Αν και δε έχεις άδικο, προσωπικά τον πάω για τον λόγο ότι σέβομαι από που ξεκίνησε, (μπράβος) και το ότι έγινε γνωστός από προσωπικό του movie project χωρίς καμία εκπαίδευση ή επαφή με τον κλάδο.

Α και γιατί έπαιζε dnd :)

Δημοσ.

δεν εχω δει τα ΧΧΧ, αλλα ο Riddick δεν εχει καμια σχεση με τον Torreto.

Ο μεγάλος ρόλος του Vin είναι ένας...

...I am Groot!

ο καλυτερος του ρολος παντως ειναι αυτος:

iron-giant.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

ο καλυτερος του ρολος παντως ειναι αυτος:

Νομίζω ότι λέει παραπάνω λέξεις...

Δημοσ.

δεν εχω δει τα ΧΧΧ, αλλα ο Riddick δεν εχει καμια σχεση με τον Torreto.

ειναι εξωγηινος, εχουν αυτη την διαφορα,κατα τ αλλα ειναι παρανομοι κ σωζουν καποιους,απλα ο riddick ειναι κ δολοφονος

ειμαι φαν του riddick,να φανταστεις το πρωτο ψευδώνυμο που εβαλα σε φορουμ ,πριν πολλα χρονια, ηταν riddick

αλλα οι οι ρολοι που παιζει ο vin ειναι σχετικα ιδιοι

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σωστός, τραγικό έχει καταντήσει. Όσο πάει και δε βλέπεται. Τα εφέ όλο και γίνονται πιο ψεύτικα και μαϊμού ή μου φαίνεται?

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

HOLY MOTHER OF JESUS!!!!

What did I just watch? 

...

Εμεινα μιλαμε... Οι ταινιες καταφερνουν καθε φορα να ανεβαινουν επιπεδο. Ασυληπτης φολας, μαζι με απιστευτο αμαξοκυνηγητο...

Απιστευτο  :wacko:

Δεν αξιζει μια σαν ταινια. Αξιζει ομως με τα 1000 για σινεμα! Ειναι κατορθωμα, ειλικρινα μιλαω! Η ταινια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΙΝΕΜΑ! Δεν εχω δει καμια, αλλα την επομενη θα παω να τη δω. Το επιπεδο ΜΗ ρεαλιστικοτητας της ταινιας ειναι πραγματικα ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ!

Επομενο: Fast racing ...on THE MOON! Ή στον Αρη.

Why not?

Θα εχει ενδιαφερον.

Ούτως η αλλως, η σειρα ταινιων αυτων δεν ανηκουν στην κατηγορια περιπετειες, αλλα sci-fi. ΧΑΛΑΡΑ!

Ουτε ο Χαλκ δε κανει αυτα που κανει ο Ροκ, ουτε ο Captain America αυτα που κανει ο Statham.

Tι αποδραση ηταν αυτη, ο Θεος να φιλαει...

Κι ομως, ΓΟΥΣΤΑΡΙΣΑ!   Η ταινια ειναι τουλαχιστον ειλικρινης. Ξερεις τι πας να δεις. Τερμα τα γκαζια, τερμα και η φολα! Συναρπαστικη, δειτε την με παρεα και φχαριστηθειτε το. Σου λεει, θα δεις μια φολα και θα σ'αρεσει.

Μπραβο τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...