panatha1369 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 μολις πηρα με τιμολογιο το se..σε περιπτωση εγγυησης ποιος το καλυπτει;;δεν αναγραφει το τιμολογιο το ιμε..
Fulgore Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Στον πρωτο χρονο πας το κινητο στο καταστημα αγορας και το στελνουν αυτοι λογικα στην Arvato(αν δεν θες να το πας ο ιδιος).Στον δευτερο χρονο το πας εσυ το κινητο οπου σε βολευει(arvato,document,istorm)
taslikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Καλύπτετε για 2 χρόνια μέσω emei από document.
panatha1369 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 αυτο ειναι καλο..απλα απορησα επειδη δεν εχει ιμει το τιμολογιο..παντως σε συγκριση με το 930 εχει ποιο χαμηλο ακουστικο το se..
taslikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 αυτο ειναι καλο..απλα απορησα επειδη δεν εχει ιμει το τιμολογιο..παντως σε συγκριση με το 930 εχει ποιο χαμηλο ακουστικο το se.. Μην σε αγχώνει ότι δεν έχει emei. Πρώτα από όλα αν τύχει πρόβλημα έχεις εγγύηση όπως σου είπα. Επίσης το κινητό είναι ότι καλύτερο στην αγορά με μικρή οθόνη. Το ακουστικό καλό μου φαίνεται εμένα σε iPhone 5/5c που έχω καθώς και σε 5s. Αλλά δίπλα στο 6s όντως είναι πιο χαμηλό.
panatha1369 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 γιατι νομιζα οτι ειχε θεμα το ακουστικο..
diofter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω για αγορά με τιμολόγιο ισχύει μόνο 1 χρόνος εγγυήση. Καλύτερα να ρωτήσεις
panatha1369 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 μονο αυτο με εχει ενοχλησει λιγο..το χαμηλο ακουστικο..
panatha1369 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 μου κανει ενα ηχο σαν τριξιμο στη μερια της καμερας οταν δονειτε και ειναι σε επιπεδη επιφανεια..και αμα το κουνησω ακουγετε λιγο σαν να κουνιετε κατι μεσα στη καμερα..ειναι λογικο??
taslikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 μου κανει ενα ηχο σαν τριξιμο στη μερια της καμερας οταν δονειτε και ειναι σε επιπεδη επιφανεια..και αμα το κουνησω ακουγετε λιγο σαν να κουνιετε κατι μεσα στη καμερα..ειναι λογικο?? Είναι ένας ήχος σαν κουδουνίστρα πολύ σπαστικός. Ναι είναι φυσιολογικός ακούγεται το κουμπί power button να χτυπάει στο back housing του κινητού όταν το χτυπάς η όταν δονείται. Τίποτα που να σε απασχολεί απολύτως φυσιολογικό. Αν θες να μην ακούγεται βάλε μια θήκη σιλικόνης. Για τον φίλο πιο πάνω με το θέμα της εγγύησης ξανά αναφέρω την κατάσταση. Δεν έχεις σημασία ο τρόπος αγοράς. Ούτε τιμολόγιο ούτε απόδειξη χρειάζεται για εγγυηση. Αρκεί να έχει αγοραστεί σε χώρες της ΕΕ. Έχεις 2 χρόνια μέσω emei θεωρητικά μπορείς να πετάξεις το τιμολογιο(εννοείτε οι δεν το πετάς) και πάλι να έχεις εγγυηση!!!
panatha1369 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 οποτε δεν ειναι κατι ανυσηχητικο για να το παω σερβις...παντως για τετοιας αξιας συσκευξυ ειναι μεγαλο φαουλ..μπορει με το καιρο να σταματησει μονο του??
taslikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 οποτε δεν ειναι κατι ανυσηχητικο για να το παω σερβις...παντως για τετοιας αξιας συσκευξυ ειναι μεγαλο φαουλ..μπορει με το καιρο να σταματησει μονο του?? Όχι δεν θα σταματήσει το κάνει σε iPhone 5 που έχω 4 χρόνια τώρα. Μόλις βάλω μια θήκη το σταθεροποιεί και δεν το κανει. Έχει τύχει όμως σε iPhone 5s να μην το κάνει τόσο έντονα όπως στο δικό μου. Είναι σε ποιο θα πέσεις. Αλλά μην σε ανησυχεί καθόλου δεν θα σου κάνει θέμα. Τώρα αν θες μπορείς να το πας σέρβις να στο αλλάξουν το κουμπί δωρεάν αλλά δεν θα έμπαινα στον κόπο να δώσω το κινητό για πόσες εβδομάδες...
panatha1369 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 δεν το κανει τοσο εντονα που εχω δει σε βιντεακια στο youtube που δεν μπορεις να γραψεις βιντεο γιατι ακουγετε ο ηχος..μονο σε επιπεδες επιφανειες και συνηθως το καταλαβαινω οταν το εχω αθορυβο..μαλλον για σιληκονης θηκη με βλεπω..
CheOnWeb Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 μου κανει ενα ηχο σαν τριξιμο στη μερια της καμερας οταν δονειτε και ειναι σε επιπεδη επιφανεια..και αμα το κουνησω ακουγετε λιγο σαν να κουνιετε κατι μεσα στη καμερα..ειναι λογικο?? Δοκίμασε κρατώντας τα κουμπιά του volume και το power button ακινητοποιημένα να χτυπήσεις με το δάχτυλο στην πλάτη του iPhone. Αν δεν ακούς κανέναν ήχο-τρίξιμο, είναι όλα οκ.
panatha1369 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δοκίμασε κρατώντας τα κουμπιά του volume και το power button ακινητοποιημένα να χτυπήσεις με το δάχτυλο στην πλάτη του iPhone. Αν δεν ακούς κανέναν ήχο-τρίξιμο, είναι όλα οκ. το εκανα αλλα παλι ψιλοαοκουγετα ενας ηχος σαν το ois που ειχε το 930..σαν να κουνιετε ο φακος τησ καμερας,,αλλα μολις αφησω το power ακουγετε απο εκει ο ηχος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα