techfreak19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μπορω να αποκλεισω εναν υπολογιστη απο το να μπαινει στο ιντερνετ μου οταν ειναι στο ιδιο σπιτι; Μην πειτε να αλλαξω απλα κωδικο προφανως και δεν γινεται.
soik85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μπορω να αποκλεισω εναν υπολογιστη απο το να μπαινει στο ιντερνετ μου οταν ειναι στο ιδιο σπιτι; Μην πειτε να αλλαξω απλα κωδικο προφανως και δεν γινεται. Προφανώς δεν έχεις πρόσβαση και στο router για να μην μπορεις να αλλάξεις κωδικο; ειδάλως κανεις block το mac τις συσκευης απο το Menu του ρουτερ 1
techfreak19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ειδάλως κανεις block το mac τις συσκευης απο το Menu του ρουτερ πως γινεται αυτο μπορεις να μου εξηγησεις;
Philippe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αναλόγως το router, μπαίνεις στο μενού του και κάπου εκεί θα το βρεις σε τίποτα "security". Πες 1) ποιο router έχεις ακριβώς και 2) αν ξέρεις να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του
techfreak19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Αναλόγως το router, μπαίνεις στο μενού του και κάπου εκεί θα το βρεις σε τίποτα "security". Πες 1) ποιο router έχεις ακριβώς και 2) αν ξέρεις να μπαίνεις στις ρυθμίσεις του δεν εχω ιδεα πως ακριβως να μπω στις ρυθμισεις. το μοντελο του ρουτερ που το βλεπω;
Philippe Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Για άνοιξε ένα παράθυρο στον browser και βάλε για διεύθυνση 192.168.1.1 και αν δεν βγάλει τη σελίδα του router άλλαξε το σε 192.168.0.1 και αν ούτε αυτό δοκίμασε μερικά από τη λίστα εδώ Όταν βγει στη σελίδα με το καλό γράψε admin και admin στα κουτάκια και βλέπουμε.
soik85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κρατάω επιφυλάξεις για να δώσω οδηγίες αναλυτικά... Είναι σαν να μου ζητάει κάποιος να σπάσει το wifi Του γείτονα. Απο την στιγμή που δεν θες να αλλάξεις κωδικό και θες να αποκλείσεις κάποιον στο ίδιο σπίτι απο πρόσβαση στο router θα πρέπει να αναφέρεις τον λόγο του μπλοκαρίσματος. Εχουν δει τα ματια μου μπλοκαρισματα mac για να εχουν αποκλειστικά ταχύτητα μερικοι αδυφάγοι και το παίζουν τρελίτσα μετα οτι κάτι έπαθαν οι "μπλοκαρισμένες" συσκευες...
techfreak19 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι καθαρα προσωπικος ο λογος γιαυτο δεν τον αναφερω. Εκανα αυτο με την ΙΡ αλλα οταν εβαλα admin και admin μου εγραψε λαθος,.
soik85 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι καθαρα προσωπικος ο λογος γιαυτο δεν τον αναφερω. Εκανα αυτο με την ΙΡ αλλα οταν εβαλα admin και admin μου εγραψε λαθος,. οπότε είναι και επιλογή μας να σου απαντήσουμε....όσο ο λόγος σου είναι περίεργος και θα τολμήσω να πω ύπουλος.
techfreak19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 οπότε είναι και επιλογή μας να σου απαντήσουμε....όσο ο λόγος σου είναι περίεργος και θα τολμήσω να πω ύπουλος. κι εγώ θα τολμήσω να πω πως είσαι αδιακριττος και θρασυτατος αφού δεν γνωρίζεις τον λόγο αλλά κρίνεις. Από την στιγμή που λέω πως είναι κάτι προσωπικό πάει να πει πως δεν θέλω να κάτσω και να πω δημοσια στον κάθε τυχάρπαστο την ιστορία που προφανώς θέλει να κουτσομπολεψει. τεχνολογικό φόρουμ είναι και ζήτησα μια βοήθεια δε ζήτησα να χακαρω την Τράπεζα της Ελλάδας. άμα δε θες μη βοηθάς αλλα κρατά το στόμα σου κλειστό όσον αφορα κριτικες δε με ξερεις κι απο χθες. αντε μπραβο.
