Athanasios2104 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το ιστορικό εν τάχει: επειδή θα κάνω αναβάθμιση, πολλά parts από το παλιό PC θα τα δώσω στον αδερφό μου, κρατώντας στην ουσία μόνο case, psu και υδρόψυξη. Εκτός από τη μητρική που θα πρέπει να βγει για να μπει η δική μου, θα πρέπει να δοκιμαστεί το crossfire (και οι δύο είχαμε την ίδια Asus 5850), αν συγχρονίζονται οι μνήμες και τέλος να μπει η αερόψυξη στη cpu. Κάθε στήσιμο PC απαιτεί χειρονακτική, προσεκτική δουλειά. Λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να το στήσω αυτήν την φορά, και ψάχνω για κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί (με το αζημείωτο εννοείται) να στήσει το μηχάνημα. Το θέμα είναι να μην γίνει τσαπατσοδουλειά...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Το ιστορικό εν τάχει: επειδή θα κάνω αναβάθμιση, πολλά parts από το παλιό PC θα τα δώσω στον αδερφό μου, κρατώντας στην ουσία μόνο case, psu και υδρόψυξη. Εκτός από τη μητρική που θα πρέπει να βγει για να μπει η δική μου, θα πρέπει να δοκιμαστεί το crossfire (και οι δύο είχαμε την ίδια Asus 5850), αν συγχρονίζονται οι μνήμες και τέλος να μπει η αερόψυξη στη cpu. Κάθε στήσιμο PC απαιτεί χειρονακτική, προσεκτική δουλειά. Λόγω υποχρεώσεων δεν προλαβαίνω να το στήσω αυτήν την φορά, και ψάχνω για κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί (με το αζημείωτο εννοείται) να στήσει το μηχάνημα. Το θέμα είναι να μην γίνει τσαπατσοδουλειά... Τζάμπα λεφτά θα δώσεις σε κατάστημα, η λογική τους είναι στησε όσο πιο γρήγορα μπορείς και δωστο να φύγει από το κεφάλι μας, κερνα καφέ και στα στηνω και εγώ αν θέλεις τα μηχανήματα 4
Theos_Gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Άλλη φαση να το στησεις εσυ η φιλος σου-γνωστος και άλλη το κατάστημα....Μα η καυλα είναι την ωρα που το στηνεις... 1
panos0100 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 μακριά από τα καταστήματα αυτά όπως λέει και το παιδί προχειροδουλειές θα σου κάνουν και τίποτα περισσότερο, θα στα ρημάξουν και άντε να βρεις το δίκιο σου εμένα με είχαν δώσει την μητρική με την ψήκτρα μισό κουμπωμένη 1
poulaki1976 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Κακη δουλεια δεν θα σου κανουν απο το καταστημα μοντελο δεν θα γινει αλλλλλλλααααααα.......... δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ να το κανεις ασυ ο ιδιος και να το ευχαριστηθεις
Athanasios2104 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ξέρω παίδες, έχω στήσει πολλά pc ως τώρα, το δικό μου είναι custom υδρόψυκτο με modular cables, απλά τώρα δεν προλαβαίνω να το κάνω ο ίδιος άλλα δεν υπάρχει ούτε ένα κατάστημα εμπιστοσύνης;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 ξέρω παίδες, έχω στήσει πολλά pc ως τώρα, το δικό μου είναι custom υδρόψυκτο με modular cables, απλά τώρα δεν προλαβαίνω να το κάνω ο ίδιος άλλα δεν υπάρχει ούτε ένα κατάστημα εμπιστοσύνης; Για να βγάλει custom υδροψυξη δεν νομίζω ν έχουμε κάποιο κατάστημα που να το αναλάβει να ξεστησει πόσο μάλλον να ξανα στήσει και σωστά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα