Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με την ενλογο συσκευή? Μετά από πρόσφατη αναβάθμιση λογισμικού κόλλησε και δεν κάνει τίποτε. Το κατάστημα από όπου το πήρα μου ζήτησαν να τούς το στείλω πίσω, όπως και έκανα! Είναι μονοκαρτο, μαύρο με 3Gb Ram.

Δημοσ.

Μαυρο εεε;;;. Συνηθως τα μαυρα "κολλανε" και οχι τα ασπρα ή χρυσα.... Ευθυνεται το μαυρο χρωμα. Οντοπικ... Χαρντ ριζετ μετα την αναβαθμιση εκανες;;;. Του εδωσες αρκετο χρονο να ανοιξει;;;. Μετα απο αναβαθμιση μπορει να παρει και 5' να ανοιξει. Αν εισαι ανυπομονος και κανεις force close την εκανες την πατατα

Δημοσ.

Το πιθανότερο είναι να διέκοψες την αναβάθμιση πριν ολοκληρωθεί.

Λογικά θα σου επιστραφεί σύντομα σε αυτην την περίπτωση.

Δημοσ.

Εμένα δεν λειτουργεί καθόλου ότι έχει σχέση με το Google. Δηλαδή gmail, Google play... Από την ώρα που το άνοιξα αυτά δεν λειτουργούν...

Σώσε όλα σου τα αρχεία κάπου και κανε στο τηλέφωνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή προσπάθησε αν ξέρεις να του το περάσεις μέσω του λογισμικού για υπολογιστές που έχει η Huawei

Δημοσ.

Υπάρχει προβληματική παρτίδα που ήρθε και είναι μάλλον θέμα hardware + software. Αν το κουτί σου γράφει έκδοση συσκευής L31 τότε κατά 99% έχεις συσκευή από την προβληματική παρτίδα. Το στέλνεις πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου στο χέρι. 

Δημοσ.

και γω που παρακολουθώ το θέμα στο myphone όντως είχαν κάποιοι θέματά με το L31 μόνοκαρτο

Δημοσ.

ikaruga24 σε παρακαλώ να μην λες ότι να ναι. Έχω L31 από τον Ιούνιο μήνα και δεν έχει το παραμικρό.

Δεν λέω ότι να ΄ναι, από δυο διαφορετικά καταστήματα το ίδιο ακούσαμε, η σειρά L31 έχει μπόλικα (προφανώς συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής) που έχει πρόβλημα. Αν ανήκει σε αυτήν την σειρά η συσκευή και έχει πρόβλημα τότε κατά 99% ανήκει στην προβληματική γραμμή παραγωγής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...