soik85 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 κι εγώ θα τολμήσω να πω πως είσαι αδιακριττος και θρασυτατος αφού δεν γνωρίζεις τον λόγο αλλά κρίνεις. Από την στιγμή που λέω πως είναι κάτι προσωπικό πάει να πει πως δεν θέλω να κάτσω και να πω δημοσια στον κάθε τυχάρπαστο την ιστορία που προφανώς θέλει να κουτσομπολεψει. τεχνολογικό φόρουμ είναι και ζήτησα μια βοήθεια δε ζήτησα να χακαρω την Τράπεζα της Ελλάδας. άμα δε θες μη βοηθάς αλλα κρατά το στόμα σου κλειστό όσον αφορα κριτικες δε με ξερεις κι απο χθες. αντε μπραβο. ισα νταη. με λίγο διάβασμα και κανα δυο ψαξίματα θα βρεις την λύση... πουλάκι. τεχνολογικό φορουμ ειναι, αυτο δεν σημαινει ότι δεν έχουμε κωδικες ηθικής και νομιμότητας
techfreak19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 αυτο δεν σημαινει ότι δεν έχουμε κωδικες ηθικής και νομιμότητας ελεος ομως. σιγα τι ζητησα. ακου νομιμοτητας. οκ δεν θες να βοηθησεις δεκτο. σταματα να κανεις ασχετα σχολια λοιπον.
dkotanid Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε έχεις δίκαιο και καταλαβαίνω το λόγο που δε θες να μας πεις. Ειδικά αν εμπλέκονται ανήλικα τέκνα στην ιστορία. Η φιλοσοφία είναι απλή: 1) Μπαίνεις στον Router (θα δεις την IP που παίρνει ο υπολογιστής σου και θα δεις το Gateway- σε αυτό θα χτυπήσεις .πχ.192.168.1.1) 2) Ο κωδικός αν είναι ο default που σημαίνει ότι δεν το άλλαξες ΠΟΤΕ, θα τον βρεις με μία απλή αναζήτηση στο Internet για το συγκεκριμένο Router που διαθέτεις 3) Θα βρεις την MAC address του Η/υ που θες να αποκλείσεις (ψάξε στο google πώς...) 4) Θα την εισάγεις στο κατάλληλο TAB στο Router και είσαι ΟΚ! Λεπτομέρειες απλά με αναζητήσεις! 1
techfreak19 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Φίλε έχεις δίκαιο και καταλαβαίνω το λόγο που δε θες να μας πεις. Ειδικά αν εμπλέκονται ανήλικα τέκνα στην ιστορία. Η φιλοσοφία είναι απλή: 1) Μπαίνεις στον Router (θα δεις την IP που παίρνει ο υπολογιστής σου και θα δεις το Gateway- σε αυτό θα χτυπήσεις .πχ.192.168.1.1) 2) Ο κωδικός αν είναι ο default που σημαίνει ότι δεν το άλλαξες ΠΟΤΕ, θα τον βρεις με μία απλή αναζήτηση στο Internet για το συγκεκριμένο Router που διαθέτεις 3) Θα βρεις την MAC address του Η/υ που θες να αποκλείσεις (ψάξε στο google πώς...) 4) Θα την εισάγεις στο κατάλληλο TAB στο Router και είσαι ΟΚ! Λεπτομέρειες απλά με αναζητήσεις! σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τις οδηγιες. θα το δοκιμασω.
vste Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2016 Πολλες φορες οι router εχουν το admin password σε αυτοκολλητο πανω τους. Αν δεν βγαλεις ακρη κανε εναν κοπο και γραψε εδω το μοντελο του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα